Minifotbal, futsal

Liga Elitelor la futsal: Șimăndanii au făcut spectacol cu Craiova, la primul meci oficial în noua sală de sport!





Calcule respectate astăzi, în noua sală de sport din Șimand, acolo unde „șoimii” nu au avut probleme cu „lanterna” CSJ Știința U. Craiova, în cadrul etapei a patra Ligii Elitelor la futsal (seria a 2-a). Tabela s-a oprit la 9-0 pentru gazde, pentru care au marcat: Jurj (3), Borod (2), Cordoș (2), Haloș și Tomuța, la capătul unui meci într-un singur sens.

Pe lângă cei 5 marcatori, profesorul Dani Mărcuș și Dumitru Buruiană i-au mai trimis pe teren pe: Năstase – Onaca, Hera, Galeancu, Ille și Tiritean. „Ne bucurăm că cele trei puncte au venit după un joc bun, până la urmă ne prounem să progresăm de la meci la meci. Sperăm să ajungem în careul de ași atât în campionatul Ligii Elitelor, cât și în Cupa României. În sala de la Șimand ne simțim cu adevărat acasă, toți adversarii vor avea probleme cu noi aici”, ne-a declarat Andrei Haloș, căpitanul șimăndanilor.

După acest succes, „șoimii” adună 6 puncte și sunt pe locul secund în seria a 2-a, în spatele celor de la Târgu Mureș, marea favorită la câștigarea campionatului. Însă și locul doi asigură prezența în „careul de ași”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button