UTA Arad

FCSB – UTA se joacă fără spectatori, bucureștenii puseseră în vânzare bilete!





Gafă de începători a „oficialilor” celor de la FCSB. Deși Hotărârea de Guvern e clară în ceea ce privește ora (21) la care un eveniment sportiv poate începe cu spectatori în tribune, aceștia au pus în vânzare bilete pentru meciul cu UTA de duminică, de la ora 21,30. Acum au dat înapoi și anunță pe contul oficial de Facebook că Arena Națională rămâne închisă publicului pentru meciul de peste trei zile.

Iată comunicatul celor de la FCSB, cu mențiunea că galeria arădeană nu apucase să ia o decizie finală în legătură cu deplasarea la București :

”FCSB – UTA Arad, fără spectatori!

FCSB anunță că, în urma reinterpretării Hotărârii de Guvern pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1183/2021, partida cu UTA Arad, de duminică seară (21:30), de pe Arena Națională, se va disputa, din păcate, fără spectatori. Astfel, sumele cheltuite de suporterii noștri pentru achiziționarea de bilete online vor fi rambursate.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”

De menționat ar fi că și meciul din sezonul trecut dintre cele două formații, de pe Arena Națională s-a jucat tot fără spectatori și tot pe 5 decembrie. Cu acea ocazie, FCSB s-a impus cu scorul de 3-0.

foto: gsp.ro

6 comentarii

  1. Cred ca, nu vrea JIJI cu spectatori pt. ca fanii FCSB-ului sa nu strige lozinci impotriva lui si deaia au si
    programat meciul la 21.30 !!!

    0
    0
  2. Fotbalul fara spectatori,sportul in general,este ca si cum vrei sa citesi o poezie,in tihna,fara recitatorul acela,actorul priceput…Ca si cum ai vrea sa mergi la teatru,dar lipsa actori pe scena,ca sa iti imaginezi doar,ca sunt acolo….
    In cazul nostru,actorii sunt jucatorii de fotbal…Uneori esueaza in roluri importante,trac scenic,alteori devin star-uri cu cerere „bis”…Sufleor-ul,Mister Balint,in rol de regizor si scenarist,nu are cum altfel sa le distribuie niste partituri,pe solfegii si repetitii…Nu este responsabil despre falseturi,la concertul de prezentare….Cand solo-ul final,al unora,scartie,iti cauti din timp alti interpreti,fara suparare,altfel se amana concertul,din lipsa posibilitati….O iau razna,vorbesc in dodii…In fapt,aceasta este esenta….

    0
    0
  3. Mereu noaptea a fost un sfetnic bun…Trebuie ca sa se taie in carne vie,fara regrete,ma refer la pauza de iarna,pregatita din timp…Nu am nici un regret asupra lui Hora,total depasit,cat despre Antal si Dangubici,mai vedem,dar porcul nu se ingrasa in ajun…Ii indisponibilizezi,simplu,aduci pe salariile lor cumulate,un punctator si ca variante,langa el,raman Miculescu,Mercioiu si Negoescu,de ce nu si Vermesan?De ce sa umfli pe cei care dezamagesc,repetitiv?…Grija mare si la Roger si mai ales Batha,care presteaza in utima vreme,cam nimic…
    Grija la contracte si salarii,altfel,la diferente mari,vor aparea fronde,inerente…Roger nu este personajul care sa puna presiune pe conducere,oricum nu mai joaca cam nimic,dupa ce l-a pieptanat Dan Petrescu…Nu este inlocuibil,la o adica,dragoste cu forta nu exista…

    0
    0
  4. Nu pleaca nici unul,de langa magazinul de macelarie,de buna voie,la liber,stati linistiti…cat mancarica este asigurata….

    0
    0
    1. Giro, imi place, tu ori esti pensionar, ori esti somer, ori esti nabab si nu ai nevoie de bani.Tu comentezi, tu iti dai raspunsuri.Tu stabilesti strategii, tu te contrazici in comentarii, esti un encicloped postac pe Sport arad.Cate actiuni ai la Sportaarad ? Culmea ca esti si hazliu cateodata !
      EU ZIC CA RATARILE DIN MECIURILE CU CHINDIA, MIOVENI SI ARGES SE VOR RAZBUNA SI UTA VA VENI CU 3 PUNCTE DE LA FCSB ! Asta in ciuda tuturor .Haide UTA, Hai ARADUL, Pentru noi doar UTA conteaza !

      0
      0
      1. Pai asta si spun,sa vina si reversul ratarilor.,sa speram..Pe ei,pe mama lor…Ratarile costa enorm,fotbalul se joaca atunci cand se scutura plasa,ocaziile nu se contabilizeaza niciodata,in nici o statistica….doar scorul final…Raspunde tu care scoruri posibile,nu le-am obtinut,cele pe care trebuiau in fapt si tac malc…
        Statutul meu,nu este la aprecierea ta…Pot fi pensionar,salahor,sluga,actionar,ramane la latitudinea ta,dar iubesc UTA,din tata in fiu,mostenire sufleteasca…Nu imi dai tu sa mananc si nici nu imi platesti abonamentele…Paseaza jignirile adresate mie,altundeva..Sapa altundeva….Aici e ocupat….

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button