UTA Arad

Vukcevic și – probabil – Hora vor rata meciul UTA-ei cu FCSB! Balint: „Motivați de ora de Champions League și de faptul că jucăm pe Arena Națională”





Fără victorie de patru meciuri, UTA riscă să piardă contactul cu zona play-off, de care acum o desparte doar trei puncte. Programul este, însă, infernal pentru arădeni, care până la pauza de iarnă întâlnește doar formații aflate peste ea în clasament, prima dintre ele fiind formația ce a nu a pierdut de cel mai mult timp în Liga 1.

Hora așteaptă rezulatele investigațiilor

Duminică seara, la București, se joacă FCSB – UTA, iar Laszlo Balint nu va conta pe doi dintre titularii săi. Sau cel puțin unul, Marko Vukcevic, care s-a accidentat marți la coapsă și nu s-a mai antrenat alături de colegi de atunci. Pe margine a ieșit astăzi și Ioan Hora, care revenise cu Argeșul după o accidentare musculară. „E clar că nu stăm foarte bine din punct e vedere al lotului, pentru că, se pare, în această săptămână am pierdut doi jucători. La antrenamentul de marți, Vukcevic a suferit o contuzie foarte puternică în zona coapsei, nu s-a putut antrena deloc nici astăzi, resimte dureri foarte mari inclusiv la mers. Apoi, astăzi, din păcate și Hora a ieșit din antrenament cu dureri în zona coastelor. Rămâne să vedem exact despre ce este vorba, a plecat cu doctorul să facă investigații mai amănunțite. Sperăm ca lucrurile să nu fie atât de grave și să putem să îl avem și să-l luăm în calcul”, a spus antrenorul „roș-albilor”. De menționat ar fi că în partida din sezonul trecut, contra FCSB-ului, pe Arena Națională, chiar Hora a avut cea mai mare ocazie în contul UTA-ei, țintind bara la scorul de 0-0. La final, tabela a arătat 3-0 pentru gazde.

„Nu ne lăsăm ancorați și măcinați de ceea ce s-a întâmplat în trecut”

Ca și înaintea meciului cu FC Argeș, Gyuszi Balint a remarcat faptul că elevii săi au avut o săptămână bună de pregătire. S-a concretizat în joc, în prestație, dar și nu și în rezultat. „Important este tonusul cu care vom ajunge la meciul cu FCSB. Până la urmă, e important randamentul jucătorilor și inspirația lor, pentru că ne-a cam lipsit în multe momente această inspirație. Jucătorii au făcut un efort foarte mare, am ajuns în poziții de finalizare foarte bune după un un joc colectiv bun și atunci e păcat când se ratează ocazii clare. Asta este, nu rămânem ancorați în ceea ce s-a întâmplat în trecut. Nu trebuie să ne lăsăm măcinați de ceea ce s-a întâmplat în trecut, chiar dacă este vorba despre greșeli. Important este să înțelegem ceea ce s-a întâmplat pentru a identifica greșelile, pentru a face tot posibilul să le remediem”, a mai punctat tehnicianul arădenilor.

„Puțin confuză decizia autorităților, dar ne conformăm”

Până la urmă, confruntarea de pe Arena Națională se va juca fără spectatori, duminică, de la ora 21,30. „Suntem motivați și din acest punct de vedere, jucăm la oră de Champions League sau de cupe europene. Evoluăm pe cel mai mare stadion al României, trebuie să fie un stimul suplimentar și acesta. În schimb, nu ne cade bine că jucăm fără spectatori. E un pic confuză această decizie a autorităților, mai ales că s-a făcut acel compromis pentru acele partide care încep înainte de ora 21 ca să se termine normal, era firesc. Nu aveai cum să scoți spectatorii afară de pe stadion, dar, iată, nu există nici un fel de maleabilitate în ceea ce privește meciurile care încep după ora 21. Astea sunt deciziile, noi nu avem altceva de făcut decât să ne conformăm. Bineînțeles că un asemenea meci ar fi avut un ingredient suplimentar de spectaculozitate dacă tribunele erau populate. Dar, nu vor fi spectatori, nu e oprima oară când jucăm pe Național Arena fără spectatori. Nu este același sentiment, dar trebuie să rămânem concentrați în orice condiții și să nu ne întoarcem cu mâna goală de la București”, a adăugat Balint.

7 comentarii

  1. Marile supărări sunt la alții. Aici e vorba de încă un an în elita, de lucrat cu și mai multa dăruire . Exista echilibru financiar și public atașat. Nu trebuie sa ne ascundem în spatele frazelor din alta realitate. Suntem bărbați ! Punctele locului 6 erau cele pierdute acasă. Acum e vorba de practicat fotbal de privit și eventual înfrângere onesta. Am fost aproape și poate mai suntem. UTA, e o echipa matura, fără tineri în exces, dar cu o cristalizare abia palpabila și târzie. Terenul propriu , trebuie aparat ca tinerii subofițeri la Paulis !!!

    0
    0
    1. Pe undeva aveti dreptate..Punctele pierdute usor,pe asalt total,acasa, sunt doar un capitol,dar la Botosani?Dar mai ales la Dinamo????Hmmm…..

      0
      0
  2. Nici pe departe nu incerc si nu doresc a fi conspirationist…Oare cum cei mai criticati jucatori,Vukcevici si Hora,in parelela prestatie/joc,de la care se astepta mult mai mult, cu ce se asteapta din partea lor,brusc sunt „impuscati”,invalizi?Chiar asa antrenamente dure au,ii pune Balint sa se rupa intre ei?Nu as prea crede…La nivel de juniori,antrenorii ii tempereaza pe copii,berbeci,ca sa o lase moale,pe contacte directe,fara rost,ca sa nu cumva sa se accidenteze…Cum as putea crede,ca se pot lovi intre ei seniorii,la antrenamente???Exclus!

    0
    0
  3. Lui DANGUBIC trebuie sa i se mai acorde credit in continuare, a demonstrat in meciul cu FC. Arges ca, se poate ,a jucat destul de bine , numai ghinionul celor 2 bare a facut sa nu dea gol !!! HORA, in scadere mare de forma !!!

    0
    0
    1. Scuze,Nelule….Dar care e scaderea de forma?Scazi cand ai de unde!…. Cand a fost oare in forma,care sa fi fost varful sau de forma???Astea sunt cifre de atacant versat????Sa fim seriosi!!!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button