UTA Arad

Ionuț Coza o arbitrează pe UTA la 13 kilometri de casă: Arădenii – fără eșec cu „fluierașul” ilfovean la centru!





Puncte imense puse în joc în „cheia” play-offului Ligii 1 în FC Voluntari – UTA. În plină iarnă, Comisia Centrală de Arbitri s-a gândit să nu-și pună pe drumuri „fluierașii” și a apelat la Ionuț Coza pentru jocul de mâine, de la 20,30. Doar 13 kilometri va trebui să parcurgă „centralul” de 42 de ani de la Cernica până la Voluntari, unde „roș-albii” își propun să întrerupă seria de 7 meciuri fără victorie.

În Liga 2-a, „Bătrâna Doamnă” a câștigat două partide în deplasare cu Ionuț Coza la centru,. În 2014, cu 3-1, pe terenul celor de la Gloria Bistrița și în vara anului trecut, la Mioveni. Pe 20 iulie 2020, arădenii se impuneau cu 2-0 singurul meci din cadrul play-offului ligii secunde, obținând în cele din urmă promovarea în Liga 1.

Și în elită, UTA a obținut rezultate bune, toate în deplasare. Coza i-a fluierat pe băieții lui Balint pentru prima oară în Liga 1 chiar iarna trecută, la Voluntari, Erico aducând punctele la Arad cu un gol la ultima fază a meciului. În play-out a mai fost un Astra – UTA 0-0, iar în acest sezon, „roș-albii” au câștigat cu 1-0 la Pitești cu arbitrul din Cernica la centru.

Mâine, la Voluntari, asistenți sunt Alexandru Filip (Constanța) și Mihăiță Necula (București), în timp ce al patrulea arbitru vine de la Ploiești, în persoana lui Andrei Moroiță.  Din același oraș e și observatorul de arbitri, Cristian Nica.  Observator de joc e Marian Bucurescu, din București.

3 comentarii

  1. Coza pănă acum a arbitrat bine. Sperăm să nu fie fan Voluntari mâine, da nu cred. Cu ăștia nu tine nimeni.

    0
    0
    1. e adevarat..doar ca in ultimul timp de cand joaca echipele de tineret,juniori si fete acolo,parca si arbitrii sunt mullttt mai binevoitori cu ei,,nu intamplator sunt pe podium,in trecut erau defavorizati, iar de ceva timp nu tin minte vreo decizie de arbitraj gresita in defavoarea lor

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button