UTA Arad

Gyuszi Balint se desparte cu inima îndoită de UTA: „Obligat să iau această decizie drastică pentru binele echipei, mereu în sufletul meu!”





După doi ani și 7 luni de zile, Laszlo Balint s-a despărțit de UTA de  În cele 97 de partide pe banca arădenilor în toate competițiile (Liga 2-a – sezon regular și play-off, Liga 1 – sezon regular și play-out și Cupa României), antrenorul brașovean are un bilanț de 39 de victorii, 28 de egaluri și 30 de înfrângeri. Una peste alta, vorbim despre cea mai bună perioadă post-revoluționară din istoria „Bătrânei Doamne”, cu o revenire după 12 ani în elită și cea mai bună clasare din 1975 încoace.

Gyuszi Balint este antrenorul care a creat acea emulație în rândul suporterilor utiști ce lipsea foarte mulți ani la Arad, a fost și încă este iubit aici, însă a ajuns într-un punct în care despărțirea vine – oarecum – natural. Lipsa unei victorii de trei luni încoace nu poate avea doar cauze obiective, ce țin de ghinion sau lipsa de concentrare a jucătorilor utiști, ci a fost influențată și de deciziile antrenorului. Până la urmă, el a avut putere deplină în a-și alege jucătorii cu care lucrează, a avut o liniște și o susținere din partea conducerii nefirești în peisajul fotbalului românesc. A fost evident că rotițele nu se mai învârteau cum trebuie nici într-un vestiar mult depersonalizat prin cedarea fotbaliștilor români, arădeni. În plus, cu voie, sau inconștient, Balint a gestionat foarte prost, hai, neinspirat, relația cu suporterii UTA-ei, acei suporteri care au făcut mai mereu scut în jurul său în perioadele cu rezultate slabe.

Până la urmă, Laszlo Balint s-a despărțit elegant de echipa al cărui suporter se declară pe viață. Și-a cerut drepturile financiare la zi, nimic mai mult. Imediat după anunțul de despărțire al clubului arădean, a postat un mesaj pe contul de Instagram, iar două ore mai târziu a intervenit în emsiunea Digi Sport Special.  Iată ceea ce a avut de spus fostul antrenor al UTA-ei:

…despre motivele plecării de la UTA: „Această despărțire vine la inițiativa mea. Este o decizie foarte grea, un moment foarte dureros, pentru că eu am fost foarte implicat sufletește aici, la Arad. Toată lumea știe că am și trecut ca fotbalist la UTA, nu este ușor, dar vin și asemenea momente în cariera oricărui antrenor. Din păcate, și eu mă număr printre aceia care sunt obligați să apeleze la o astfel de decizie drastică pentru binele echipei. Chiar dacă echipa a jucat bine, am avut foarte mult ghinion. Au fost și destul de multe decizii de arbitraj care au influențat rezultatul, dar nu acesta e principalul motiv. Din păcate, a fost o succesiune de rezultate negative ce nu ne-au dus într-o zonă foarte periculoasă, dar a dus multe tensiune în jurul echipei. Tensiunea nu a venit din partea conducerii. Și vreau să subliniez că la UTA există o conducere extraordinară, aparte, face notă discordantă cu tot ceea ce înseamnă din păcate fotbalul românesc. Am avut încredere din partea conducerii în niște momente incredibil de grele, am avut susținere și acum, dar este un moment dificil pentru echipă și, știiți că există aceea vorbă că se impune o schimbare, un suflu nou la echipă, o decizie radicală, iar principalul sacrificat trebuie să fie antrenorul. Conducerea nu a dorit să ajungem la această decizie drastică pentru că ne-am asumat un proiect pe termen mediu și lung. Dar, eu, pentru binele echipei, nu am vrut să îmi asum un eventual risc în cazul în care această succesiune de rezultate ar fi continuat, să ajungem într-o situație în care echipa să nu poată fi redresată și mă refer în primul rând la partea emoțională, de moral”.

