Fotbal judetean

Schimb de locuri: Victoria Zăbrani – CS Beliu 2-0





Trupa lui Mutică a reușit să lege punctul de la Pâncota cu a treia victorie stagională. Victimă a fost CS Beliu, echipă aflată în evidentă pierdere de turație, resemnată, parcă, cu faptul că va juca în play-out, după ce cochetase un timp cu TOP 6. Revenirea lui Lazea în „11”-le gazdelor avea să se dovedească importantă în economia rezultatului final.

Mult mai motivată să spele din imaginea unui campionat sub așteptări, Victoria Zăbrani a început mai bine meciul cu belenii și au luat repede avans pe tabelă. Era minutul 11, când Zele a pătruns în careu, l-a încercat pe Șoltesz, mingea i-a revenit și a strecurat-o în plasă. Cel mai bun marcator al lui „roș-abilor” putea face 2-0 dacă șutul său nu ar fi șters bara. Era minutul 35, iar după alte 6 minute, amfitrionii au cerut vehement penalty. Reprofilat vârf de Mutică, puternicul Gurban a fost luat cu fulgi cu tot de un adversar, a și sângerat în urma contactului, dar Darius Leah a optat pentru simulare și „galben” pentru jucătorul Victoriei.

Dominarea teritorială a celor de la Zăbrani a continuat și în partea secundă, însă a fost nevoie de o execuție personală a lui Florin Lazea pentru ca tabela să arate 2-0. În minutul 64, fostul mijlocaș al celor de la UTA și Poli a înscris spectaculos cu o torpilă de la aproximativ 23 de metri ce l-a lăsat fără replică pe Șoltesz. Prea izolat între experimentații fundași ai gazdelor, Mașniță nu a produs mai nimic pentru „sămădăi”, același lucru fiind valabil și pentru puternicul Alex Manea, care s-a aruncat și el în ofensivă spre final pentru a mai salva ce se poate salva. Nu s-a întâmplat nimic demn de consemnat și punctele îi duc pe cei de la Zăbrani chiar peste adversarii lor de astăzi.

Mutică: „Trei puncte importante, simțeam nevoia să mai câștigăm și noi”

Zăbraniul o poate lua în vizor pe Glogovăț, echipa de pe locul 5, de care o mai desparte doar 5 puncte. „Mai avem anumite momente în care greșim, era să luăm gol în repriza a doua din cauza lui Strango. Una peste alta, am avut o altă atitudine, mai ales repriza a doua, când am jucat mult mai bine. L-aș remarcat și pe Florin Lazea, care a venit cu gol după o accidentare mai îndelungată. Sunt trei puncte importante, simțeam nevoia să mai câștigăm și noi. Din păcate, o să am o problemă cu Pașcu care nu va juca la Ineu, deoarece cu cartonașul de azi a acumulat 7 <<galbene>>. Sper să încropim o formulă de echipă în care să reușim punct sau puncte în ultimul joc din acest an, în deplasarea de la Ineu”, a spus la finalul jocului Dorel Mutică, antrenorul Victoriei.

Manea: „Gazdele au câștigat azi din două execuți individuale”

Așadar, Beliu alunecă pe poziția a 8-a în clasamentul Ligii a 4-a. „A fost un meci destul de greu pentru noi, în primul rând că nu ne putem aduna nici de o echipă la meci. Nu m-am gândit că o să se întâmple lucrurile astea la noi vreodată și din acest punct de vedere nu am crezut că o să fie atât de greu în Liga a 4-a. La început, când jucătorii au venit la antrenamente și la jocuri am avut rezultate bune. După aceea…iar noi facem un singur antrenament pe săptămână și nici la acela nu pot veni. Felicit echipa gazdă pentru victorie, iar ca joc forțele au fost sensibil egale, după părerea mea. Gazdele au câștigat azi din două execuți individuale a celor doi jucători cu calitate. În rest, ocazii nu prea au fost nici la o poartă nici la alta. Zăbraniul a învins cu un șut de la distanță și o reluare dintr-un metru a acestor doi jucători experimentați. Noi mai avem de jucat două meciuri în acest an, acasă cu Pâncota și restanța cu Felnac, trebuie să scoatem ceva din ele”, a afirmat la final antrenorul-jucător al oaspeților, Alex Manea.

Formații:

Zăbrani: Mitrea – Strango, Pașcu, Moisă, Topai – Vasilca, Lazea – Păulin, Zele (84 Apostol), Lazăr (30 Aslău) – Gurban (78 Hodan) Antrenor: Dorel Mutică.

Beliu: Soltesz – Achim (87 Cotuna), Manea, Sandu, Iacob – I. Crișan, Onoc – Botaș (46 Rovinescu), Djemal, Gherghel (87 Popovici) – V. Mașniță. Antrenor: Alex Manea.

Arbitri:  Darius Leah – Cristian Takacs, Dan Cojocariu. Observator AJF: Romulus Tănăsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button