UTA Arad

(Doar) Suporterii vaccinați anti-COVID sau trecuți prin boală își pot procura bilete pentru UTA – FC U Craiova 1948 începând de azi!





Incidența de infectare cu COVID se apropie de 12 la Arad și, evident, noile reguli privind accescul la competițiile sportive se aplică și la meciurile UTA-ei. La precedenta confruntare de acasă, cea cu CFR Cluj, arădenii au scăpat ca prin urechile acului, căci s-a jucat duminică și doar de luni s-au aplicat restricțiile impuse de autorități, dar cu ocazia confruntării cu FC U Craiova 1948 lucrurile sunt clare. Arena „Francisc Neuman” se va deschide porțile la 50% din capacitate și doar pentru două categorii de public.

Față de lunile iulie – septembrie, suporterii nu mai au varianta testelor pentru a intra pe arenele sportive, ci trebuie să facă dova vaccinării sau a trecerii prin boală, aflându-se între a 15-a și a 180-a zi de la infectarea cu SARS-COV-2. Acestea sunt condițiile de care gruparea arădeană trebuie să țină cont când pun în vânzare biletele și-și cheamă abonații la stadion cu ocazia confruntării cu trupa lui Flavius Stoican. Fiindcă e greu de crezut că toți cei aproximativ 3200 de abonați sunt vaccinați sau nu au trecut prin boală, s-ar putea ca nu toate cele 5500 de locuri disponibile să fie ocupate. Altfel, teoretic, cele 2300 de bilete ar trebui să-și găsească cumpărătorii, începând chiar din această după-amiază.

Tocmai pentru că bătaia va fi mare pe tichtele ce se pun în vânzare începând din această după-amiază, de la ora 16, clubul arădean ține și la prețuri. Chiar dacă FC U Craiova nu e o formație de top, accesul pe arena „Francisc Neuman” costă cât la meciurile cu FCSB, CSU Craiova Rapid sau CFR Cluj, adică: 30 de lei Peluza „Iosif Petschovsky”; 45 de lei Tribuna a II-a; 60 de lei Tribuna I „Coco Dumitrescu”. Copiii între 3 și 13 ani au reducere 50%.

Așadar, începând de azi, vă puteți procura bilete de la demisolul stadionului din Calea Aurel Vlaicu, după cum urmează:

Joi și vineri, între orele 16 și 19

Sâmbătă, între orele 10-13 și 16-19

Duminică, între orele 11-17.

Tot de azi, tichetele se pot procura și online, pe siteul www.uta-arad.ro. Eliberarea brățărilor se face vineri, între orele 16-19, sâmbătă, orele 10-13 și 16-19, iar duminică între 11-17.

17 comentarii

  1. In primul rand atat conducerea clubului de fotbal UTA cat si domnii ziaristi de la SPORTARAD ar trebui sa stie ca guvernul Catu ( inclusiv domnul Arafat) nu mai au dreptul de a emite hotarari de guvern sau ordonante de guvern potrivit Constitutiei Romaniei. Incepand cu data de 10 octombrie a incetat starea de alerta pe intreg teritoriul Romaniei. Peste toate acestea Declaratia Universala a Drepturilor Omului ( Romania a semnat aceasta ) nu este permisa nicio discriminare sau abuz legat de acest virus banal care dezvolta o viroza respiratorie nimic mai mult. Cine pierde in cazul de fata : publicul, clubul UTA ( incasari din vanzarea biletelor ) , suporterii UT-ei !!!

