Sporturi de contact

Valy Petruț revine în ring, la Arad: Partenerul lui Edi Gafencu se bate cu ungurul Garaguly pe 14 decembrie!





Fanii sporturilor de contact din Arad se întorc în Sala Sporturilor „Victoria” pe finalul acestui an pentru o gală de kickboxing în care au și un favorit. Este vorba despre Vali Petruț, l-a pregătit pe Eduard „The Blitz” Gafencu pentru revanșa cu Cardoș, iar acum el e cel antrenat pentru revenirea în ring după 4 ani de pauză. Pe 14 decembrie, la Colosseum Tournament, cel poreclit „Barbarul” va lupta cu maghiarul Pal Garaguly, care l-a înfruntat recent și pe un alt „greu” din vestuț țării, orădeanul Sandu Lungu.

De altfel, Lungu se va bate și el la Arad peste 6 zile, împotriva olandezului Vincent Liebregts. Mirel Drăgan, Iulian Marinescu, Mădălin Crăciunică, Sebastian Lutaniuc și Cristian Conea sunt ceilalți „fighteri” români prezenți în gala de la Arad, dar și moldoveanul Vitalie Matei. După relaxările anunțate ieri de Raed Arafat, Sala Sporturilor Victoria își va deschide porțile pentru aproximativ 600 de spectatori, din categoria celor vaccinați anti-COVID, trecuți prin boală în ultimele 6 luni, dar și testați RT-PCR sau antigen. Biletele se vor vinde în ziua galei la Polivalenta din orașul nostru, dar și Smartfit Studio Arad, Pizza Ruby și Art Cafe începând de vineri, 10 decembrie.

Revenind la parneriatul dintre Petruț și Gafencu, aceștia reprezintă Blitz Team și lucrează împreună de câteva luni bune. SC IDC Wood Proexpert Srl, Antonie Sergiu Dental SRL, Primăria Vladimirescu, Panoramic Fitness, Speedline Logistics, Valsercris Forest SRL, Blitz Cafe, Tom Oliver și Korona Ideal Construct SRL sunt susținătorii lui Valy Petruț.

Colosseum Tournament de la Arad începe marți, 14 decembrie, de la ora 18 și se va vedea în direct pe Digi Sport 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button