UTA Arad

Golul anului 2021 în Lituania îi aparține utistului Baravykas!







Lituanianul Rolandas Baravykas a primit premiul pentru „Golul Anului 2021” în țara natală. Fundașul de bandă al UTA-ei a fost recompensat pentru reușita superbă din meciul Lituania – Irlanda de Nord 1-4, desfășurat pe 2 septembrie 2021, pe LFF Stadium din Vilnius, în cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022.


După o centrare din corner a lui Novikovas, Baravykas a trimis un șut imparabil, cu exteriorul, de la marginea careului, care s-a oprit în plasa laterală a porții nord-irlandeze, iar scorul devenea 1-2. Din păcate pentru baltici, Novikovas a ratat un penalty, iar britanicii au reușit să se distanțeze.


Totodată, golul lui „Bara” a fost unul istoric și pentru UTA, căci precedentul fotbalist al arădenilor care marcase într-un meci oficial al unei naționale era Gigi Domide. „Roșcovanul” înscria pe 23 noiembrie 1968, adică acum 53 de ani, contra Elveției, în victoria cu 2-0 din preliminariile pentru „mondialul” din 1970.

Baravykas a semnat cu echipa „roș-albă” în vara anului trecut, iar până acum a evoluat în 14 partide în toate competițiile în tricoul UTA-ei.

GOLUL lui Baravykas la minutul 2,50 a rezumatului meciului Lituania – Irlanda de Nord 1-4



 

 

2 comentarii

  1. Nu are cine sa-l inlocuiasca pe Vukcevici,suspendat,decat Baravykas…In nici un meci al UTA-ei,nu a rupt gura targului…Moale,lent,depasit,parca mereu in reluare,repliere foarte grea,nu stie joc zonal,de acoperire…Cu atat mai mult am emotii asupra lui,cand se stie titular..La reprezentativa tarii sale,joaca pe un cu totul alt post,mult mai ofensiv,dar este mereu dublat…Poate ca poate….Succes!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button