Minifotbal, futsal

Liga Elitelor la futsal: Juniorii Șimandului au cedat în ultimele minute la Târgu Mureș!





Șoimii Șimand a început anul în Liga Elitelor la futsal cu o deplasare la Târgu Mureș. Aici a fost așteptată de liderul seriei de Vest, care câștigase ambele întâlniri disputate pe finalul lui 2021 și care, până la urmă, s-a impus și în cea de-a treia.

În formula: Năstase, Haloș, Jurj, Onaca, Cordoș, Hera, Tomuța, Găleancu, P. Ujoc, Borod, trupa lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană și-au vândut foarte scump pielea sau, mai bine spus, și-au vândut-o în ultimele 3 minute de joc. În Sala Sporturilor din Târgu Mureș, șimăndanii au condus cu 5-4 la pauză și apoi 6-5 până în minutul 38, după care au coborît garda și gazdele au revenit cu trei goluri ce au fixat tabela la scorul de 8-6!

Andrei Haloș a reușit „tripla” pentru „șoimi”, iar Laurențiu Onaca, „dubla”, insuficient pentru un rezultat pozitiv. Eșecul trimit formația din județul nostru pe locul 3 în serie, cu doar trei puncte acumulate, dar duminică e rost de puncte contra „lanternei” Știința U. Craiova, la primul joc oficial al juniorilor șimăndani în noua sală de sport din comună. Confruntarea începe la ora 12.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button