UTA Arad

Butean, Hamed sau Negoescu – variante pentru benzile „Bătrânei Doamne”?





UTA va ajunge, probabil, să se despartă de 8 fotbaliști în această iarnă, iar jumătate dintre ei evoluează în benzi. Au plecat deja Tomozei și Bustea, iar Antal și Mar sunt și ei cu bagajele făcute. Evident, Laszlo Balint are nevoie de întăriri pe acele poziții, în special variante pentru banda dreaptă.

Pentru postul de fundaș, Mihai Butean e în capul listei, doar că discuția e puțin complicată. Fotbalistul de 25 de ani câștigă 15 mii de euro pe lună la CFR Cluj, iar arădenii îi pot garanta maximum jumătate. În plus, Butean nu ar avea tricoul de titular asigurat nici la UTA și asta pentru că muntenegreanul Vukcevic a evoluat constant bine în prima parte a campionatului. Poate că relația excelentă a lui Bogdan Apostu cu jucătorul născut la Cluj va cântări la final și „roș-albii” vor avea doi fundași dreapta importanți cel puțin până la vară.

Pe aceeași bandă, dar mai în față, cu sarcini ofensive, arădenii s-au gândit la Yassin Hamed. Fotbalistul născut și crescut la Salonta are dublă cetățenie, maghiară și sudaneză, drept pentru care a și debuta pentru naționala Sudanului. Are doar 22 de ani, făcând cunoștiință cu primul eșalon la vârsta de 16 ani, la ASA Târgu Mureș. Pandurii, CFR Cluj, Sepsi, Csikszereda și Nyiregyhaza Spartacus (Liga a II-a maghiară), formație cu care se află, de altfel, sub contract sunt celelalte formații din cariera lui Hamed. Principala calitate de tânărului fotbalist este controlul balonului în sistem de viteză.

Tot în dreapta, dar mai ales în stânga, Laszlo Balint l-ar putea lua în calcul din nou pe Claudiu Negoescu. Împrumutul internaționalului Under 19 la Metaloglobus a fost un fiasco, pentru că a apărut pe teren doar 86 de minute, împărțite în trei meciuri. În plus, Nicolae Grigore folosește un sistem de joc (352) care nu-l avantajează deloc pe fotbalistul de 18 ani și rămânerea sa la Metaloglobus nu ar putea fi deloc de bun augur. Cum „Nego” nu mai poate juca în acest sezon decât la formația bucureșteană sau UTA, pe undeva Balint trebuie să se gândească bine cum gestionează situația unui fotbalist important pentru gruparea arădeană. Cu atât mai mult cu cât oferta corectă pentru David Miculescu poate apărea oricând în această iarnă, iar Negoescu ar fi prima alegere ca fotbalist Under pe poziția unde evoluează „decarul” UTA-ei.

12 comentarii

    1. Absolut halucinante aceste nume , in afara de Butean … care da poate fi considerat un plus dar ca si transfer definitiv , nicidecum imprumut,restul..Hamed vine din liga 2 maghiara , care este sub liga 2 de la noi !!!Negoescu este o solutie de viitor dar nicidecum , sa te ajutem imediat cu sanse la play-off.Ori nu mai sunt bani si se prefera prudenta in ideea in care clubul sa nu se scufunde ca altele din punct de vedere financiar ori cineva nu este cu toate tiglele pe casa!

      0
      0
  1. Pacat ca nu ne bazam pe Mar un fotbalist tanar,talentat,puternic cu tehnica si sut foarte bun…..din ultimele zvonuri el ar urma sa fie imprumutat….dupa ce a confirmat sezonul trecut la Mioveni de ce nu e lasat sa debuteze sub tricoul UTA-ei si sa arate ce poate?

    0
    0
      1. Cate prostii mai stii sa indrugi, esti ca o caseta stricata si spui mereu aceleasi rautati. Daca asa de mult stii sa urasti, atunci ce mai tot iti pierzi vremea pe aici ? Fa un bine, atat tie cat si noua.

        0
        0
  2. PAI BĂI NEBUNILOR!!!!!!!!
    Ne bazam pe jucatori care in ultimele 6 luni au jucat 1 meci(Butean) și 86 de min in liga 2(Negoescu)
    MAI ȘI SCRIE UN DEȘTEPT LA COMENTARII CA NEGOESCU E CEL MAI BUN JUNIOR DE LA UTA ȘI EL NU PRINDEA DECÂT BANCA LA LIGA2
    BĂĂĂĂ CRISTI POPA???

    0
    0
    1. l ai vazut vreodata pe Negoescu jucand???…Daca e jucat pariez ca va deveni cel mai vanat jucator al UTEI!!!are viteza,tehnica si tupeu in joc…e o extrema foarte ok!

      0
      0
  3. Claudiu Negoescu, ar fi cea mai bună variantă, cine l-a văzut jucând, știe ce spun!
    Forza UTA!

    0
    0
  4. Vad idei aiurite.Cind ii ai pe Vuccevici si Shlyakov,si pe dreapta a mai jucat si Baraviskar…ar fi o.nebunie sa mai iei inca unfundas dreapta.Opriti va din nebunie, ne trebuie oameni in atac.

    0
    0
  5. UTA nu are nevoie de fundasi ci de un mijlocas de banda dreapta, un mijlocas de atac si doi atacanti foarte buni. Nimic mai mult.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button