Arhivă articole

ProVolei Arad găzduieşte turneul inaugural al seriei de vest din Divizia A2, concluziile se trag după derby-ul local cu CS Westar!


Wekeend plin în voleiul arădean. Seria vest a Diviziei A2 de volei masculin debutează la finalul acestei săptămâni cu un turneu găzduit de sala Școlii Generale „Avram Iancu” – Generala 18, din Arad, jumătate din echipele participante în seria vestică fiind arădene.

Dacă CS ProVolei Arad a fost și în sezoanele trecute o prezență constantă în Divizia A2 Vest, CS Westar Arad va juca în premieră la acest nivel. Turneul inaugural începe vineri, cu partida dintre CS ProVolei Arad și CS Oțelu Roșu, programată la ora 16. Al doilea meci al zilei, dintre CS Westar Arad și ACS Volei Club 2015 Zalău, este programat de la ora 18. Două partide vor avea loc și sâmbătă. De la ora 10, CS ProVolei Arad va juca cu ACS Volei Club 2015 Zalău, iar meciul dintre CS Oțelu Roșu și CS Westar va începe de la ora 12. Duminică, primul meci va fi cel dintre ACS Volei Club 2015 Zalău și CS Oțelu Roșu, de la ora 10. Derby-ul local dintre CS ProVolei și CS Westar va încheia turneul, de la ora 12.

CS ProVolei Arad a anunțat că turneul se va disputa cu spectatori, în condițiile stabilite de regulile actuale sanitare, iar intrarea este liberă. În incinta sălii de sport este obligatorie purtarea măștii de protecție. Tot în weekend vor debuta şi fetele de la ProVolei, în Divizia A2 feminin, la Oradea.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.