UTA Arad

Greșeli defensive mari și la ultimul test din Antalya: UTA – Aarau 1-2



Greșelile copilărești în preajma careului propriu au fost laitmotivul amicalelor pe care UTA le-a disputat în Antalya. Practic, fundașii i-au condamnat pe arădeni la înfrângeri în confruntările cu belgienii de la Charleroi (1-4) și elvețienii de la Aarau (1-2). Succesul la limită (2-1) cu modesta formație din Gabon, AS Pelican, e palida consolare a formației lui Laszlo Balint, care, mâine, se întoarce în țară după 10 zile pline de cantonament în Turcia.

Miculescu – la al treilea gol în Turcia

„Bătrâna Doamnă” nu începuse deloc rău testul cu Aarau. După transversala lui Batha, Miculescu a marcat cel de-al treilea său gol în Antalya. În minutul 12, Roger a pătruns în dreapta, a pasat pe jos, fundașii adverși nu intervin  și „decarul” UTA-ei a înscris cu toată opoziția portarului advers. Noua achiziție. Karolis Laukzemis a ratat o ocazie imensă de 2-0, după care băieții lui Balint au pierdut din mână jocul. Fără a crea o presiune deosebită asupra apărarea adversă, elvețienii au întors meciul. În minutul 25, Medjimorec i-a pasat lui Schneider, acesta a pasat în careu pentru Avdyli, care l-a învins pe Iacob. După alte 7 minute, Shlyakov a psat și el greșit, iar de această dată Schneider a luat pe cont acțiunea din care a făcut 1-2 cu un șut la colțul scurt.

Ultimele achiziții au intrat cu…ocazii

Probabil, Balint și-a scuturat serios elevii la vestiare, din moment ce atitudinea din partea a doua a fost mai bună, dar realizările ofensive, totuși, puține. Nou-intratul Schwegler a avut șansa desprinderii pentru Aarau, bara salvându-l pe Balauru, după care arădenii au evoluat cu fundașii terenului în căutarea egalării. Dangubic a avut două șuturi nu foarte periculoase la poarta lui Ammeter, pentru ca spre final să apară la finalizare și ultimele transferuri utiste. Mai întâi, canadianul Ongaro a reluat slab din 6 metri la o pasă a lui Vukcevic, după care nigerianul Otele a trimis spectaculos cu capul, iar Ammeter a reținut din plonjon. Repriza s-a încheiat fără gol și a trebuit să se recunoască învinsă în fața unei formații elvețiene ce a contat în special pe rezervele sale, dar și pe Benito, un internațional elvețian, fost la Bordeuax, cotat la 2,5 milioane de euro, originar chiar din Aarau.

Formații:

UTA: Iacob (59 Balauru) – Baravykas (46 Vukcevic), Benga (72 Erico), Medjimorec (72 Dima), Shylakov – Batha, Isac (46 Passaglia) – Roger jr. (72 Otele), Ubbink (72 Ongaro), Miculescu – Laukzemis (65 Dangubic). Antrenor: Laszlo Balint

Aarau: Ammeter – Qollaku, Cvetkovic, Benito, Conus – Njie, Bunjaku – Avdyli, Schneider, Caserta – Almeida. Au mai jucat: Hubel, Hasani, Kronig, Schwegler. Antrenor: Stephan Keller









11 comentarii

  1. Dinou aceeasi poveste cu o aparare visatoare ? In atac, aceleasi probleme dintotdeauna,ratari si dinou ratari ? Baietii trebuie sa se trezeasca urgent pana la meciul cu Gaz Metan !!!

    0
    0
  2. Foarte tare cantonamentul! Acumulări! Obiective (turistice) atinse! ,,Greșelile” din campionat corectate din plin! Lotul întărit vizibil! Mă tem că pe lângă facturile uriașe la gaz și la energia electrică să nu plătim și factura nonvalorii și a unei oarecare incompetențe de la UTA! DAR…. VA FI BINE ȘI LA VARĂ CALD! SAU NU?

    0
    0
  3. Reglari, reglari ,dar nici asa sa gresti in aparare in halul asta ca, la judet sa nu stii da o pase ca lumea la coechipier de-al tau ? Pai deaia il doare capul si pe BALINT la ce greseli incalificabile se fac in aparare. Vine Gazul Metan si tot asa o sa regleze ?

    0
    0
    1. De când cantonamentul este pentru rezultate? Se dau premii, cupe?
      Habar nu avem ce a încercat Balint în fiecare meci. Comentăm impresiile sportarad și atât. Majoritatea nici nu am văzut meciul.

      Prefer să nu câștigăm în amicale și să ne calificăm în play-off.

      0
      0
    2. Echipa asta a avut jucători buni și rezultate f bune ,a renunțat la foarte mulți chiar exagerat de mulți jucători și rezultatele negative au început să apară și nu cred că se vor opri citind .Singurul vinovat este Balint ,căruia i sa dat prea multă libertate a distrus toată echipa !

      0
      0
  4. partea bună este că David a inceput să marcheze. Un lucru îmbucurător. sperăm să regleze Gyuszi echipa până duminică. Vom vedea, dar eu simt că va fi bine. Pase precise băieți si șuturi bune si goluri, vrem goluri. La câte ocazii aveti măcar jumătate să le băgati în poartă. Mai calmi si mai concentrati în fața porții.

    0
    0
  5. Nu trebuie dramatizat…Amicalele nu urmaresc neaparat scoruri de victorie ci altceva se urmareste..Ok,conteaza si o eventuala miscare,rotatie,nevoie de superioritate in anumite zone,macar tactica,de imbold,sa vezi ca mecanismul functioneaza acolo unde iti simti adversarul mai vulnerabil….Periculoase par ar fi greselile personale si din nou ratarile din fata portii…aici e buba…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button