UTA Arad

Bucureșteanul Petrescu împarte dreptatea…la București, în Rapid – UTA! Arădenii nu au câștigat în Liga 1 cu „centralul” de 39 de ani!







UTA a fost dezavantajată de George Găman în eșecul intern (0-1) cu Gaz Metan Mediaș și asta a spus-o chiar Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru FIFA. „Centralul” craiovean nu i-a acordat un penalty formației arădene, după contactul dintre Laukzemis și Yuri, așa că subiectul arbitraj redevine sensibil în tabăra „roș-albă”, chiar înainte de derby-ul de mâine seară (ora 20), cu Rapidul.


Iar Comisia Centrală de Arbitri a optat pentru un arbitru bucureștean pentru confruntarea cu…bucureștenii de la Rapid. De altfel, aceasta nu mai e demult o știre în fotbalul românesc, căci sunt o grămadă de exemple cu arbitrii din capitală la confruntările celor de la Dinamo, FCSB sua Rapid, doar că Radu Petrescu, cel care va fluiera mâine pe „Arena Națională” nu le-a cam purtat noroc „roș-albilor”. Practic, „Bătrâna Doamnă” a câștigat cu Petrescu la centru un singur meci, acum 9 ani, în Liga a 2-a, în deplasarea de la Brașov, cu Corona. În rest, doar remize sau eșecuri pentru utiști cu „centralul” de 39 de ani: 0-4, la Cluj, cu U., 1-1, la Arad, cu FC Bihor (ambele în 2009), 1-3, în returul barajului de promovare cu ACS Poli (2017) sau 1-2 chiar cu Rapidul, în play-offul de primovare în Liga 1 în iulie 2020.


În Liga 1, UTA a luat-o pe o linie a remizelor cu Petrescu la centru: 0-0 cu Volutari (în ultima etapă a sezonului trecut), 1-1 cu FCSB și 0-0 cu CS Mioveni (în acest sezon). Mâine, în derby-ul cu Rapidul, bucureșteanul va fi asistat de Daniel Mitruţi (Craiova) şi Ferencz Tunyogi (Zalău), în timp ce arbitrulde rezervă este Andrei Moroiță (Ploiești). Eduard Dumitrescu (Pitești) va fi cel care va nota prestația arbitrilor, iar Paul Cazan, fost președinte la UTA în urmă cu un deceniu, este observatorul de joc al partidei de pe „Arena Națională”.

15 comentarii

  1. Ultimele 5 etape ale UTA-ei: * FCSB-UTA, știm cu toții ce hoție❌
    UTA-FC Botoșani, aici o decizie pro (fără vreo intenție ca la alte meciuri), henț și eliminare la Mode❎
    U Craiova-UTA, penalty clar la Erico❌
    Voluntari-UTA, penalty clar la Passaglia la 1-1, repriza a doua❌
    UTA-Gaz Metan, minim un penalty neacordat UTA-ei❌
    Pe lângă ghinionul din fața porții, câte puncte am pierdut și din cauza arbitrilor… aici nu mai are dl Balint nicio vina
    Forța UTA! BATEȚI la Rapid!

    0
    0
  2. Domne, e criza de arbitri in provincie, de aia e pusi doar arbitrii de la capitala.Doat no sa pui sa vina Istfan Kovaks de la Carei, iar Hategan are treaba la derby de la capitala, intre Cainii rosii si Oile albe.

    0
    0
  3. rAPIDUL in playoff cu ajutorul arbitrilor, practic sunt impinși de la spate de fluierași, așa că nu-i nicio surpriză delegarea bucureșteanului.
    Totuși, sper să arbitreze corect iar in caz contrar să arătăm și noi că avem conducere care să iasă cu un comunicat, ceva…ințeleg, vrem să arătăm civilizație in cloaca asta numită fotbal, dar cu hoții nu trebuie să te porți cu mănuși.

    0
    0
  4. Ar trebui sa vină un observator de la UEFA să vadă pe viu cum arbitrează un bucurestean o echipă din Bucuresti.
    Ce sa mai zicem!?
    Oricum, Rapidul va trebui sa se mobilizeze 150% ca să câstige meciul ăsta.
    Adevarul este că UTA are echipă mai bună, care joacă fotbal placut ochiului. Problema este finalizarea. Speram să finalizeze vre-o 2-3 mâine.

    0
    0
  5. Este clar,dinou se umbla la manevre ca, Rapidul sa ajunga in play-off !!! Cum mama dracului sa pui arbitru din Bucuresti ? Asa vrea muschii lor pt. ca, stiu ei de ce !!!

    0
    0
  6. Remember, Jérémie N’Jock!
    Dacă UTA își dorește cu ardoare să învingă Rapidul, va trebui să fie toți ca Jérémie N’Jock!
    N’Jock, intra în poartă cu mingea și cu doi adversari agățați de gâtul lui!
    Ce putea să facă arbitru, decât să arate mijlocul terenului?
    Cei care se vor arunca pe jos când vor fi faultați, nu sunt ca sufletistul Jérémie N’Jock și nu sunt de UTA!
    Aceasta este atitudinea cu care vom învinge Rapidul!

    0
    0
  7. Forta UTA Arad !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA Arad !!! HAI BAIETII !!!

    0
    0
  8. Nu poate arbitra corect chiar daca ar vrea. Locuieste in Bucuresti si nu vrea sa-si gaseasca masina vandalizata.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button