UTA Arad

Amendă record pentru UTA după incidentele de pe Arena Națională!







A venit și nota de plată pentru incidentele dintre suporterii UTA-ei și forțele de ordine din pauza meciului cu Rapidul, de pe Arena Națională. Cu acea ocazie fanii din peluza „roș-albă” au încercat să se încaiere cu susținătorii giuleșteni, iar jandarmii au folosit inclusiv fumigene să-i despartă. Iar, astăzi, Comisia de Disciplină din cadrul FRF i-a aplicat o amendă record (aproximativ 7 mii de euro) grupării arădene, după cum urmează: ”În baza art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul AFC UTA Arad cu penalitate sportivă de 33.750 lei”


De la revenirea în Liga 1, cea mai usturătoare amendă aplicată „Bătrânei Doamne” fusese de 22,500 de lei și a venit după confruntarea de acasă cu CFR Cluj, când mai multe sticle au zburat de la tribuna I a arenei „Francisc Neuman” spre brigada de arbitri condusă de Horia Mladinovici. Amenzi i s-au mai aplicat UTA-ei și după disputele interne cu FSB (5 mii de lei) și Rapid (15 de mii de lei) și FC U Craiova (7500 de lei), pentru ultimele două fanii fiind cei care au strâns bani, fiindcă au avut legătură cu coregrafiile, respectiv torțele și fumigenele aprinse la acele meciuri.


În altă ordine de idei, tot pentru incidentele provocate de fani la confruntarea cu UTA, dar și obiectelor cu care s-a aruncat din peluză, clubul Rapid va juca meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe cu porțile închise și va avea de plătit o amendă de 60 de mii de lei.

 



12 comentarii

  1. Mai plateste pula.Nici un leu .Acolo s-au „infratit ” cu miticii de la Bucuresti si aia au fost samanta de scandal.Daca sunt infratiti , atunci sa le plateasca fratii amenda .Amplatit de cate ori a fost cazul la Arad (si pentru mitocanii care au aruncat cu sticle sialte obiecte ).Nici un leu de la mine, si ca recomandare sa se poarte cuvincios pe unde umbla.Astia(nu toti) ajung la meciurile din deplasare ori manga de beti , ori drogati, culmea se mai si infratesc cu jigodiile din Bucuresti.

    0
    0
      1. Faci parte dintre cei care trag pe nas sau si-o baga in vene ori bagi diazepam cu vodca polar caraghiosule !

        0
        0
  2. Să facă contestație e prea mare, fanii au răspuns la provocari patrunderea rapidistului in sectorul galeriei oaspete e din vina proastei organizări a firmei de pază angajată de clubul Rapid!

    0
    0
  3. Din pacate frf impune firme de paza , dar in majoritatea cazurilor nu si fac treaba ies scandaluri batai si logic platesc tot cluburile , atuncea pt ce le obliga sa aiba firme de paza ? Daca aceea firma niciodata nu raspunde daca oameni lor trimisi la meci nu si fac treaba

    0
    0
  4. Nu noi am creat incidente la Bucuresti ci rapidistii…Clubul UTA,trebuie sa depuna urgent contestatie!Ne-am asumat mereu,torte,coregrafie din partea galeriei,la Arad,am contribuit si voi mai contribui,ca simplu spectator.Ce este frumos,si lui Dumnezeu ii place..Noi am fost amendati pentru cativa habarnisti,frustrati,care au aruncat pet-uri goale,inconstienti ca fac rau….Dupa cazul „bricheta”,tot Rapid a muscat-o…Nu inteleg din ce cauza se victimizeaza…Dar 7000 Euro,spre noi,este ilogic…Fara acoperire legala….Cand am gresit,am platit,dar acum,cu ce am gresit?
    PS:la Arad exista 2 firme de paza,DEY si Elite,organizare perfecta,nu misca niciodata nimeni…Sa plateasca Rapidul incompetenta lor crasa,din ce cauza UTA?

    0
    0
  5. Chiar jenant ! Si mai penibil este sa dai vina…” pe miticii din Bucuresti”. Pai nu se spune : „Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa iti spun ce fel de om esti” ?. La Arad nu mai vin ” miticii” si mereu sint amenzi. Este o complacere a unor suporteri,… carora li ” s-a dat nas” de catre conducerea clubului , care isi doreste armonie cu suporterii…ca sa nu fie criticata. De ce UTA trebuie sa accepte sa accepte ca cei care fac prostii la meciuri si produc amenzi, sa fie considerati ” suporteri UTA”. sa mearga pe cont propriu…neimplicand clubul UTA. Este deja prea mult, si inadmisibil. De ce oare organizatorul de meci ( inclusiv clubul UTA, cind se joaca la Arad) nu e obligat sa puna camere video si sa ii identifice pe cei turbulenti si sa ii amendeze…individual ?. UTA este deja recidivista si nimeni nu pune piciorul in prag, sint bani multi, sint salariile mai multor jucatori…intr-o luna. Totusi …pina unde ? si ….pina cind ?

    0
    0
  6. Cu amenda sau fara amenda trebuie sa facem puncte cu SEPSI, si mai apoi vedem.Sa plateasca mitocanii amenda , razgaitii de la Ttibuna II, ca ei e mai destepti decat tot stadionul !Vin la meci doar ca sa faca scandal ,sa injure si sa ceara demisii !Drept e ca nu toti, dar sunt cativa , vreo -cativa care inflameaza atmosfera ! De ce nu-i vad firmele de paza si protectie ? Abonatii nu fac altceva decat incurajeaza UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button