„Suporterii au parte de respectul meu și vor avea mereu respectul și admirația mea cât o să trăiesc eu”

…despre atitudinea suporterilor din ultimele zile:  „E normal ca presiunea să vină din partea suporterilor, sunt niște suporteri pretențioși aici la Arad. Inclusiv după meciul cu Gaz Metan au fost momente tensionate și mi s-a cerut demisia. Nu sunt genul de om care să cedeze în astfel de momente de presiune și nu pentru că sunt eu încăpățânat, ci pentru că mă bazam foarte mult pe ce poate echipa. A fost un paradox, echipa juca bine, nu veneau rezultatele, era o chestie inexplicabilă. Și în studioul televiziunilor se spunea că UTA este un studiu de caz, cu un joc – cred eu – de calitate, ocazii, situații de a marca, un joc pozitiv, activ mai degrabă decât reactiv și – totuși 0 am avut aceste probleme în a ne asigura rezultatele. Bineînțeles că atunci a apărut această tensiune din partea fanilor, a unei părți a lor. Din ceea ce am înțeles, au fost și deranjați de unele declarații ale mele pe care le-au interpretat într-o manieră inedită, să spunem. Asta deoarece eu niciodată nu am vrut să ofensez nici măcar un suporter al UTA-ei, nicidecum marea masă a lor. Ei au parte de respectul meu și vor avea mereu respectul și admirația mea cât o să trăiesc eu. Eu le mulțumesc pentru toate momentele pe care le-am împărtășit împreună, au fost doi ani și jumătate foarte importanți și frumoși pentru mine, un adevărat reper pentru cariera mea. Sunt recunoscător că am avut această onoare de a antrena UTA, din păcate am ajuns la această decizie și îmi doresc foarte mult, din postura primului fan al echipei, să reușească și să bifeze prima victorie după această succesiune de rezultate nefaste și să se înscrie pe un drum care să le asigure performanțe notabile”.

„Prezint scuze publice pentru gestul cu Gaz Metan, dar sub nicio formă nu am vrut să fac asta”

…despre așa-zisele interpretări ale fanilor la gesturile făcute după meciul cu Gaz Metan: „Au fost anumite lucruri interpretate într-o manieră originală, să spunem. Eu am încercat să le mulțumesc, moment în care au fost câțiva suporteri care m-au înjurat. E dreptul lor să o facă, eu am încercat să port o discuție civilizată cu acei fani. Ei au continuat să mă înjure, e dreptul lor să îmi spună ce vor, dar e și dreptul meu să nu stau să fiu înjurat. Atunci, cum aveam mâna sus, pregătită să îi salut, efectiv am lăsat-o jos și m-am întors să plec. Ei au perceput acest gest ca pe unul de sfidare, le prezint scuzele mele public. Sub nicio formă nu am vrut să fac asta și nu o să o fac niciodată mai ales cu suporterii utiști sunt și vor fi mereu în sufletul meu. Dar, asta este, important e ca din acest moment echipa să-și revină, să câștige, să își continue dezvoltarea, pentru că am mândria de a fi participa și eu la acest drum. Până la urmă, istoria va spune în ce măsură am pus umărul la această succesiune de evenimente frumoase, pentru ce a însemnat performanța în acești doi ani și jumătate la Arad”.

„La pauza meciului cu Rapidul aveam toate atuurile să câștigăm, dar această apăsare mentală asupra jucătorilor e o chestie firească”

…despre meciul cu Rapid: „Ne-am dorit foarte mult să câștigăm meciul, la pauză aveam toate atuurile să facem acest lucru. Dar, această apăsare mentală asupra jucătorilor e o chestie firească, nu are cum această succesiune de rezultate fără victorie să nu fie apăsătoare. La pauză am discutat ceva, am încercat să aplicăm o strategie în care să fim și noi mai șmecheri, ca să ne asigurăm rezultatul. Trebuia să fim cinici pentru a obține victoria după foarte multe meciuri fără victorie, dar nu am reușit să facem asta, am făcut multe cadouri din faze fixe. Așa a venit și golul, dintr-o fază fixă, știam că pe joc e foarte greu să devină periculoși. Pe de altă parte, noi am avut două trei situații foarte bune de a marca, toate au fost practic de așa natură ca toate energiile s-au aliniat ca să nu câștigăm nici acest meci. Nimic nu e întâmplător, dorința mea mare acum e ca echipa să revină și să câștige meciul de sâmbătă”.

