UTA Arad

Despărțirea lui Tomozei de UTA e chestiune de zile, fundașul are oferte chiar din Liga 1!





În proporție de 99%, UTA și Marius Tomozei se vor separa după doi ani și jumătate. Fundașul lateral dreapta a fost trimis la echipa de juniori mari după eșecul rușinos al arădenilor la Filiași, în cadrul 16-imilor de finală ale Cupei României, Laszlo Balint invocând probleme de atitudine din partea elevului său.

Acest lucru se întâmpla în luna septembrie, iar de atunci fotbalistul a încercat să mai facă pași spre împăcarea cu antrenorul său, dar acesta din urmă a rămas ferm pe poziție. Așadar, e clar că cei doi nu vor mai continua să lucreze împreună, iar conducerea clubului UTA i-a și făcut o ofertă apărătorului de 31 de ani pentru încheierea rapidă a contractului ce ar expira, oricum, în vară.

Fotbalistul și-a luat timp de gândire până la începutul anului viitor și eventual a bate palma verbal cu următoarea sa echipă. Din informațiile noastre, Tomozei are oferte concrete de la Dinamo și CS Mioveni, așadar are șanse mari să fie adversarul UTA-ei pe finalul sezonului regular și, în cel rău caz, și în play-out.

Tomozei, din nou lângă Alexandru Pelici?

Fundașul originar din București e tentat să accepte în special oferta argeșenilor, fiindcă a mai lucrat cu succes cu Alexandru Pelici la trei echipe. De altfel, după Laszlo Balint, Pelici e tehnicianul cu care Tomozei a adunat cele mai multe prezențe (toate în Liga 2-a), la trei formații: CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni și Metalul Reșița.

Marius Tomozei (31 de ani) a fost titular în sezonul promovării în Liga 2-a și a strâns apoi 27 de prezențe în Liga 1 pentru „Bătrâna Doamnă”, dintre care trei în acest sezon. Fotbalistul născut în București a și marcat odată pentru arădeni în elită, în penultima partidă a sezonului regulat precedent, în succesul cu 2-0 contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.









14 comentarii

  1. Dar de Hora, Antal și Dangubic, când o să ne despărțim?!?! Ăștia, mai ales primii 2 sug bine finanțe de la UTA!!! Iar fotbal arată ioc!!! Cu banii care îi iau cei 3, putem plăti 2 atacanți buni!!! E greu de crezut că nimerim alții mai slabi ca dânșii!!!

    0
    0
  2. Nu cunosc detalii din interiorul UT-ei, dar ca un fan neutru, personal l-am apreciat pe Tomozei.De cate ori s-a apelet la el si-a dat silinta si a jucat chiar bine ! S-ar putea sa plece si sa aibe evolutii bune la noua echipa.Personal ii doresc succes.Ar fi pacat sa regretam apoi, la fel ca si cu portarul H.Moldovan , Albu de la Rapid,A. Petre de la Farul,Buhacianu, Vlad Morar,chiar C.Rus, Hlistei, Stahl, Costin, etc.S-ar putea ca in scurt timp sa se plictiseasca si FL.Ilie sa mai frece banca pe bani putini, si altii !
    UTA nu are un finantator, nu are sponsori puternici, nu este o echipa finantata de Administratia locala, decat in mica masura.Daca anul acesta rezista in Liga 1, apoi va fi foarte greu, si va ajunge pe topogan.Vrei echipa in Liga 1 cu performante la nivelul Romaniei, ai nevoie de multi bani , in primul rand pentru contracte cu jucatori de valoare pentru posturile deficitare din lor, respectiv atacanti percutanti si eficienti, mijlocasi ofensivi de coordonare a jocului si de ultima pasa in vederea golului.Apoi ,geografic vorbind suntem cea mai costisitoare echipa din campionat, din punct de vedere al transportului, cazarii, meselor, etc.Fara 5-6 mil.euro /an competitional nu faci nimic, sau te zbati la limita saraciei in Liga 1 !
    Chiar am citit zilele acestea despre bogatii Aradului .
    Unde sunt aradenii Valer Blidar, Balanescu, Bercea, Sandu Ion, Aprotesei, apoi Tavi Iovanut, Ioan Faur, care au multi bani albi, gri sau negri ?

