UTA Arad

Utiștii sunt surprinși de o nouă delegare a „centralului” Barbu, dar: „Suntem convinși că va arbitra corect”





Contra lui FCSB, pentru a patra oară în acest sezon, „Bătrâna Doamnă” va fi fluierată de Marian Barbu. Arădenii nu sunt prea încântați de reîntâlnirea cu „centralul” din Făgăraș, cu care au pierdut la Botoșani și acasă , cu Chindia și a remizat la București, cu Dinamo. Iar Barbu este cel care l-a eliminat pe Batha în „Groapă” în finalul primei reprize pentru un palmă aplicată lui Torje și tot el nu a dictat un penalty cu Chindia, la hențul lui Iacob în careu, fază la care se accidentase Hora.

„Roș-albii” au aflat cu surprindere vestea că Barbu ajunge și pe „Arena Națională” mâine seară (ora 21,30). „Deși a luat și câteva decizii discutabile în ceea ce ne privește, nu avem nimic cu domnul Marian Barbu. Dimpotrivă, suntem convinși că va arbitra corect în meciul cu FCSB. În schimb, suntem puțin surprinși de delegarea unui arbitru, care ne-a mai fluierat de trei ori în primele 17 etape ale acestui sezon”, spune Attila Brosovszki, managerul general al UTA-ei.

Revenind la brigada de la FCSB – UTA, să spunem că aceasta va fi completată de asistenții Mircea Orbuleț, București și George Neacșu, din Câmpulung Muscel, dar și de rezerva Nicusor Flueran (Craiova). Arbitrii vor fi notați de suceveanul Constantin Gheorghe.

11 comentarii

  1. De ce nu tipati si voi la tv ca nu va convine?
    Nu vedeti cum face dan petrescu?Credeti ca intamplator e delegat acest arbitru? In liga 1 si o lovitura libera poate face diferenta.
    In fine…sa speram ca o bagam in poarta de cateva ori si atunci nu mai are ce sa faca arbitrul.

    0
    0
    1. Eu nu va inteleg. Va place tigaania? Mie mi-e scarba cand il aud la TV pe Cartu sau pe Meme, sau orice alt conducator de club care urla si pune presiune! N-au ce cauta la TV conducatorii de club, ei trebuie sa stea in spate, si daca altii fac asta e treaba lor, eu unul ma bucur ca avem un comportament normal, civilizat!

      0
      0
      1. Corect Marius! Deocamdată să lăsăm arbitri în pace, problemele sunt la înaintași care ratează din pozitii imposibile. Sperăm să-și revină mâine. Nu vrem circ de Bucuresti si de Craiova. Avem oameni capabili si educati. Mergem pe mîna lor. Vor veni si rezultatele. Hai UTA Arad!

        0
        0
        1. Exact @Lucian…doar ca unii,cu functii, se inghesuie pe acolo,pe la TV si fac scut echipelor pe care le reprezinta,fac mare gargara,presiune…Si fac scandal,ca sa isi sustina echipa…Face parte din razboi…dar fara steag alb arborat…La noi???Cine???Despre ce vorbim?

          0
          0
    1. bine spus.
      nu a fost un penalty, ci doua…
      Barbu de tot rasul, in plus l-au mai si delegat la meci de cupe europene…
      din pacate asta e tara in care traim….

      0
      0
  2. Cand joci fotbal si nu iti este frica de nimeni,abordezi ca atare…Nu trebuie sa-i dai arbirtrului motive de nici macar cea mai mica iritare,cu toate ca il vezi din start ca te impunge…Nu poti sa delegi acelasi arbitru,repetat,cu probleme controversate,contestate???…Cum sa delegi arbitri bucuresteni,la o echipa bucuresteana,iar si din nou,chiar tusier sa fie???Este o clica mocirloasa,care se scalda in rahat si nu ii pedepseste absolut nimeni,deci isi pot continua circul ieftin,LA INFINIT….
    Hai cu purtatorul de cuvant al UTA-ei,sa fie rau,muscator!

    0
    0
  3. Sa suteze UTA de cateva ori pe spatiul portii de la distanta,din afara careului, sa se razbune barele si ratarile din meciurile cu Chindia si Arges, sa intre mingea in plasa FCSB-ista de vreo 2-3 ori ,sa avem si noi norocul Chindiei sau al Argesului , sa dam goluri din jumatati de ocazii si atunci nici un arbitru nu ne poate opri.Haide UTA !
    PS N-am mai avut noroc de la meciul cu Dinamo si e cam mult de atunci.

    0
    0
    1. Eu am pariat azi la superbet 2-super cota 5.3, scor corect 1-3, cota 56 si victorie oaspeti cu minim 4 goluri in meci , cota 52.Daca iese toata lumea este fericita, mai ales eu ! Trebuie sa avem incredere in UTA, oriunde ar juca.Nu sunt un pasionat de pariuri, dar cand joaca UTA si sunt cote OK, mai pun din economii cateva zeci de lei.Hai UTA scor 1-3, sa razbunam ratarile si barele din meciurile precedente !

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button