Rugby

Rugbiștii arădeni au defilat în derby-ul suferinței: Șapte eseuri în Cetatea Unirii, înainte de meciurile cu primele clasate!





CSU Rugby Alba Iulia, debutantă în al doilea eșalonul valoric, a pierdut și ultima reprezentație internă, scor 15-43 (3-24), cu CSUAV Arad. Meciul s-a disputat pe terenul secund al stadionului „Cetate”, fără spectatori, din pricina noilor restricții sanitare și a debutat cu un 3-0 în favoarea gazdelor.

Andrei a transformat o lovitură de penalitate, însă a fost un simplu foc de paie. Arădenii, care au contat pe toți cei trei jucători din emisfera sudică (sud-africanul Rose și nou-zeelandezii Umaga și Moala), dar și pe Bogdan Bradu, și-au asigurat victoria până la pauză, ducând tabela la 24-3. Filmul jocului a fost cam același și după pauză, eseurile venind unul după altul în contul oaspeților, spre final amfitrionii reușind să limiteze proporțiile scorului prin eseurile lui Șoptirean (transformat de Curta) și Marcu.

Au culcat balonul în terenul de țintă al formației din Cetatea Unirii: Bradu, Argintaru, Morcan, Moala, Vajdovics, Szucs și Erdei. Acesta din urmă a transformat un eseu, iar Szucs a trimis printre bețe din două lovituri de pedeapsă. Așadar, CS Universitatea bifează al treilea succes stagional, probabil și ultimul al sezonului, atâta timp cât în ultimele două runde arădenii dau piept cu primele echipe clasate, Știința Petroșani (la Arad) și CS Năvodari, pe Litoral.

La Alba Iulia, „studenții” arădeni au evoluat în formula: Grindei, Marinca, Roșian – Bradu, Pintea – Postolachi, Nastiuc, Argintaru – Vajdovics, Rose – Moala, Istoc, Umaga, Zaharescu – Szucs, pe parcurs mai intrând pe teren: Popescu, Pastor, Țucudean, Morcan, S. Mihai, Erdei și Dat.

 

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button