UTA Arad

Sârbii de la Kolubara au anulat amicalul cu UTA, se repetă testul cu Ripensia?





De pe o zi pe alta, UTA a rămas fără amical la finalul acestei săptămâni, când campionatul Ligii 1 și-a luat liber în contextul meciurilor echipelor naționale. Ieri, sârbii de la Kolubara Lazarevac i-au anunțat pe arădeni că sunt în imposibilitatea de a organiza partida prevăzută pentru sâmbătă, lângă Belgrad, deoarece a plouat mult în ultima perioadă în zonă și toate suprafețele de joc au fost afectate. Mai mult, Dejan Đurđević le-a dat deja liber elevilor săi în weekend, așa că „roș-albii” sunt nevoiți să-și „reconfigureze traseul”.

Fiindcă nici Ripensia Timișoara nu avea adversar pentru un test la finalul acestei săptămâni este posibil ca UTA să o provoace din nou pe divizionara secundă. Cele două formații s-au duelat și în precedenta pauză prilejuită de jocurile naționalelor, arădenii câștigând cu 4-2 (0-2), toate reușitele lor venind în ultimele 11 minute. Între timp, trupa de pe Bega l-a numit pe banca tehnică pe Florin Fabian, iar în ultima etapă a obținut trei puncte importante în deplasarea Techirghiol, cu Unirea Constanța.

Alte variante de amicale în zonă nu ar prea exista pentru utiști, care s-ar putea să apeleze și la un joc în familie de data aceasta.

6 comentarii

  1. Să nu spuneți că s-a amânat meciul deoarece pleacă Gyuszi Balint la Glasgow Rangers în locul lui Steven Gerard,care în proporție de 99% pleacă la Aston Vila…..După cătă strategie tactică și tehnică are ,nu ar fii mare lucru….Dar pe cine găsim înlocuitor la Balin? Ne așteaptă vremuri grele !!!!

    0
    0
  2. Parfumul jocului internațional, e de dorit sa fie înlocuit cu replica neaosa a unui partener doritor de joc. Fumurile jocului cu străinii nu pot rezolva probleme de relații în joc. Timișorenii conectați la arderile div. 2 , au argumente sa mulțumească tehnicului arădean. Ca pe vremuri un UTA – Vagonul , ce bara circulația pe Vlaicu. Deplângem numai absenta publicului , pedepsit nemeritat în continuare.

    0
    0
  3. Ma asteptam ca sa fie anulat amicalul cu sarbii si am presupus asta…Asa am presimtit,ca nu s-ar fi reportat ca si cheltuieli si reciprocitati…Nici ei(stau rau de tot) si nici noi,nu suntem in masura a cheltui niste bani,fara rost…Pandemie,vaccinari,etc….Treaba ca nu au teren disponibil de disputare,e un basm de adormit copiii,din nou!Serbia si Ungaria,au baze sportive excelente,in orice conditii atmosferice…Atentie,la ce spun…au terenuri mari,acoperite…Am fost si stiu!Au baze sportive enorme,naturale,sintetice,acoperite sau nisip….
    Chiar si noi,la Arad,am fi avut variante…sintetice….daca tot si-au fi dorit sarbii,la ei…Chiar ei nu aveau variante???
    Nu stiu cati sunteti din generatia mea?..pe vremea comunismului,cei mai „pretini” de jocuri amicale,erau sarbii…Jocurile amicale erau pe banda rulanta…Zrvena Zvezda,Novisad,Zalaicero,Sarajevo,iti tremurau chilotii,doar gandind ca joci impotriva lor…In afara de Steaua militara a noastra,ei jucau constant in cupe europene,an de an…Adica avea-i cu cine sa joci amicale epocale,nu doar in gluma si nu de evaluare rezerve…
    E clar ca echipele,tarile,le este frica de pandemie,pe buna dreptate…Absolut de inteles!

    0
    0
  4. @Ionescu Gavrilă
    „Ca pe vremuri un UTA – Vagonul , ce bara circulația pe Vlaicu. Deplângem numai absenta publicului , pedepsit nemeritat în continuare.”
    Deplângem absența publicului și demolarea celui mai vechi stadion de fotbal din țară,CFR-Vagonul, în locul căruia sa construit, Lidl, Flanco, Altex, Kaufland etc
    Din păcate Aradul a fost și este condus de niște spirite de învingători împotriva sportului!
    Locuim în orașul în care bazele sportive își reduc numărul de la an la an, iar cele care au mai rămas, au suprafața de antrenament/joc degradată și cauzatoare de accidente!
    UTA nu este ajutată de către Primăria Arad, care nu este în stare să schimbe gazonul de la ICRTI și FN și ne mai dorim performanță!
    Există săli de sport care nu se folosesc din cauza materialelor DSP care sunt depozitate acolo, în loc să lăsăm copiii să se dezvolte armonios și să găsim depozite speciale, pentru astfel de materiale.
    Copiii devin niște bătrănei bolnăvicioși și deformați, a căror atitudine corporală și comportament lasă de dorit!
    Dureros!

    0
    0
    1. @Spirit De Invingator,subscriu la cele scrise de catre tine…Doar ca nu pe Vlaicu era cea mai mare aglomeratie..ci in Cartierul Functionarilor,inainte de intubarea Canalului Muresel,cu acces pe cele doua poduri,la derby-urile respective…Nu stiu cati mai sunt,care isi aduc aminte?…Aceeasi emulatie mai era la cursele de Dirt-Track,pe ovalul de zgura rosie…Ce amintiri…..

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button