    0
    0
    1. ai rtrecut prin boala? iti dau numarul de telefon al soacrei sa-i spui si ei ca e o banala viroza respiratorie? a stat 3 saptamani pe oxigen si a mers la spital dupa doua zile de la testul pozitiv luat la primele simptome … acum e acasa si mai are ˝doar˝ 3 luni de recuperare, e cu concentratorul de oxigen la pat …

      0
      0
      1. amice, eu am trecut prin boala de nici nu mi-am dat seama… si din aceasta cauza, cu toate ca am anticorpi verificati, nu pot intra la meci… asa ca las-o jos ca macane…

        0
        0
        1. Faptul că tu ai trecut prin boală ca rața prin apă (apropo de măcănitul enunțat de tine), nu înseamnă că toată lumea are același noroc. Te gândești vreodată, în egoismul pe care îl enunți cu atâta emfază, că sunt și persoane trecute de o anumită vârstă sau care suferă de acele ”comorbidități” care au și ei dreptul să trăiască? Nu doar măcănitori ca tine, care probabil în afară de propria lor persoană nu mai văd nimic în jur. Eu vreau! Eu am dreptul! Eu trebuie să primesc!
          Iar dacă ai anticorpi verificați înseamnă că ești în intervalul celor 6 luni de la boală fiind eligibil pentru a participa la eveniment. Sau anticorpii ți i-ai verificat anul trecut în vară? Deja încep să fiu sătul de neoameni!

          0
          0
          1. gigele, nu te umfla a proasta… in caz ca nu stii, daca nu a pus statul parafa inseamna ca nu ai trecut prin boala. faptul ca unii sufera din cauza bolii mai mult decat altii nu inseamna ca trebuie sa restrangi drepturi si libertati. masurile luate de conducatori sunt idioate.

            0
            0
      2. @Lucian….stim cu e cu soacrele,in general(eu fac exceptie,sincer..pita lui Dumnezeu e a mea)….Asta ar fi cea mai tare,din lume..sa pui la dispozitie numarul de tel.al soacrei tale…Facem haz de necaz,asa suntem noi,romanii…
        Cu toate ca nu e de ras,nu pot sa ma abtin….Scuze….Trebuie sa iei partea buna…”doar 3 luni de recuperare”,dar o ai si se va reface,fata de altii care si-ar fi dorit chiar si 3 ani de refacere,dar nu mai sunt,din pacate…
        Sanatate maxima,intregii familii,sa ai!

        0
        0
      3. Da, am trecut prin boala !!! Stiu prea bine cum a fost. Orice afectiune se manifesta individual. Eu sunt asistent medical dar nu lucrez in Romania ( spre bucuria mea , ca poate altfel eram ” oale si ulcele „) si stiu foarte bine ceea ce vorbesc. Eu odata ce am informat superiorii mei , acestia mi-au spus sa stau acasa in auto-izolare . Mai mult de atat robotul de la serviciul de ambulanta precum si de la medicul de familie te informeaza clar ceea ce sa faci daca ai simptome, nu te invita la spital nicidecum. Asa ca Lucian sa stii un lucru : cand ai trecut prin orice poti sa dai un sfat , cand nu, taci !!! . Consum fructe si legume proaspete zilnic , nu fumez, nu consum alcool , nici cafea deloc ceea ce ma ajuta foarte mult. Eu nu am alte boli cronice , ca sa pot spune ca am avut nevoie recuperare. Sistemul imunitar are un rol foarte important in cazul bolilor infectioase. In final te informez ca o sa-ti trimit dovezi clare referitoare la faptul ca oxigenul mai mult dauneaza decat ajuta in cazul acestei afectiuni. Acolo este nevoie de antibiotic, antiinflamatoare ,si un brohodilatator ,nu de oxigen. Daca esti curios cauta schema de tratament a dr Flavia Grosan sa vezi ce medicatie foloseste cu mare succes, tratament confirmat ca fiind foarte bun de catre cercetatorii din Marea Britanie.

        0
        0
        1. soacra a acuzat probleme de respiratie dupa 2 zile, la spital au vazut ca are afectati 25% din plamani … i-au administrat perfuzii si masca de oxigen … fara oxigen, nu avea cum sa supravietuiasca …

          0
          0
      1. Domnule Manager, nu confundati ceea ce inseamna LEGE cu HOTARARE DE GUVERN sau ORDONANTA DATA DE GUVERN. Starea de alerta emisa de guvernul CATU , print-o hotarare de guvern sau ordonanta a expirat la data de 10 octombrie 2021 ( av. Gheorghe Piperea, av. Diana Sosoaca si multi alti avocati cinstiti ).

