Arhivă articole

noiembrie 2021
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Modelele de biciclete electrice sunt mai rapide sau nu decat bicicletele obisnuite?


Majoritatea bicicletelor electrice de viteza mica nu vor depasi 20 de mile pe ora numai cu puterea motorului.

Poti pedala oricand mai repede decat atat, iar farmecul unei biciclete electrice e ca te va ajuta sa o faci mai usor.

Principiul de functionare al bicicletei electrice este relativ simplu: acumulatorul se conecteaza la motor, care la randul sau este pornit, de exemplu, cu o cheie de contact. In functie de model, bicicleta poate fi asistata la pedalare sau poate avea propriul buton de acceleratie.

Astfel, ai doua variante posibile: fie lasi bicicleta sa functioneze doar cu motorul electric, caz in care nu trebuie sa pedalezi, sau pedalezi in timp ce motorul electric este in functiune, caz in care viteza de deplasare creste.

Bicicletele electrice imbina sistemele mecanice cu software-ul si complexitatile electrice.

Bicicletele electrice merg mai repede decat bicicletele obisnuite?

Studiile initiale arata ca bicicletele electrice sunt intr-adevar mai rapide, in medie, decat bicicletele conventionale, dar se incadreaza in standardele de proiectare ale instalatiilor pentru biciclete. Aceste biciclete electrice pot atinge viteze de 28 mph, dar sunt asistate complet la pedale si au nevoie de putere umana pentru a porni motorul.

Astfel, marca biciclete Cube electrice ofera intr-adevar biciclete rapide, care sunt, in medie, mai rapide decat bicicletele conventionale.

In ultimii ani, bicicletele electrice (e-bike) au castigat avant. Aceste biciclete Scott pot juca un rol important in abordarea problemelor de transport si de sanatate publica ale oraselor, aducand mai multi oameni sa coboare din masini si sa urce pe biciclete.

Simte puterea!

Cand vine vorba de biciclete electrice, principala sursa de putere este propriul motor intern (vorbim despre inima, plamanii si picioarele tale). Desigur, bicicleta electrica are propriul sau motor, dar inca mai faci cea mai mare parte a muncii! Chiar daca motorul are o limita pentru cat de repede poate merge, nu exista nicio limita a vitezei pe care o poti atinge pe langa asistenta motorului folosind propriile picioare sau o panta de coborare.

Deci, atunci este la fel ca o bicicleta obisnuita? Nu tocmai… Principalul avantaj al unei biciclete electrice este impulsul disponibil pe care il poate oferi motorul atunci cand decizi sa o utilizezi.

Exista mai multi factori care afecteaza cat de repede poti merge pe bicicleta electrica si nu depinde doar de cat de repede pot pompa picioarele tale! Nu numai ca limita legala de viteza difera in functie de reglementarile specifice ale tarii sau regiunii, dar si alti factori precum puterea motorului, greutatea ta, greutatea bicicletei si terenul de calatorie vor afecta viteza, sa nu uitam acest lucru.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.