Diverse

Centura de sud-est a Aradului intră în faza proiectului tehnic și a execuției!







Începutul lui 2022 se anunță cu vești bune pentru Arad, în 17 ianuarie se deschid ofertele la licitația pentru proiectul tehnic și execuția centurii de sud-est! Este un obiectiv prin care Aradul închide inelul de circulație în jurul orașului. Am lucrat la această investiție ca vicepreședinte al Consiliului Județean, continui să fiu un partener până la finalizarea lucrării!


Centura de sud-est va face legătura între autostradă în Aradul Nou, Fântânele și DN 7, dincolo de Vladimirescu. Investiția presupune un pod peste Mureș de 1,1 km și un pasaj peste calea ferată, de 147 metri. Centura va avea 12 intersecții pe lungimea de 11 km, care înseamnă legături cu alte drumuri. Valoarea aproximativă a investiției este 50 de milioane de euro, fonduri europene, deci va avea un impact mare asupra economiei locale, va ajuta la crearea și menținerea locurilor de muncă.


Mulţi au zâmbit când vorbeam despre centura de sud-est, ca şi cum ar fi vorba despre un obiectiv prea mare. Eu am învăţat că nu trebuie să spui «nu se poate», trebuie să te apuci de lucru.

Sergiu Bîlcea, deputat de Arad în Parlamentul României



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button