Fotbal feminin

„Leoiacele” dau piept cu campioanele din Cluj la 48 de ore de la meciul de la Galați





Restant din prima etapă a Ligii I feminin la fotbal, meciul dintre AC Piroș Security și Olimpia Cluj a fost reprogramat pentru marți, 9 noiembrie, de la ora 11, pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic. A fost singura dată acceptată de campioana României pentru confruntarea cu arădencele, pentru a evita disconfortul unei deplasări în plus în vestul țării. Ieri, „alb-negrele” au câștigat fără drept de apel (0-8) la Comloșu Mare, împotriva celor de la Banat Girls și au rămasîn zonă pentru disputa cu „leoaicele” de pe Mureș.

Acestea din urmă au ajuns după miezul nopții de ieri din lunga deplasare de la Galați, adjudecată cu 6-0 și au la dispoziție ceva mai mult de o zi pentru a-și recupera forțele înainte de a evolua contra deținătoarei eventului. Cu toate că au arătat un progres important în joc în ultimele etape, elevele lui Dan Cuedan pornesc evident cu șansa a doua. Până la urmă, cu o echipă ceva mai experimentată, AC Piroș Security nu a reușit să le țină piept clujencelor în sezonul trecut, pierzând de patru ori din tot atâtea meciuri: 0-1 (în sezonul regular), 1-3 și 0-4 (în play-off) și 0-3 în semifinalele Cupei României. Acum și lotul Aradului e mult redus numeric, astfel că un rezultat pozitiv ar fi cu adevărat o mare surpriză.

Dacă bate la Arad, Olimpia are șansa să urce acolo unde îi este locul, în fruntea clasamentului, peste Vasas Femina, fiind inclusiv echipa mai proaspătă din punct de vedere fizic, chiar dacă joacă în deplasare. Bălăceanu 2, Țabur 2, Marcu 2, Ciolacu și West au fost autoarele golurilor campioanei de pe Someș în Banat. În schimb, pentru „roș-albe” pe Dunăre au punctat: Sally Mansour (4), Olariu și Voinea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button