Arhivă articole

Champions League: Hațegan arbitrează fosta „regină” a Europei în deplasarea de la Lisabona!


Runda cu numărul trei a fazei grupelor Champions League îl are printre protagoniști și pe arădeanul Ovidiu Hațegan. Arbitrul de 41 de ani a fost delegat de UEFA la partida pe care Benfica Lisabona o va disputa miercuri, de la ora 22:00, pe teren propriu, împotriva celor de la Bayern Munchen („regină” a Europei în 2020), în cadrul Grupei E. „Centralul” de pe Mureș va fi ajutat la cele două linii de Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial va fi Marcel Bîrsan. În camera VAR vor opera doi arbitri din Ţările de Jos, Paulus van Boekel şi Jochem Kamphuis.

Hațegan mai arbitrase și în etapa inaugurală a Ligii Campionilor, confruntarea dintre Atletico Madrid și Porto (scor 0-0), fiind criticat de portughezi pentru că le-a anulat un gol pe motiv de henț. Conform regulamentului, însă, decizia e corectă și FIFA îi acordă în continuare credit „centralului” de pe Mureș. Confruntarea de miercuri e a 36-a pe care Hațegan îl arbitrează în cea mai prestigioasă competiție inter-cluburi.

În altă ordine de idei, Alexandru Deaconu, vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, va fi observator la meciul din Liga Campionilor dintre FC Barcelona şi Dinamo Kiev, programat tot miercuri, dar de la ora 19:45. Acesta va superviza brigada franceză condusă la centru de Clement Turpin.

1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.