Arhivă articole

Șimandul a debutat cu 4 puncte în noul sezon al ligii secunde de futsal!


Sala de sport din Vladimirescu a fost gazda primului turneu al ediției 2021-2022  a ligii secunde, seria 3 Vest. Organizator, clubul Șoimii Șimand, care și-a depășit deja performanța din stagiunea precedentă, prima din istorie în competițiile oficiale de seniori.

Dacă anul trecut scosese două puncte din 12 runde, acum a pus deja la păstrare 4 puncte din cele trei jocuri din acest weekend. Startul de vineri a fost ratat,  0-6 cu ACS West Deva, după care a urmat un 4-4 cu Metropolitan Ișalnița (marcatorii șoimilor fiind Ardelean, Dagău, Mărcuș și Buruiană) și succesul cu 8-4 în fața celor de la cu CSM Târgu Mureș. Golgheterul partidei din această dimineață a fost Pirtea, cu 3 reușite, Cl. Ujoc și Mărcuș au reușit câte o „dublă”, iar Ciornei a marcat și el o dată.

În cele trei zile de competiție, Șimandul a rulat nu mai puțin de 19 jucători și anume: Stejar, Năstase, Dagău, Ardelean, Buruiană, Mărcuș, D. Morariu, Gherheș, Sechel, Cl. Ujoc, Roza, P. Ujoc, Tomuța, Borod, Ille, Malița, Ciornei, Haloș, Pirtea. „Nu pot să fiu decât mulțumit de acest start, ținând cont de parcursul de anul trecut. Cred că Deva nu va putea fi oprită în drumul său spre Liga 1, iar celelalte trei echipe din serie sunt apropiate valoric. Le mulțumesc băieților pentru implicare, mai ales că unii dintre ei au avut și meciuri oficiale în ligile trei și patru în acest weekend. Mulțumim și Primăriei din Vladimirescu, care ne-a pus la dispoziție sala de sport, unde am beneficiat de condiții excelente”, a spus profesorul Daniel Mărcuș.

În celelalte meciuri ale turneului de la Vladimirescu: CSM Târgu Mureș – Metropolitan Ișalnița 3-4, ACS West Deva – CSM Târgu Mureș 7-5 și Metropolitan Ișalnița – ACS West Deva 1-6.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.