Diverse

Evenimentele importante pe care poți să pariezi până la final de 2021





Ne aflăm deja în a doua jumătate a lunii decembrie, dar asta nu înseamnă că vom duce lipsa de evenimente sportive pe care putem să pariem în perioada următoare. Fie că vorbim de fotbal, baschet sau handbal, sunt destule opțiuni în ofertele caselor de pariuri pe care putem să le analizăm și pe care putem să mizăm. Asta pentru că cele mai inspirate ponturi pariuri se iau doar după un studiu amănunțit. 

 

Campionatul Mondial de handbal feminin se apropie de final

România a pierdut la toate naționalele care contează și s-a clasat abia pe locul 13 la Campionatul Mondial de handbal feminin găzduit de Spania, însă jocul fetelor lui Adi Vasile nu a fost deloc rău. Mai ales în condițiile unor absențe importante, precum cele ale Cristinei Neagu și Elizei Buceschi. Campioana de la această ediție nu s-a decis încă. Finala se va disputa pe 19 decembrie, în “Palau d’Esports de Granollers”. Franța, Norvegia, Danemarca și Spania au acces în “careul de ași” al turneului final. 

Campionatele importante de fotbal nu au o pauză îndelungată

Majoritatea campionatelor europene se întrerup în preajma Crăciunului pentru a se relua la începutul lui 2022. Dar așa cum ne-a obișnuit până acum, Premier League continuă tradiția de “Boxing Day”, etapa din a doua zi de Crăciun. Vom avea și acum câteva dueluri destul de interesante, printre care Liverpool – Leeds, Manchester City – Leicester City și Aston Villa – Chelsea. Aventura din luna decembrie continuă cu o altă etapă, înainte de Revelion. Sursa ta de inspirație pe Premier League în această perioadă poate să fie cu siguranță avancronica despre meciul zilei în care vei avea prezentate ultimele informații despre echipe, date statistici și de unde îți vei putea extrage varianta optimă pentru pariere. 

Manchester City este lider în Premier League și a câștigat recent cu 7-0 contra celor de la Leeds. Echipa lui Pep Guardiola pare să fie de neoprit în acest moment, dar calendarul aglomerat poate da peste cap și un lot numeros și experimentat precum al “cetățenilor”. 

Liga a doua din Italia, campionatul Scoției sau campionatul din Irlanda de Nord sunt câteva competiții fotbalistice care se vor desfășura în perioada dintre Crăciun și Revelion. Evident, oferta este mai modestă decât în restul anului, dar și aceste partide de sărbători au farmecul lor. Pentru orice parior, cel mai important lucru este să prindă un bilet “verde”, indiferent de evenimentele care se regăsesc pe el. Dacă este să privim dintr-o perspectivă pozitivă, o ofertă mai “săracă” înseamnă și că poți să localizezi cu mai multă ușurință meciurile pe care merită să mizezi. 

Prinde magia din NBA

Baschetul de peste Ocean generează întotdeauna spectacol, dar și diferite piețe pe care poți să mizezi. Pentru că în NBA se strâng cei mai buni baschetbaliști din lume, numărul de puncte generate de fiecare partidă este impresionant. Și americanii pun unele dintre cele mai bune partide de-ale lor chiar în ziua de Crăciun. În noaptea de 25 spre 26 decembrie vom avea Phoenix Suns – Golden State Warriors, Los Angeles Lakers – Brooklyn Nets și Utah Jazz – Dallas Mavericks. Toate premisele pentru o noapte de pomină, în care ne așteptam că vedete precum Steph Curry, Chris Paul, LeBron James, Kevin Durant, James Harden, Donovan Mitchell și Luka Doncic să fie pe parchet. 

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button