        0
        0
  2. Am scris de nenumarate ori,ca aici sa nu mai facem apologia medicinii,cu atat mai mult despre acest blestemat Covid si automat,despre vaccin….
    Doar ca,in acest caz, vorbim despre UTA!
    Ca sa fiu sincer,m-am saturat anul trecut sa stiu ca echipa mea joaca acasa si eu nu pot intra pe stadion…asa ca m-am vaccinat doar pentru asta si strict doar pentru asta!!!!A fost alegerea si decizia mea!Nu intru in alte amanunte,nu ar avea rost…Fiecare face ce si cum doreste,la o adica…
    In schimb,nu pot fi de acord cu decizia actuala,nici intr-un caz,din varii motive!!!
    -1:Noi,vaccinatii sau cei trecuti prin boala,nu suntem cu nimic mai presus decat cei care isi fac testele in limita timpului,pe banii lor!
    -2:Poate ca tocmai cei cu teste la zi,sunt mai siguri decat noi,ceilalti, care am ales sa ne vaccinam sau cei care nu ar fi dorit sa se imbolnaveasca,cine naiba ar dori,nici macar asimptomatic..
    -3:Ce faci cu categoria,anafilactici,alergici sau alte cauze de boli,care nu se pot vaccina,chiar daca ar dori???(cunosc multe cazuri apropiate,intre suporteri,chiar,prieteni).
    -4:Daca totusi au voie doar cei vaccinati sau trecuti prin boala,din ce cauza mai limitezi numar de spectatori?E ilogic!!!!!
    -5:Daca nu este obligatoriu vaccinul,jucatorii oricarei echipe,nevaccinati,pot fi si ei purtatori si transmitatori,la randul lor!Daca spectatorii nevaccinati,nu au voie sa intre,atunci ce sa zicem despre fotbalisti,arbitrii,delegati si observatori,care circula prin toata tara…Pe ei cine ii verifica????Adica la ei e valabil testul si la spectatori,nu e valabil??
    Sunt prea multe chestii,care sa bat cap in cap…fara nici o logica..Aberant!

    0
    0
    1. Comentariul lui Giro ca intotdeauna de nota 100 !!! Foarte bine punctat. Doar ca guvernantii tocmai asta vor : sa starneasca dezbinare intre noi romanii , astazi intre vaccinati si nevaccinati, ieri intre unguri si romani, alaltaieri intre cei din PNL si PSD , si exemplele ar putea continua la infinit. Stiti de ce fac asta ? ” DIVIDE ET IMPERA ” ( DEZBINA SI CONDU ). Foarte simplu : uniti i-am alunga cu pari si pietre de ar fugii in pustiu de frica !!! Asa dezbinati cum suntem astazi nu stiu sa fi fost romanii ( indiferent de etnie ) vreodata. Si se vede cu ochiul liber.

      0
      0
    2. Sunt vaccinat , am certificat verde, am racit , mi-am facut test singur si sunt pozitiv.Deci sunt constient ca nu pot merge la meci, cu toate ca am abonament si testul de vaccinare valabil.Trebuie sa stau izolat 14 zile , nu sunt grav ,exact ca o raceala sau gripa de pe vremuri.Dar asata este !

      0
      0
  3. Cred ca va fi cel mai putin numeros public la acest meci.Se vede dupa numarul mare de locuri ramase nevandute on-line.La meciul cu CFR, la ora 16.03 era deja sold out.Azi mai sunt aproape 1600 de locuri nevandute, plus dintre abonati nu pot intra cei nevaccinati .Probabil vor fi la meci cam 25-30% din capacitatea stadionului.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button