UTA Arad

Petrea, pus în gardă de UTA: „În general, obțin rezultate bune în deplasare, vor încerca să ne pună probleme”





FCSB ajunge la meciul cu UTA după o serie de 9 victorii și remiza cu Voluntariul ce i-a dus pe bucureșteni pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, aproape sigură de prezența în play-off și principala antagonistă pentru CFR Cluj în lupta pentru titlu.

La ultimele două succese ale formației „roș-albastre” (3-1 cu Botoșani 3-2 la Craiova, cu Universitatea) și-a adus contribuția și Toni Petrea, cel care a revenit pe banca lui FCSB după „divorțul” lui Becali de Edi Iordănescu. „Ne așteaptă o partidă dificilă, cu un adversar care se luptă pentru accederea în play-off. UTA vine după o înfrângere pe teren propriu, dar – în general – obține rezultate bune în deplasare. Trebuie să fim foarte atenți, am atras atenția jucătorilor asupra acestor aspecte, trebuie să fim atenți la jocul lor. Dar, mai important este ceea ce facem noi pe teren. Trebuie să intrăm motivați, cu atitudine și să câștigăm acest joc. Îmi pare foarte rău că nu putem avea suporterii lângă noi, jucătorii cred că ar avea nevoie de susținerea lor, dar, din păcate, nu avem ce să facem”, a spus Petrea, care se afla la cârma lui FCSB la succesul cu 3-0 din turul sezonului trecut, tot de pe „Arena Națională” și tot de pe data de 5 decembrie.

Tehnicianul viceliderului e la curent cu apetitul ofensiv al „roș-albilor”, apetit care – însă – nu s-a concretizat și în goluri. „Mă aștept la o replică bună din partea UTA-ei. Am văzut și ultimul lor meci, în care au jucat foarte bine, și-au creat foarte multe ocazii de poartă, dar nu au reușit să marcheze. Mă aștept și mâine seară la un joc dificil, cu o echipă care va încerca să ne pună probleme. Dispun de jucători valoroși, destul de buni. Chiar dacă au jucători străini foarte mulți în lot, au o echipă competitivă”, a adăugat Petrea.

Apărarea UTA-ei va avea o bătaie de cap în plus odată cu revenirea pe gazon a lui Claudiu Keseru. „A simțit niște probleme fizice înainte de meciul de la Craiova, am discutat și cu el și am căzut de comun acord că e mai bine să nu forțăm. Între timp, el și-a făcut programul de recuperare și momentan este apt de joc, vom vedea dacă va intra mâine din primul minut sau pe parcurs”, a mai punctat Petrea.

Vinicius îi apreciază pe brazilienii arădenilor

Probabil, la fazele fixe, brazilienii Vinicius și Erico da Silva vor face pereche. „Vom avea un meci greu cu UTA, mereu când am jucat contra lor a fost dificil, dar cred că putem câștiga. În cunosc pe brazilienii UTA-ei, Roger și Erico sunt doi jucători foarte buni, au făcut meciuri bune acolo”, a spus experimentatul fundaș central al celor de la FCSB, care a marcat din fază fixă contra „roș-albilor”, la Arad, în succesul cu 1-0 al CFR-ului.

3 comentarii

  1. Mi-aș dori să facă UTA un meci mare, să vadă o țară întregă cine este UTA. Să spună Meme si Becali după meci, da, UTA e echipă adevărată. UTA a jucat tot timpul frumos la Bucuresti. Hai UTA Arad!

    0
    0
  2. Echipa noastra,UTA, trebuie sa mearga doar pe varianta de victorie,pentru ca se poate!Pe ei,pe mama lor!Nu ne este frica de absolut nimeni,daca joaca ofensiv,pe multe ocazii de punctare,tot va intra pana la urma…Ghinionul se va rupe in cele din urma…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button