„Decizii corecte în privința lotului, altfel aș fi plecat mai repede”

…despre jucătorii la care a renunțat în această iarnă și fotbaliștii care au sosit și mesajul pentru Badea: „Sunt convins că deciziile luate și în privința lotului de jucători au fost cele corecte, sută la sută. Dacă nu aș fi crezut asta, probabil demisia mea de astăzi ar fi venit mult mai repede. Nu aș vrea să vorbesc foarte mult despre deciziile mele, pentru că deja e istorie și eu fac parte din istoria UTA-ei, eu pot să spun că aceste ratări nu au fost doar la un atacant sau altul, am ratat cu toate liniile. Cu Mediașul, Vukcevic a ratat signur cu protarul, Erico a ratat cu Argeșul, băieții au încercat. E clar că nici lor nu le-a prins bine această perioadă fără victorie, eu le mulțumesc pentru tot, deoarece mai presus de valoarea lor sunt niște băieți cu caractere foarte frumoase și Ionuț Badea o să aibă parte de un grup foarte frumos. Are toate perspectivele pentru a face lucruri bune în continuare”.

„Am pierdut unele meciuri pe care le revedeam la rece și efectiv nu înțelegeam de ce”

…despre pasa negativă fără ieșire, dar și ultimul contact cu jucătorii: „E greu de explicat paradoxul. Eu, ca și antrenor, când există un rezultat negativ primul lucru pe care îl fac e să analizăm, să îmbunătățim lucrurile, să corectăm greșelile și să așezăm echipa pe un trend optim pentru a câștiga următoarea partidă, dar la noi nu era așa. Am pierdut unele meciuri pe care le revedeam la rece și efectiv nu înțelegeam de ce. Nu puteam să îmi explic, luam gol nu la primul șut pe poartă, ci la primul corner advers sau la prima fază purtată în jurul careului nostru. Iar noi aveam ocazii din care era mult mai greu să ratezi decât să marchezi. Dar asta e, poate a fost și ghinion, dar și energie negativă în jurul echipei, nu mai contează acum. Mă bucur că băieții, astăzi, au încercat să mă întoarcă, să mă facă să mă răzgândesc, însă eu trebuie să fiu cel lucid și cel capabil să realizeze că această decizie poate fi doar benefică pentru jucători și echipă”.

„Miculescu va ajunge fotbalist de națională”

…despre progresul lui Miculescu: „Cu siguranță ajunge fotbalist de națională, are toate atuurile de partea lui. Cărțile sunt în mâinle lui și văd progresul și schimbarea la el față de anul trecut. S-a schimbat mult în bine, a înțeles ce are de făcut ca să progreseze, ca să ajungă un fotbalist profesionist, să poată să facă pasul către un nivel important. Are calități fizice, bagaj tactic necesar să ajungă, dar e nevoie și de șansă să ajungă un fotbalist important”.

„Nu am primit nicio ofertă”

…despre o ofertă de la Rapid: „Nu renunț la antrenorat, o să iau în considerare orice ofertă, dar în perioadă următoare am nevoie de o zi, două, o săptămână să mă liniștesc. A fost o decizie foarte grea pentru mine și am nevoie de câteva zile să mă liniștesc. Nu am primit nicio ofertă până acum, Bogdan Apostu e agentul meu și partea cu ofertele o am deviată către el”.

„Sută la sută s-ar putea să revin la un moment dat la UTA”

…despre întoarcerea într-o zi la UTA: „Sută la sută s-ar putea să revin la un moment dat la UTA, am o relație deosebită cu domnul Meszar. Mai presus de această relație ierarhică, consider că suntem prieteni și vom rămâne prieteni. Apoi, UTA va rămâne în sufletul meu mereu, astăzi a fost o zi foarte grea pentru mine. Mi-am luat la revedere de la jucători, de la stadionul în care am pășit în ultimii doi ani, dar asta e viața noastră, a antrenorilor, suntem și în astfel de situații în care trebuie să închidem o ușă ca să fie bine și să așteptăm să se deschidă alta”.

