UTA Arad

„Bătrâna Doamnă” o găzduiește pe FC Argeș de sâmbătă într-o săptămână, ca și anul trecut FCSB – UTA se joacă pe 5 decembrie!





Pentru a treia etapă la rând, UTA va juca sâmbătă în Liga 1. După 0-0 la Mioveni și disputa de peste trei zile, de la Ovidiu, cu Farul (ora 15), arădenii vor debuta acasă în retur sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 17,30, cu FC Argeș. Sunt două dispute foarte importante în „cheie” play-off, la fel cum se anunță și confruntarea din etapa a 18-a.

Peste două weekenduri, arădenii se deplasează la București, acolo unde îi așteaptă FCSB, formație care a revenit la Toni Petrea după ce Edi Iordănescu a plecat de la cârma bucureștenilor. Ca o coincidență, „Bătrâna Doamnă” va fi oaspetele echipei „roș-albastre” tot pe 5 decembrie, tot pe „Arena Națională” și tot începând cu ora 21,30. În urmă cu un sezon, băieții lui Petrea se impuneau cu 3-0 în fața celor ai lui Balint.

Iată programul complet al etapelor cu numărul 17 și 18 în Liga 1:

Etapa 17

Vineri, 26 noiembrie

Ora 21:00 Dinamo – FC U Craiova

Sâmbătă, 27 noiembrie

Ora 15:00 Sepsi OSK – Chindia Târgoviște

Ora 17:30 UTA – FC Argeș

Ora 20:30 Rapid – CS Mioveni

Duminică, 28 noiembrie

Ora 17:30 FC Botoșani – FC Voluntari

Ora 20:30 Universitatea Craiova – FCSB

Luni, 29 noiembrie

Ora 17:30 Gaz Metan Mediaș – Farul Constanța

Ora 20:30 CFR Cluj – Academica Clinceni

Etapa a 18-a:

Vineri, 3 decembrie

Ora 21:00 Academica Clinceni – Dinamo

Sâmbătă, 4 decembrie

Ora 15:00 Chindia Târgoviște – CFR Cluj

Ora 21:30 Farul Constanța – Rapid

Duminică, 5 decembrie

Ora 13:30 CS Mioveni – Sepsi OSK

Ora 16:00 FC U Craiova – FC Voluntari

Ora 21:30 FCSB – UTA

Luni, 6 decembrie

Ora 17:30 FC Argeș – Gaz Metan Mediaș

Ora 20:30 FC Botoșani – Universitatea Craiova

4 comentarii

  1. Din toate aceste 3 meciuri urmatoare,optimist spun,macar un egal la Farul,o victorie cu Arges,acasa si la FCSB,daca s-ar putea sa surprindem pe cel mai mare antrenor,al tuturor timpurilor,Oierul,cu argatul Toni Petrea….s-ar putea recalcula punctele si clasamentul…Dar jucatorii nostri sa isi si doreasca asta,am vazut ca sunt in stare,daca vor,neaparat….In cazul ca se intampla,nici macar nu ne intereseaza celelalte rezultate…
    Urmeaza meciuri grele,doar ca frica fara rost este mai mereu motivanta..putem impusca…De asemenea,tratarea unui adversar,cam de sus,este mereu pedepsita,de asemenea si abordarea cu teama..Asa ca..pe ei,pe mama lor,mereu la victorie!

    0
    0
  2. Parafrazând pe Proust, am zice,, În căutarea timpului pierdut „. Am pune de la noi și a punctelor pierdute. Gratuit. Tot la timp pierdut, mai pierd și alții, pauza de națională, benefica doar pentru europenii cu fotbal care și atrage și răsplătește. Deplasarea la Farul, e drum de recuperări. Constanța lui Hagi , pare vulcanul stins, care oricând poate erupe. Ce șanse avem. Echipe gen UTA, păstrează în fundul dulapului-garderoba, costumul de gala și cravata-glamour pentru ocazii. Tradus joc de angajament. Fără vârfuri, dar cu vârf de determinare. Jocul văzut mai rar cu pendulari ale celor 3 din fata la ambele faze. E greu și epuizant, dar la pauza putem schimba liniile ca la hokey. Ne referim la cei cu travaliu dublat. Pe alți bani adevărat, la naționala Spaniei, antrenorul Enrique, a răspuns unor ziariști care îl acuzau ca omora jucătorii,, Ce i-a plesnit capul la vreunul, sau a vomitat ? Cam spre sacrificiu , cere jocul. BAFTA !!

    0
    0
  3. Subscriu, Ionescu Gavrilă & Giro…
    … „antrenorul Enrique, a răspuns unor ziariști care îl acuzau ca omora jucătorii,, Ce i-a plesnit capul la vreunul, sau a vomitat ? Cam spre sacrificiu , cere jocul.”
    „,tratarea unui adversar,cam de sus,este mereu pedepsita,de asemenea si abordarea cu teama..Asa ca..pe ei,pe mama lor,mereu la victorie!”
    Sacrificiu la antrenamente și jocuri și spiritul de învingător, sunt ingredientele principale pentru performanță.
    Forza UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button