UTA Arad

Passaglia s-a despărțit oficial de UTA, care rămane cu trei mijlocași centrali de meserie în lot!





Juan Pablo Passaglia (32 de ani) devine al șaptelea fotbalist de care UTA se desparte defintiv în această iarnă, dar singurul care pleacă din proprie inițiativă. Dacă la Tomozei, Ilie, Bustea, Călin, Hora și Antal a renunțat Laszlo Balint, mijlocașul argentinian și-a luat prin surprindere antrenorul când i-a comunicat că dorește să se întoarcă în țara natală, pentru a fi aproape de familie.

Discuțiile pentru rezilierea contractului durează de zece zile bune, nefiind deloc simple atâta timp cât Passaglia încasase o primă de instalare în vară, iar UTA mai cheltuise și alți bani neprezuți în contract. Până la urmă, cele două părți au ajuns la un numitor comun, sud-americanul renunțând la cele două salarii restante, adică 10 mii de euro.  ”Conducerea clubului UTA şi mijlocaşul argentinian Juan Pablo Passaglia au ajuns, astăzi, la un acord amiabil de încetare a colaborării. Îi mulțumim lui Juan pentru toată perioada petrecută la Arad şi îi urăm mult succes în etapele viitoare ale carierei sale!” a fost mesajul postat pe site-ul oficial al grupării „roș-albe”.

Balint: „E destul de riscant să mergem cu lotul acesta până la finalul sezonului”

Sosit la Arad în vara anului trecut, după doi ani petrecuți la Politehnica Iași, Passaglia a jucat în 18 partide (1189 de minute în Liga 1 și 90 de minute în confruntarea de Cupă, de la Filiași) pentru UTA în actualul sezon de Liga 1, în care a oferit și două pase de gol. Față de startul de sezonului, „Bătrâna Doamnă” are cu doi mijlocași centrali mai puțin, Tudor Călin și Juan Pablo Passaglia. Dacă vom putea să mai aducem un jucător pe poziția respectivă vom analiza această posibilitate,  deocamdată avem soluții. Pe de altă parte, e destul de riscant să mergem cu lotul acesta până la finalul sezonului. Și acum sunt destul de mulți jucători la limită cu cartonașele, dar luăm lucrurile cronologic, pentru că e foarte important să ne gândim la ce ne așteaptă contra Rapidului. Nu vrem să ne gândim foarte departe, pentru că s-ar putea să omitem aspecte care pot fi decisive. Alte detalii legate de situația situația lui Passaglia nu vă pot da, doar vă pot spune că am vorbit cu el la momentul respectiv (n.a. când a informat clubul că vrea să plece), i-am spus părerea mea…”, a spus Laszlo Balint.

Doar trei mijlocași centrali de meserie în lotul arădenilor

Pentru meciul din această seară, cu Rapidul, la dispoziția antrenorului arădenilor a revenit și lituanianul Vorobjovas, absent la confruntarea cu Gaz Metan Mediaș din cauza unei accidentări. Idriz Batha și Damian Isac sunt ceilalți doi mijlocași centrali de meserie din lotul UTA-ei, dar și olandezul Ubbink a fost deseori coborît din poziția de mijlocaș coordonator .

3 comentarii

  1. Plecarea lui Passaglia de la UTA ,are vreo legătură cu prezenta lui Gica Popescu ieri,în Arad? Ca sunt sigur,ca nu a bătut atâta drum pana la Arad,doar sa vadă ce s-a făcut la Spitalul Județean, doar nu e inginer constructor…..Sau Farul e interesata de alții jucători arădeni,probabil juniori de la Academia UTA,cu care sa se întărească și apoi sa-i vândă Hagi peste 2 ani cu șute de mii de euro….Stimați suporteri utisti,cam trebuie sa fim atenți ce se întâmplă în cadrul clubului UTA,să nu ne trezim ca rămânem cu elefanți și viitorul fotbalului arădean vândut de Apostu și Meszar,deoarece nu întra în calculele lui Balint la prima echipa !!!!

    0
    0
    1. Iar pleaca juniori „pe sub mana” acum la Farul? Ca in vara au plecat juniori la CFR pe ascuns nu stie nimeni…

      0
      0
  2. Încet, încet, dl Balint face ca jucătorii să părăsească echipa. Să renunți la un jucător care nu a jucat 1 minut din cauza unei accidentări stupide, mă refer la Călin, un jucător cu talie, tânăr de perspectivă, în condițiile în care aduci jucători de care nu a auzit nimeni, din Canada, care nu a convins în liga 2 din Danemarca, mă face să am dubii vis a vis de ochiul „format” al lui Balint. Bine ar fii să mă înșel.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button