UTA Arad

Miculescu: „Nu trebuie să facem tragedie din ratări, sper să înscriem etapa viitoare”





David Miculescu a fost singurul utist care a tras pe poartă în remiza albă de la Mioveni, deși ocaziile mai mari i-au aparținut lui Filip Dangubic. De altfel, internaționalul de tineret a fost la originea ocaziei rarisime a atacantului croat, care a reluat pe lângă având toată poarta goală în față.

De altfel, chiar portarul gazdelor, Răzvan Ducan, recunoștea la final că văzuse mingea în plasă la acea fază. „Am avut ocazii mari, mai ales în  prima repriză. Mă refer în special la faza lui Filip, dacă reușeam să marcăm atunci, așa se și termina meciul. Dar, oricum, trecusem peste acel moment și trebuia să marcăm în repriza a doua. Nu avem explicație pentru ratările din ultimele două meciuri, nu trebuie să facem tragedie din asta, sper să reușim etapa viitoare să înscriem”, a spus Miculescu, care a comentat și gesturile de disperare ale lui Balint după ratările cu Mioveniul: „La ce presiune e pe margine și în teren ies și astfel de gesturi ca ale lui Mister”.

Întrebat cum judecă parcursul echipei sale în turul de campionat, dar și prestațiile personale, „decarul” UTA-ei a adăugat: „Punctele sunt bune, dar noi ne doream mai multe. Mai ales în această ultimă etapă speram să câștigăm. Și în plan personal a fost bine, dar eu vreau să vorbesc mereu de echipă. Anul trecut nu am fost atât de sus după turul campionatului”.

David Miculescu (golgheterul arădenilor cu 5 reușite) și Damian Isac nu s-au întors acasă cu delegația utistă, ci răspund convocării la echipa de tineret a României, care întâlnește în meci amical Italia. Cele două formații vor fi față în față pe 16 noiembrie 2021, la Frosinone, pe Stadio Benito Stirpe, de la ora 18:30, ora României. Meciul va fi transmis în direct de TVR 1.

FOTO: CS Mioveni (facebook)









12 comentarii

  1. Miculescule !!! Pai tragediile astea se c-am intampla mai mereu. Dinou era sa va coste aceste ratari ,noroc cu parada lui Balauru ca, a scos o lovitura cu capul care scria gol in poarta Mioveniului si a lui Erico ca, s-a aflat pe traiectoria mingiei la o a2a ocazie mare a argesenilor.Lucrati mai mult la antrenamente suturile la poarta .Pana cand o sa o tineti cu ratarile astea incredibile ?

    0
    0
  2. anul trecut nu ratam ca nu aveam nici ocazii..ia sa-l readucem pe nelut rosu in locul lui ubbink si sa vezi ce bine o sa fie,ca nu o sa ne mai plangem de ratari ,,,

    0
    0
  3. CORADU, asta suna ca o ironie , adica sa il aduca pe Nelut Rosu ca, nu ar mai fi probleme pt. atacati pt. ca, mingea nu ajungea la ei si nu mai era atatea ratari si atata zarva, acuma de cand a venit UBBINK la UTA., a inceput sa le puna probleme mari atacantilor la ce pase bune le ,la ce situatii bune ii pune pt. a inscrie si nu pot !!! C-am asa pui problema !!! Ai dreptate !!!

    0
    0
    1. domnu NELU,evident ca era o ironie,,olandezul e fotbalist,dar mai trebuie un mijlocas care sa stie da o pasa filtranta..nu poti sa joci cu mioveniul cu 2 mijlocasi la inchidere care doar recupereaza si dau inapoi …azi nu mi-a placut cum am jucat ,iar ocaziile au venit din intamplare pe greselile lor..sa fim seriosi,mioveniul e o echipa modesta care nu bate pe nimeni..de ce sa iti fie frica sa joci?

      0
      0
  4. in ultimele 3 meciuri dupa minuntul 60 nu prea ne-am mai apropiat de poarta adversarilor,,,,poate ca zvonurile despre neplata jucatorilor te -ar face sa crezi ca nu se mai pregatesc cum trebuie si nici nu pun osul ca si pana acum..mai ales cand ai 9 straini titulari ,,,asa au patit si sibiul si astra anul trecut in ultimele etape si au retrogadat,,sper sa nu fie cazul si la noi,ca ar fi pacat..

    0
    0
  5. Asa este, UBBINK ,olandezul asta stie fotbal,poate cel mai bun din lotul UTA-ei, ROGER este al 2 lea cel mai bun. Daca UTA. mai avea inca 3-4 jucatori de aceeasi valoare UTA. se batea cu siguranta de la egal la egal cu cele 3 forte ale ligii 1a , CFR, FCSB si Craiova lui Rotaru ! Poate in pauza de iarna Balint se se lumineze la minte si sa ceara lui Apostu sa ii caute cu adevarat niste atacanti buni pt. ca, cu actualii Apostu nu a nimerito.Este perioada de transferuri si exista sanse mari , altfel play-off -ul cu parere de rau, cu anumiti jucatori actuali pe teren care nu dau randamentul pe care il vrea si Balint, nu sunt sanse !

    0
    0
  6. Antrenorul trebuie sa fie echivoc…In cazul lui Mister Balint,i-a pus Dumnezeu mana in cap la UTA…Mana libera totala la transferuri,stabilit salarii..ce mai?Manager general!Nu misca nimic…Inseamna in consecinta si anumite pretentii…Cand nu iti ies,inseamna ca raspunzi direct si atunci cand nu iti ies,nu arati cu degetul…Sunt de acord ca nu ai cum sa-ti inveti atacantii sa marcheze cu poarta goala…Doar ca teorema arata ca degeaba duci lopta in preajma si concurenta nu este pe posturi,ci cine rateaza mai mult…Intram in top-ul Digi Show….Serios daca nu..
    Concluzie:curatenie mare,doar ca vin jucatori liberi,gratis…nu arata nimic,dar sunt blindati contractual,linistiti din aceasta privinta…Nu presteaza absolut nimic,dar daca vrei sa renunti la ei….oaiiii Doamne….cauta prin pusculita ca sa-i desplatesti..Nu presteaza,dar au bani de luat,mereu…UTA nu este o vaca de muls…
    Balint si Apostu,nu ar mai trebui sa aiba mana libera,totala…

    0
    0
    1. Eu zic sa se faca un consiliu de conducere din suporteri si lor sa se dea mana libera la toate sa conduca echipa…sunt convins ca atunci echipa ar trage la podium.

      0
      0
  7. Cucu, faci parte din staff-ul tehnic al UTA-ei?
    Prea le ți partea…
    UTA este un brand, nu e o echipă oarecare și dorim să fie printre primele echipe din România, practicând un fotbal eficient, nu ciupind câte un egal cu echipele care au fost învinse în majoritatea etapelor!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button