Fotbal judetean

ACB Ineu a urcat în cantonament cu noutățile Stephens și Pac, Sculici mai așteaptă alți jucători străini la Moneasa!





La două săptămâni de la reunire, ACB Ineu a demarat „operațiunea” cantonamentul. Liderul Ligii a 4-a Arad s-a mutat de astăzi la Moneasa, pentru un stagiu de pregătire de 6 zile, la care, deocamdată, participă 28 de jucători.

Noutățile de ultim moment ar fi mijlocașul lateral, Shaquielle Stephens și atacatul Remus Pac. Primul este un fotbalist de picior stâng, de naționalitate nigeriană, dar cu pașaport englez, care a călătorit cu Gomes Wilmer, mijlocașul central care a evoluat și în prima parte a sezonului în Țara Zărandului. Pac a mai evoluat la Ineu și Vladimirescu sub comanda lui Cristian Sculici și  mai cerut o șansă. „Sperăm ca cei doi fotbaliști să confirme, dar mai așteptăm și alți jucători chiar aici, la Moneasa. E vorba despre fotbaliști străini, cel puțin doi-trei. Cu noi mai sunt și alți juniori din pepiniera proprie, dar și Vlad Gîrna, un copil de 2005 din Petriș. Am venit să tragem de noi la Moneasa, partea de acumulări fizice o vom face, în general, aici, în stațiune, iar pentru antrenamentele tehnico-tactice vom merge pe terenul din Dezna. Sâmbătă, ieșim cu amicalul de la Sebiș, după care intrăm în program normal de antrenamente, la Ineu”, ne-a declarat Cristian Sculici, „principalul” ACB-ului

Din motive personale, Fabian Bogdan și David Florea nu au putut urca în cantonament, dar cel puțin ultimul s-ar putea alătura colegilor săi pentru câteva antrenamente. Deocamdată, transpiră la Moneasa sub comanda lui Cristian Sculici și Teodor Mihuț: Cosmin Merșca, Andrei Tulcan, Marco Coman – David Varga, Florin Voștinar, Alexandru Karmanoczky, Radu Șerban, Beniamin Bălteanu, Georgian Hulbăr, Fabian Nica, Dacian Zdrențan, Gabriel Szoke, Sergiu Balaci, Daniel Covaciu, Alexandru Covaciu, Dan Rucăreanu, Darius Dănilă, Florentin Spătaru, Dan Mâneran, Gomes Wilmer, Alexandru Zamă, Remus Păcurar, Sergiu Bârdan, Andrei Răzvanță, Vlad Gîrna, Alexandru Moldovan, Paul Codrea și Shaquielle Stephens. Din delegație mai face parte și doctorul Nicolae Pavel, dar în zilele următoare sunt așteptați la Moneasa și președintele Adrian Palade și organizatorul de competiții, Ionuț Benea.

Ineuanii au început cantonamentul cu o alergare de anduranță până la Cabana Izoi, de 12 kilometri, dus-întors.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button