Progresul Pecica

Pecica a urcat pe locul 5 după succesul de la Periam! Bălu: „În loc de 4,5-0, am suferit pe final”





Progresul Pecica devine cea de-a cincea forță din C8 după succesul de pe terenul „lanternei roșii”, Avântul Periam. Formația din județul nostru a avut 2-0 pe tabelă (goluri Enciu – min. 4 și Țugulescu min. 15) după o primă repriză excelentă, timișenii revenind, parcă de niciunde, în joc. Gașpar a redus din diferență în minutul 86, băieții lui Mînecan punând sub asalt careul lui Zamfir în prelungiri.

Până la urmă, pecicanii au scăpat în câștigători și ajug la cota 13 în clasament, cu două puncte mai puțin decât Dumbrăvița, echipa ce ocupă ultima poziție de play-off.  „Un joc bun, am început cu 2-0 până în minutul 15, după care am controlat tehnico-tactic, dar fără să finalizăm. Gazdele au avut o singură ocazie mare, Artimon a trimis de la 18 metri din lovitură liberă o minge care a lovit bara laterală și a ieșit în aut de poartă, dar erau acolo pe fază Telescu și Zamfir. După pauză, în loc să ne distanțăm la 4,5-0, fiindcă am avut ocazii monumentale, am luat gol pe final cu largul concurs al portarului. Așa e în fotbal, ocaziile mereu se răzbună. În ultimele trei minute am suferit, gazdele au forțat egalarea dar ne-am apărat bine și am luat toate punctele puse în joc. Felicit jucătorii și ne pregătim mai departe cu un ciclu săptămânal normal. Suntem la doar două puncte de Dumbrăvița, echipă care ne va vizita sâmbătă”, a precizat Sorin Bălu.

Într-adevăr, peste o săptămână, antrenorul Progresului își întâlnește fosta echipă din Dumbrăvița pentru locul4 în clasamentul seriei a VIII-a a Ligii a 3-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button