UTA Arad

Start în cantonamentul din Antalya: Utiștii s-au dezmorțit pe terenul biliard de lângă hotel, la 17 grade Celsius!





Laszlo Balint a condus al treilea antrenament al anului în Antalya. S-a întâmplat în această seară, în jurul orei 18 (ora 17 în România), după o zi ce a început pentru „roș-albi” cu noaptea în cap și a continuat cu un drum până la Timișoara, zborul până la București și apoi cursa chater împărțită cu Rapid, Gaz Metan, Chindia și Clinceni. Arădenii s-au cazat în jurul orei 16,30 la Hotelul Titanic Deluxe Golf, din Belek, iar 90 de minute mai târziu au ieșit pentru o dezmorțire pe terenul „biliard” lipit de stabiliment, la lumina reflectoarelor. Au fost în jur de 17 grade Celsius la ora antrenamentului ce a durat în jur de 50 de minute.

Fiindcă ședința de pregătire nu a avut intensitate, Modestas Vorobjovas (accidentat la genunchi înaintea ultimelor două meciuri ale anului trecut) a răspuns tuturor comenzilor, dar – probabil – de mâine va fi menajat când ritmul antrenamentelor crește. Din lot face parte și Roger jr., brazilianul fiind singurul fotbalist  care nu a mai ajuns la Arad după vacanța de sărbători. Deocamdată, sunt 22 de jucători sub comanda lui Laszlo Balint, Alin Pînzari, Cezar Zanfir, Gabriel Vasiliu și Alexandru Radu, dar mai sunt așteptați în Turcia un fundaș lateral, un mijlocaș de bandă și un atacant de careu. Luni sau marți, la Belek ar trebui să ajungă și Marko Vukcevic, fotbalist infectat cu COVID în preajma Crăciunului.

8 comentarii

  1. Voi sa fiti sanatosi,baieti…Cu bune si mai putin bune,sa reveniti cu mare pofta de joc…Aici e UTA,pe aici nu se trece,ar trebui sa fie parola,dictonul…Cica Roger vrea 10.000 Euro la semnatura,prelungire..Foarte bine…Pentru un jucator valoros,sunt bani de seminte…dar sa si presteze,pentru ca dupa lauda lui Dan Petrescu,s-a cam plafonat,aiurit…Trebuie si pe Batha resuscitat,neaparat…Nu a mai fost acelasi…Hai baieti…Depinde doar de voi,in continuare!Sa reveniti acasa sanatosi,valizi!
    Multumesc pe aceasta cale,Media Design,care a inceput sa posteze des,pe canalul You Tube,UTA,aspecte de la antrenamente si foste meciuri…Frumos!

    0
    0
  2. Daca nu joaca untre ei, atacantii contra aparatorii, romanii contra strainilor, cei mai tineri contra cei mai in varsta, si uite asa se vor face 3 reprize de cate 30 de minute.Important este sa aiba pofta de joc fiecare component al lotului.

    0
    0
  3. la noi de ce nu se poate un teren de biliard macar la stadion sa nu mai spun de antrenament avem primari care se gandesc la buzunarele lor eu sincer optam pentru pregatirea fizica de iarna la munte unde storci toate fortele pentru ca cu o pregatire fizica buna iti domini adversarul si poti pune in practica unele scheme tehnico tactice

    0
    0
    1. Nu se mai merge pe ideea de acumulare fizica,din pacate..ei stiu mult mai bine..Se sarjeaza pe cumul de relatii de joc,unii aveau Forban,altii Saftica,iar in rest Poiana Brasov,nu se visa pe atunci Antalya sau Austria,Slovenia,Croatia…noi pe la Moneasa,doar ca Moneasa este teoretic si practic,stearsa de pe harta…Fu-se si se du-se…Mocirle,pierdute prin neinteres local….Nu mai exista absolut nimic pe la Moneasa…nimic!
      Acum se inghesuie echipele prin Antalya…
      Nu mai sunt vremurile respective,atunci cand UTA urca la zapada,la Moneasa prin cantonamente….multe,iarna de iarna…Ce sa mai faci acolo???

      0
      0
  4. Unde la munte și pe ce teren fac schemele tactice? Pe lângă idee ar fi bine să spuneți si locația. La noi la munte terenurile sunt, sau cu zăpadă pe ele sau înghețate.
    În schimb ne minunăm de toate terenurile pe care le vedem. Teren de hotel, biliard, si gazonul de la stadionul nostru e ca o pajiste. Cum reușesc oamenii ăia să întrețină atât de bine un gazon???

    0
    0
  5. Stagiul va fi benefic, dar…pentru toate echipele. E bine ca sint conditii, nu e bine ca nu au rezolvat cu Roger si doar un jucator nou a semnat. restul va veni tarziu si va pierde pregatirea, si acomodarea cu echipa,…pentru ca nimeni nu ia in pregatiri pe unul care pleaca ( doar la UTA, in cazul lui Roger…s-ar putea intampla asta). Sper ca in urma aglomeratiei din avion sa nu contacteze vreunukl covid. Adversarii imimpar buni….Sa fie intr-un ceas bun

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button