UTA Arad

Clinceni – UTA, pe mâna unui „central” fără experiență: Bucureșteanul Dumitrache face azi 31 de ani și a mai condus trei partide în Liga 1!







Debut stagional în Liga 1 pentru arbitrul partidei de mâine (ora 17,30), dintre Academica Clinceni și UTA. Bucureșteanul Bogdan Dumitrache face parte din lotul de Liga 2-a, dar mai apucase să conducă trei partide în ediția precedentă a elitei fotbalului românesc. Debutul absolut și l-a făcut la FC Botoșani – CS U Craiova, 0-0, din postura de arbitru de rezervă, care l-a înlocuit pe Istvan Kovacs. Sătmăreanul aflase cu 10 minute înainte de primul fluier că are COVID. Iași – Clinceni 0-0 și Hermannstadt – Mediaș 1-1 sunt celelalte două confruntări din sezonul regulat oficiate de Dmitrache.


Probabil, CCA i-a făcut cadou de ziua sa al patrulea meci în Liga 1 „centralului” din capitală, care împlinește chiar azi 31 de ani. Dintre „fluierașii“ din lotul prim divizionar, nu este niciunul mai tânăr decât Dumitrache, care s-a mai întâlnit cu UTA doar din postura de rezervă, în 2018, în eșecul (2-0) cu Daco-Getica și anul trecut, pe „Arena Națională”, la 0-3 cu FCSB.


Mâine, Bogdan Dumitrache e asistat de Alexandru Vodă (Alba Iulia) și Ferencz Tunyogi (Zalău), rezervă fiind Andrei Moroiță (Ploieşti). Notele arbitrilor sunt date de piteșteanul Eduard Dumitrescu (Piteşti). Iuliuss Nemțeanu, din Ghermănești, e obsevator din partea LPF.

Un comentariu

  1. Nu vad nici o problema. Omul, de ziua sa si la centru la al4 lea medi in prima liga nu poate fi decit..corect. De gresit..s-ar putea sa greseasca, dar sper ca nu grav. UTA joaca la mana ei..nu trebuie sa filozofam conspiratii sau motivatii…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button