FOTO: Viorel Musca

30 comentarii

  1. Atat a putut…Depasit total de situatie,de prea multe ori,nu a gestionat vestiarul…situatia existenta…Timpul a trecut ireversibil,din pacate…Exact el,Balint a spus de nenumarate ori,ca nimeni la UTA,nu este de neinlocuit…Nu se mai putea…E greu cu strainii…A cazut victima proprie,alegand mercenarii lui Apostu…Te vinde jucatorul,nu acuz pe nimeni,Mister Balint…te-a vandut Apostu,care ti-a bagat pe gat rebuturi,pe care nici Pocioveliste din Vale nu i-ar fi luat..Te-a tradat propriul frate,Apostu al tau….Castanele fierbinti le-ai scos din foc,pe mana proprie…De fapt nu le-ai mai scos….Antrenor devenit de timp liber, pentru rebuturile lui Apostu,seful tau direct….Wagner,Karolis,Ongaro,etc…Astia nu au fata nici macar de Liga Maltei,a 8-ta….Ai tinut pe banca jucatori buni….si platesti pentru asta…Cu greu…Nu ai sfeclit-o atunci cand te-ai crezut faraon,neinlocuibil..ci atunci cand ai dat in noi,suporterii…zeflemitor…No amu…cauta echipa in aceleasi conditii…eventual in Ungaria….Au fost si alti zmei,antrenori…niciunul nu a primit ce ai avut tu…Las si fricos….Focusat si ancorat…Lasule!!!Multi eroi dupa razboi…Haladas,Elore….Du-te la Rapid…eventual…te fac aia de nu iti gasesti drumul spre casa,fara GPS…Ti-a pregatit Aprostu intrarea…Sa vedem cine dupa cine va plange???Cu lacrimi de „corcodil”…Unde vei mai antrena selectionabili de nationale?In veci,AMIN…O vei lua din nou de jos…Capul face,capul trage…Ai spus totusi o vorba adevarata…Nimeni nu este neinlocuibil….Ramane de vazut…Atat ai putut,ai parasit corabia la greu….Amiralul,capitanul de nava,paraseste corabia,ultimul…Nu isi arunca navigatorii…indiferent de furtuni si naufragii,peste bord…

    0
    0
      1. Ramane de vazut…Imi doresc sa fie bine si liniste..Atat…Tu nu,la fel?

        0
        0
  2. Citind TOT ce s-a spus și scris după meciul cu Mediaș, fie de cutare sau cutare, este destul de probabil că Balint și-a dat demisia după acel meci, iar el, la cererea lui Meszar, a acceptat să mai stea pînă ce Meszar găsește un înlocuitor… Numai așa se explică faptul că între anunțul oficial al plecării lui Balint și cel (oficial) al sosirii lui Badea a trecut un timp f scurt. Discuțiile cu potențial inlocuitori au avut loc săptămîna trecută… Timp in care nemernicul de Apostu(??!!?) s-a ivit pe ici pe colo, cu fake news, cum că Meszar nu a acceptat, etc… Dar, asta e. Balint, mult noroc in viitor! Eu unul cred că vei mai putea fi antrenorul Bătrînei Doamne. DAR, ferește-te de șarpele… Apostu! Înțelege că el n-are alt interes decît pe el însuși… Iar de cei pe care-i reprezintă, antrenori (tu) sau jucători, el doar se folosește pt contul lui bancar… Așa te-a vrăjit să „înghiți” toate ciurucurile alea tarcate de prin colțurile planetei, iar pe ele, (ciurucurile) să semneze cu UTA. Tu ai plătit (cedînd presiunilor), ciurucurile au profitat ( unele fără să știe ce este UTA), iar Apostu a rîs de fiecare dată cînd își depunea comisionul în contul bancar…CANCERUL LA UTA ESTE APOSTU!

    0
    0
  3. „Cert este că Laszlo Balint s-a prezentat la antrenamentul din această după-amiază și, din informațiile noastre, cere o sumă importantă pentru rezilierea contractului ce expiră în această vară. Ar fi vorba despre 50 de mii de euro, bani pe care gruparea arădeană nu este dispusă să-i ofere.”

    Gazetarul sportiv se presupune sa fie profesionist si obiectiv si sa nu dea drumul la zvonuri nefondate, care ar putea afecta pe cineva.
    Urata treaba.

    0
    0
    1. urata treaba sa crezi ca dupa 16 ani de sportarad, noi ne permitem sa scriem sume care nu sunt reale … daca nu le stiam nu scriam nimic … el a cerut, clubul nu a acceptat si din negociere a rezultat o suma mai mica, pe care sunt sigur ca tu o stii de la sursa ta din stuff, nu?