    0
    0
    1. Mai lasati ma cu Blidar.
      Poate omul are bani si nu i place fotbalul.
      Tu dc ai avea banii lui ai investi intr o echipa de polo?

      0
      0
      1. Blidar cunoaște foarte bine jocurile de culise a politicii românești! Așa este și în fotbal ,echipele care vor retrograda se cunosc dinainte și care trebuie sa se salveze ,uitati-va la mizeria din FRF și LPF vor cu orice preț să salveze Dinamo chiar daca șint că și retrogradați , atunci de ce sa se implice Blidar , fotbal in Romania nu mai exista asta se numește înșelătorie !!! Foarte bine face Blidar că nu se implica ,bravo lui !

        0
        0
    2. Din ce scrii reiese că s-au făcut numai greșeli și clubul ar fi de vină că e în liga 1. Drumurile lungi ar trebuie scurtate? Ai trasat deja linia că nu mai este niciun viitor la acest club ca la final să invoci marii bogătasi ai aradului. Chiar atât de negativ si pesimist să fie suporterul arădean?
      Un pic ma optimist, dl Jupân…

      0
      0
    3. Cita vreme UTA va avea aceasta forma de organizare, in care Dl Meszar nu da socoteala …la nimeni, nici un investitor nu isi va baga banii…ca sa ii cheluie, discretionar…altii. Firma Alexander cerea minim inscriptie principala pe tricou…si…nu i s-a admis. Frica mare a conducerii a fost ca se putea ca Alexander sa vrea sa devina si actionar ….ceea ce nu convine multora.

      0
      0
      1. Să nu uităm că Meszar a spus clar că echipa nu va mai trece în mâinile nimănui. Orice investitor nu va mai putea detine mai mult de 49%. Ne-am fript cu investitorii care de fapt sunt niste oameni care împrumută clubul si apoi cineva să plătească la sfârsit. Dacă cineva vrea să-si facă reclamă, clubul cred că este deschis la toată lumea. Vor veni si sponsorii…dar…se pare ati uitat ce s-a întâmplat în trecut. Meszr e un om de cuvânt si care iubeste aradul si UTA. De ce vreti oameni cu bani dar de neîncredere?

        0
        0
  3. De ce a fost UTA parasita de principalul sponsor privat International Alexander SRL Arad , care vira 200 000 de euro clubului anual ??? S-au dus la centrul de copii si juniori al clubului Steaua unde cotizeaza cu aceeasi suma anual!

    0
    0
    1. dar poate de la steaua vor primii ,,dividente”!! nimeni nu investește fără să primească ceva inapoi

      0
      0
  4. O noua greseala ….fl ilie un fundas care cand joaca gafeaza crunt e tinut..eu nu mai stiu daca uta chiar isi doreste performnta sau a fost facut doar pt a vinde meciuri in liga 1

    0
    0
  5. Nu cred ca trebuie sa ii mai tinem pe Ilie ( gafeur…de serviciu), pe Bustea ( tusar de meserie), pe Dangubici ( nu da gol…nici din greseala), pe Hora ( e terminat, lent si impotent) , pe Tomozei ( avem mai buni ca el), pe Antal ( nu poate duce o repriza). Mai bine tineri…decit astia ! Apoi e nevoie de minim 3 jucatori de atac, ca nu avem rezerve de atac. Cit despre Balint,…cit va fi antrenor, la UTA.. nu va promova nici un tinar. Este rusinos pentru Balint,…sa nu ii poata debuta,…macar 5 minute, pa Calin sau Mar, dar sa il bagi pe Wagner …o ruina, sau 10-20 min …pe Antal ( cu salariu mare…la UTA). „Pestele de la cap se impute ” ! UTA , daca nu se va avea grija va avea, din nou, emotii…pina la final

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button