Progresul Pecica

Pecica are marea șansă să urce pe loc de play-off după vizita Dumbrăviței! Ștefan: „Meci de 6 puncte, vom fi la potențial maxim și vom învinge!”





Progresul Pecica începe să fie în grafic odată cu cel de-al treilea succes stagional și ocuparea locului 5 în clasamentul seriei a 8-a a Ligii a 3-a. După succesul de la Periam (2-1), „galben-albaștrii” au în față o nouă formație din județul Timiș, dar de un cu totul alt calibru. CSC Dumbrăvița e ultima formație din zona play-off, iar poziția îi este în pericol chiar cu ocazia meciului de sâmbătă (ora 14), de la Pecica.

Titular la Periam, Adrian Ștefan (31 de ani) are șanse să prindă primul „11” și în meciul cu fosta sa echipă. În plus, mijlocașul de buzunar al lui Bălu e antrenor de copii și juniori la Dumbrăvița „Am fost foarte montați la Periam, ne-am gândit toată săptămâna că trebuie să câștigăm ca să avem șanse la play-off. Am început bine, am dat două goluri, dacă mai dădeam câteva la câte ocazii au fost ne făceam meciul ușor, dar, în schimb, am suferit un pic pe final. Zilele acestea ne-am pregătit pe terenul doi de la Pecica ca să lăsăm copiii să joace meciurile de la campionatele de juniori, dar ne-am antrenat bine. Cu Dumbrăvița este un meci ca oricare altul, am fost acolo ca jucător și am rămas antrenor la grupe de copii, unde activez de șase ani, dar ca jucător sunt profesionist, îmi văd de treaba  clubul la care activez acum. Ca să putem face rezultate contează mult să avem liniște, toate lucrurile să fie puse la punct, să avem condiții bune de a pregăti meciurile. O victorie contra celor de la Dumbrăvița ne-ar urca pe loc de play-off, este și aversar direct pentru acest loc și – practic – este un meci de 6 puncte cum se spune. Avem dorință și ambiție, cred că vom fi la potențial maxim și vom învinge”, susține Ștefan, care e sigur: „Ar fi o realizare extraordinară pentru club și pentru mine să terminăm în play-off. O să dăm totul și pe mai departe,  eu zic că ne-am dat viața pe teren de fiecare dată, chiar acă nu am reușit să facem rezultatele”.

„Alb-verzii” ajung pe terenul „Pădurice” din Pecica după eșecul intern cu liderul Crișul (1-2). Cosmin Stan a recunoscut că a fost destulă frustrare în vestiarul echipei sale, cu atât mai mult cât pentru prima oară în acest sezon riscă să-și piardă poziția de play-off.

Formații probabile:

Pecica: Zamfir –  Țugulescu, Telescu, Podină – Ștefan, Oancia, Saizu, Onișor – Răchită – Enciu, Capătă

Dumbrăvița: Trifon – Bura-Kot, Zurbagiu, Bain – Berivoescu,   Tismonar, Schinteie, Ghinescu – Martinov, Paulevici, Andrei.

Arbitri: Andrei Fodor (Deva) – Cristian Buzzi, Răzvan Toader (ambii din Oţelu Roşu)

Observatori: Mihai Marcu (Oradea), Antonie Burtea (Reşiţa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button