      0
      0
      1. Pana una-alta e doar o speculatie, o informatie spusa de cineva, nu este deloc o informatie pe care poti s-o pui pe hartie in mod oficial, avand in vedere ca astfel de informatie face valuri, asta o stiati bine.
        Orice „om de presa” poate sa vina sa spuna ca are o informatie ca Balint a cerut 100 de mii…si o publica. Poate dovedi cineva ca nu a primit o astfel de informatie…sa zicem, de la bucatar ?
        Apoi, spune-mi te rog, cata logica are sa denunti tu contractul si sa ceri o suma mare de bani ca sa pleci ?

        0
        0
      2. a cerut banii pana la finalul contractului, erau destui oameni de fata ca sa primim si noi informatia, care de altfel nu este secreta …

        0
        0
      3. Formatul stirilor publicate voi il decideti, dar sa nu ne ascundem dupa tufis: in loc de o stire relevanta si de acuratete, ati preferat una “exploziva”. Daca nu dadeati acea stire atunci, acum nu mai avea nicio o valoare. Altfel, va dati seama ce putere dati acelor oameni pe care va bazati sa va dea stiri din interiorul clubului, ei pot da stirea in formatul care le convine lor.
        Si tot altfel, e staff, nu stuff.

        0
        0
  4. Total debusolat,Balint,pacat…UTA nu a stat in nimeni,la mila nimanui…reincercari,iar si din nou,de la capat,de la zero,repetat…UTA nu a stat in elefanti,cu care a gresit abordarea respectiva..UTA mea si-a luat-o de la zero..Punct si din nou de la capat…A gresit conducerea,pe atunci…Au invatat abecedarul pe parcurs cu ce se mananca urcarea,experienta,pas cu pas…Am trait sperante si dezamagiri bruste,crunte…cand spre apogeu,cand pericol de retrogradare inapoi L3…Un singur om a crezut ca se poate…Dl Meszar…Daca dansul nu ar fi fost,vorbeam UTA amintiri…La fel ca si Olimpia Satu Mare,FC Baia Mare,Corvinul..etc….Noi suntem UTA,in LIGA I-i si aici vom ramane…Nu noi avem ce regreta pe Balint..ci el pe noi..Ramane de vazut….

    0
    0
  5. In Anglia, daca niste oameni injura antrenorul, fie el antrenorul echipei adverse sau antrenorul echipei proprii, sunt expulzati de pe stadion si interzisi sa mai mearga la meciuri. In Romania se interpreteaza cum ca „e dreptul lor”…ani lumina in urma lumii civilizate !

    0
    0
    1. aici nu e Anglia! aici e rromania țară balcanică, desi Aradul e mai mult in Europa centrală.. baftă Balint, ai plecat cu onoare si demnitate, imi cer scuze că si eu am crezut că ții de scaun!

      0
      0
      1. Nu sunt de acord cu injuraturile, dar hai sa nu exageram! La un meci din Anglia, de Premier League, nu de ligi inferioare, din inaltul tribunei si pana pe gazon se pronunta cel mai des f…k off. Si asta pntru ca ei nu au imaginatie la injuraturi! Asa ca nu mai dati exemple complet adevarate.
        Asta ca sa nu mai spun de cum l-au facut florentinii pe Vlahovici!
        Nu suntem noi chiar asa de rai cum ne fac strainii, dar cand noi punem botu la vrajeala lor si ne bestelim singuri e trist rau…

        0
        0
      2. La mintea ta este “idolul”, la mintea mea e UTA care sa fie un club civilizat, cu stabilitate, nu unul balcanico-dambovitean, cu scandal, injuraturi, clanuri de fani si anarhie.
        Intrebarea e acum: cat ii dati lui Badea pana il goniti…si apoi la urmatorul si la urmatorul ?

        0
        0
      3. Te rog sa ma crezi ca stiu bine cum e in Anglia. Nu despre injuraturile din tribuna e vorba, desi si acolo, daca e abuz rasial, se iau masuri impotriva, vorbeam ca nu se poate sa injure cineva tete-a-tete antrenori ori staff, fie el al gazdelor or al oaspetilor, si nu exista sa fie perceputi ca “au avut dreptul s-o faca”. Acesti oameni sunt expulzati din stadion. Crezi ca Liverpool vreodata ar accepta ca Klopp sa fie injurat precum a fost Balint, sau orice alt club sa lase sa-I fie injurat antrenorul ? Never !

