UTA Arad

Omul meciului la Craiova, Vukcevic crede în victoria UTA-ei la Voluntari: „Dacă învingem vom fi mai aproape de play-off”





Declarat omul meciului în remiza albă de la Craiova, Marko Vukcevic va fi, foarte probabil, titular și în ultimul meci al UTA-ei din acest an, cu FC Voluntari. Internaționalul muntenegrean a fost o prezență constantă în primul „11” al lui Laszlo Balint pe parcursul acestui sezon, absentând la doar două meciuri, ambele din cauza unor accidentări.

Mâine seară, de la 20:30, „roș-albii” vor da piept pe stadionul „Anghel Iordănescu” cu surpriza prezentei stagiunii, care se află pe podium după 20 de etape. „Ne așteaptă un meci greu mâine, FC Voluntari este o echipă bună, puternică, cu experiență. Sunt buni atât în atac, cât și în apărare, dar am încredere în colegii mei și sper să câștigăm. Cred că vom domina, în majoritatea meciurilor am făcut acest lucru. Vom juca pe un teren greu, dar cred că vom domina și sper că vom lua cele trei puncte. În ultima perioadă am jucat bine și am creat ocazii, dar până la urmă punctele sunt cele mai importante. Nu cred că cei de la Voluntari vor avea o strategie specială pentru mine, chiar dacă am fost omul meciului la Craiova. Nu contează individul, ci echipa. Jucătorii adverși trebuie să fie cu gândul și la colegii mei, nu doar la mine” a declarat Vukcevic înainte de jocul de pe „Anghel Iordănescu”.

În ciuda seriei de șapte partide fără victorie, UTA se află în continuare în plină luptă pentru play-off, la doar patru puncte sub locul 6, ocupat în acest moment de Rapid. „Indiferent de rezultatul de mâine, tot vom avea șanse la play-off. În acest campionat, cu trei victorii consecutive ajungi în play-off. Dacă învingem mâine, vom fi mai aproape, însă asta nu va conta dacă nu continuăm să învingem și după reluarea campionatului”, e de părere fundașul dreapta.

Sosit în vară la Arad, fotbalistul de 28 de ani a strâns 1416 minute în cele 18 meciuri disputate în tricoul UTA-ei și a oferit și un assist, pentru Liviu Antal la victoria cu Universitatea Craiova (1-0) din turul campionatului.

FOTO: Claudia Carp

2 comentarii

  1. Foarte bun,Vukcevici,nu e robot nici el,pana la o adica niciunul…In schimb,trebuie sa-si calibreze centrarile sau sa nu isi mai risipeasca efortul,pana la acel moment…Din zece tentative,jumatate tinteste adversarul,la altele, foarte reusite,nu e nimeni la finalizare sau intarziati cu o fractiune de secunda.Aici e problema majora..Nesincronizarea..Lasa-ti,ca aducem victoria de la Voluntari,sa speram pana in ultima clipa,nu ne indepartam de Play-Off,momentan…Hai baieti!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button