Stranieri aradeni

Hațegan o fluieră pe Barcelona în meciul decisiv de la Munchen!





Pentru a șasea oară în carieră, Ovidiu Hațegan o arbitrează pe FC Barcelona în UEFA Champions League. Doar pe Porto a mai fluierat-o arădeanul atât de des în cea mai importantă competiție europeană inter-cluburi, în timp ce Șahtior Donetk și Dinamo Kiev rămân cu cinci partide arbitrate de cel mai bun „fluieraș” român. Până acum, gruparea catalană a câștigat 4 meciuri cu Hațegan la centru, plus o remiză, fără a încasa vreun gol. Însă disputa de peste două zile se anunță de o cu totul altă factură.

Miercuri, începând cu ora 22, „centralul” din orașul nostru va conduce „duelul” de pe Allianz Arena, dintre Bayern și Barcelona, ambele formații fiind deja arbitrate deja de Haţegan chiar în acest sezon. Nemții, la victoria cu 4-0 de pe terenul Benficăi, iar catalanii în succesul de la Kiev, împotriva lui Dinamo, 1-0.

Dacă Bayern are punctaj maxim după cinci etape și e deja calificată de pe primul loc al grupei, pentru Barca meciul este decisiv pentru primăvara europeană. Trupa antrenată de Xavi Hernandez are nevoie de o victorie la Munchen pentru a-și asigura prezența în optimile de finală ale UEFA Champions League. Mai există și varianta unui pas greșit al celor de la Benfica (eșec sau remiză) acasă cu Dinamo Kiev pentru calificarea Barcei, însă e puțin probabil ca lusitanii să se împiedice de formația lui Mircea Lucescu.

La Munchen, brigada lui Hațegan va fi compusă din tușierii Mircea Grigoriu și Sebastian Gheorghe și rezerva Andrei Chivulete. În camera VAR se vor afla italianul Paolo Valeri și francezul Jerome Brisard.

Un comentariu

  1. Vreau sa-l vad pe Hategan,delegat la interes UTA,pentru ca se pare ca se poarta arbitri miticieni,contra UTA…Apoi mai discutam….Prostia,din greseala,se iarta,dar repetitiva,niciodata….Sa-i mai umple si el de cartonase,asa,din greseala,adversarele…,sa le galbejeasca…la fel cum ne galbejesc si colegii sai,din frustrare fata de aradean…Colegii lui Hategan care trantesc meciuri in fotbalul romanesc,jegurile astia…cu ecuson Fifa…Nu le-ar fi rusine????

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button