Gloria LT Cermei

„Reduta” Ghirodei a căzut, profită și Cermeiul? Bulza: „Îi respectăm, dar nu ne e teamă de ei”





Penultima etapă a turului a venit la pachet cu prima înfrângere celor de la Ghiroda și Giarmata Vii. Timișenii au pierdut chiar derby-ul de clasament de la Chișineu Criș și acum împart prima poziție din C8 cu trupa lui Adrian Abrudean .

Mai departe, rămâne de văzut dacă elevii lui Răzvan Leuca vor acuza șocul în fața unei alte formații arădene. Gloria Lunca Teuz Cermei s-a odihnit la finalul săptămânii trecute și pare pregătită să țină piept coliderului. „Nu știu dacă e neapărat bine că nu am jucat etapa trecută, dar, pe de altă parte, am încredere că stafful tehnic  a știut să-i țină pe băieți în priză. Apoi, și noi ca și conducere am făcut eforturi să le achităm restanțele jucătorilor, care, trebuie să recunosc, sunt foarte înțelegători din acest punct de vedere. Așadar, sperăm să le dăm și noi un imbold din acest punct de vedere, deși la Cermei nu au fost probleme de atitudine. Evident, suntem conștienți că întâlnim o echipă bună, ce a condus acest campionat destul de autoritar până acum două-trei săptămâni. S-ar putea să fie și puțin răniți după ce au pierdut primul lor meci la Chișineu Criș, însă și noi putem spune acest lucru. Am pierdut acasă cu Dumbrăvița, după care am făcut doar egal cu Pecica, ratând și un penalty în a doua repriză. La Ghiroda nu ne putem juca cu ocaziile dacă vrem să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv. Îi respectăm, dar nu ne e teamă de ei, i-am bătut și anul trecut acasă. E adevărat că în acest sezon parcă au ceva în plus, vreo doi-trei fotbaliști peste media Ligii a 3-a și tineri foarte interesanți, dar același lucru se poate spune și despre noi”, susține Petre Bulza.

Astăzi, președintele Cermeiului ar trebui să afle dacă punctele cu Periamul vor fi alocate de Comisia de Disciplină sau meciul din Timiș va trebui rejucat. „Degeaba spunem noi că avem dreptate și că speța e una simplă. Ne-am mai ars și în trecut când a fost vorba despre lipsa Ambulanței, așa că…așteptăm”, a mai spus Bulza. „Sămădăii” au, deocamdată, 8 puncte în clasament, fiind alături de „lanterna” Periam singurele echipe cu doar 6 meciuri disputate.

Sakla (accidentat) și Tenlep (probleme personale) sunt jucătorii care vor lipsi vineri (ora 15) în deplasarea de la Ghiroda și Giarmata Vii.

Formații probabile:

Ghiroda: Miklos – Sporin, Hecsko, Stupu, Coroiu – Precup – Mancaș, Grancea, Jichici, Românu – Bădăuță.

Cermei: Gîrlea – Stoianovici, R. Iuga, I. Pop, Ursoi – Lazăr, Țurcanu – M. Vlad, Sg. Popa, Piț – R. Popa.

Arbitri: Andrei Fodor (Deva) – Claudiu Doarvoas (Mintia), Cristian Buzzi (Oţelu Roşu – Caraş Severin)

Observatori: Dan Miholcea (Bocşa – Caraş Severin), Marius Ştefan (Orăştie)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button