UTA Arad

Chivulete o arbitrează în premieră pe UTA în Liga 1!







După un sezon și jumătate de la revenirea în elita fotbalului românesc, UTA se reîntâlnește cu Andrei Chivulete cu ocazia partidei de mâine seară (ora 20,30). „Centralul” bucureștean i-a arbitrat pe arădeni în trei rânduri, în Liga 2-a, în succesul cu 3-2, la Brașov (mai 2016) și remizele, 1-1 și 3-3 la Deva (octombrie 2009), respectiv Mioveni (octombrie 2010) și o dată în Cupa României.


În competiția KO, chiar echipa pregătită de Laszlo Balint a fost arbitrată de Chivulete, în 16-imile de finală ale ediției precedente. Arădenii câștigau cu 2-0 la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda, după două penalty-uri dictate de „centralul” din Capitală și transformate de Hora și Morar.


Mâine, pe „Ion Oblemenco”, Chivulete va fi asistat de Alexandru Cerei (Cluj-Napoca) și Andrei Constantinescu (Bucureşti). Rezervă este piteșteanul Robert Avram , iar notele „fluierașilor” vor fi date de Irina Mirt, din București. Tot din Capitală vine și observatorul de meci, în persoana lui Paul Mincu.

Inclusiv Laurențiu Reghecampf s-a plâns de arbitraj după remiza (1-1) oltenilor la Voluntari. „E o problemă care iese la suprafață în fiecare etapă, dar mi-am propus să mă delimitez de aceste probleme. Eu am spus ce am avut de spus la momentul la care cred că trebuiau spuse anumite lucruri, inclusiv la etapa trecută. Am transmis un mesaj într-o manieră, zic eu, decentă și civilizată. Sper ca toată lumea să fi înțeles mesajul pe care l-am transmis atât eu cât și Marius Croitoru. Mai departe, treaba mea este să mă ocup de echipă, să rămân concentrat la ce avem de făcut, de aceste detalii legate de arbitraj sunt convins că există factori care au responsabilitatea să rezolve aceste probleme”, a spus Laszlo Balint înainte deplasării din Bănie.

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button