        0
        0
  6. Nu antrenorul baga mingea în poarta. Adevăr care începe sa piardă din strălucire. În schimb el alege, el judeca utilitatea în joc, și tot el răspunde ca un părinte pentru minor. Balint de fapt de acum în colo se poate socoti antrenor. A beneficiat de o umbrela protectoare la toți factorii. Eșecul îți arată unde ești , te pregătește pentru alte provocări. La el, insistam este un eșec. A lucrat numai cu jucători maturi, a fugit de juniori cât a putut și a dat mereu vrabia din mana. A se citi jocuri pierdute aparent nemotivat. Noi zicem ca pierderile au survenit prin presiune asupra jucătorilor ce numai credeau în el. Ii va folosi mult experienta UTA

    0
    0
  7. Din pacate in Arad s-a format o clica de afaceristi. Care nu cresc copii si nu fac afaceri din vanzari de jucatori ci din comisioane luate pe jucatori. Imi pare rau sa o spun dar dupa faza de aseara cu numirea lui Badea mi se confirma ca se va merge si pe viitor tot asa cu manarii cu bani mancati anapoda care imbogatesc doar unele buzunare. In felul asta nu vom reusi niciodata sa ne autogospodarim (sa vindem jucatori tineri). Rusine domnilor pentru ca UTA este echipa Aradului nu a voastra . Pacat ca cel care este numit parintele Utei se complace in asa ceva.

    0
    0
  8. domnul balint nu trebuia sa plece de ce sa aratam si noi ca alti gen mitici ca schimbam repede antrenorul echipa a jucat a dominat multe echipe mai apar si probleme dar nu balint ii de vina ca x sau y nu reuseste sa bage mingea in poarta acuma vine un antrenor ce o sa distruga tot si o sa ne bucuram daca o sa avem o ocazie sau duoa rusine conduceri care trebuia sa faca o sedinta suporteri +conducere+antrenor sper sa nu cadem in b

    0
    0
    1. După trei antrenori mi-a părut rău. Domide care a fost înlocuit imediat ce a promovat prin 92-93, Roly, care a dus echipa din judeteteană până la două baraje de liga 1 si a scos jucători buni de la Academie, Man, Petre si altii. Și Gyuszi. A avut planuri mari aici dar l-au îngropat ratările. Sper si eu să revină si să se bucure de trofee la UTA. Eu cred că va reveni.

      0
      0
  9. Mister Balint a avut marea sansa oferita de domnul Meszar sa isi construiasca o imagine foarte buna odata ajuns la UTA in liga a II a. I-au fost create toate conditiile pentru performanta ceea ce a si reusit in final dar la milimetru de esec. Primul an de liga I a fost multumitor dar dovada a lipsei de experienta Balint a fost pacalit de Apostu cu multi jucatori expirati. Vina plecarii lui Balint de la UTA este 100% numai a alegerilor lui ( proaste ).Sa accepti pe cei doi atacanti care poate au loc in campionatul judetean inseamna ca ai o mare problema in a selecta jucatorii. Sa nu ai curaj sa promovezi doi , trei juniori de la UTA , componenti ai nationalelor de juniori ale Romaniei, sa joci doar cu jucatori de 29-30 de ani inseamna lipsa de curaj dar si de raspundere. Balint poate sa multumeasca in primul rand domnului Meszar care i-a dat credit dar si suporterilor UT-ei care de multe ori l-au sustinut neconditionat. Un antrenor bun intotdeauna simte si vede potentialul unui jucator , ceea ce nu a fost cazul la Balint. Mister Balint este singurul vinovat pentru ca astazi este somer, nimeni altcineva.

    0
    0
  10. Părerea mea UTA a pierdut un om cu mare caracter un antrenor un om care are Virus dar nu Corona are Virus UTA si nu cred ca o sa mai avem asa ceva curind.Sper ca noul antrenor sa primeasca si el virusul :))
    Haide UTA
    S

    0
    0
  11. O data Va mai deranjez: Daca antrenorul Balint a facut atit de multe lucruri bune la UTA si atit de putin rau, 90 la suta dintre utisti ii tin parte, relatia sa cu echipa este intacta si cu conducerea clubului excelenta, cum s-a intimplat sa nu infruntam altfel o criza sportiva inerenta cu zece meciuri fara victorie?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button