Șoimii LipovaVolei

Şoimii Lipova este lider autoritar la minivolei feminin!





O singură echipă de volei din judeţul nostru angrenată în întrecerile naţionale este lider şi are victorii pe linie. Este vorba despre formaţia feminină din cadrul clubului Şoimii Lipova, prima în clasamentul seriei J a categoriei minivolei, cu şase succese din tot atâtea meciuri! Din serie face parte şi Victoria Nădlac, aflată la polul opus, cu nicio victorie din şase meciuri. Pe locul secund în clasament stă ACS Super Volei Oradea, cu 9 puncte. CSS 2 Baia Mare s-a retras şi nu a mai jucat vreun meci.

Antrenată de profesorul Nicolae Petracovschi, Şoimii Lipova, care şi-a trecut în cont până acum trei victorii cu 3-0 la seturi şi tot atâtea cu 3-1, a găzduit în luna decembrie a anului trecut turneul 3 al Diviziei Minivolei la feminin.

Odată încheiată prima fază inter-judeţeană, urmează două faze semifinale, în 26-27 martie şi 16-17 aprilie şi turneul final, în 4-8 mai. În ediţia precedentă de campionat, Lipova s-a calificat la turneul final al Diviziei minivolei de la Craiova, unde a ocupat în vara anului trecut un onorabil loc 8 la nivel naţional. Revenind la actualul sezon de la fileu, tot la feminin, dar la categoria speranţe, Westar Arad ocupă locul 3 în seria J, cu 6 puncte şi un bilanţ de două victorii şi patru înfrângeri. Seria e condusă de CSS Lugoj, 18 puncte şi CSS Bega Timişoara, 12 puncte. Ultima în serie e CSS Caransebeş, fără punct acumulat.

 

Cele mai bune la fileu: micuţele din Lipova, singura echipă din judeţ pe primul loc! 

La cadete le avem pe Victoria Nădlac, ultima în seria H, cu nici punct după şase meciuri şi Westar Arad, pe locul 4, penultimul al seriei F, cu 3 puncte şi un bilanţ de o victorie şi patru înfrângeri. Seria e condusă de CSS Bega Timişoara şi CSS Lugoj, ambele cu 15 puncte. La junioare şi senioare o avem reprezentantă pe ProVolei Arad, fără victorie în ambele Campionate Naţionale, la junioare e pe 7, penultima poziţie, cu nici un punct după şapte meciuri, iar la senioare e pe 6, ultimul loc, cu eşecuri pe linie în cele opt meciuri disputate. Arădencele au deplasare mâine, ora 12, la colega de suferinţă CSM Timişoara, locul 5 în clasamentul Diviziei A2 Vest, cu 5 puncte şi un bilanţ de două victorii şi cinci eşecuri. Trecând la masculin seniori, în Divizia A2 Vest, ProVolei Arad e pe locul 3 în clasament, cu 15 puncte şi bilanţ pozitiv, de cinci victorii şi patru înfrângeri, iar Westar Arad ocupă locul 4, ultimul, cu doar un punct şi înfrângeri pe linie în cele nouă meciuri disputate.

ProVolei stă cel mai bine în Divizia A2 masculin: deplasări în weekend, pentru senioare şi cadeţi

Pe primele două locuri se clasează ACS Zalău 2015, cu 20 de puncte şi CS Oţelul Roşu, 18 puncte. Următoarele meciuri ale echipelor arădene sunt programate în perioada 18-20 februarie, după cum urmează: ProVolei – Westar (18 februarie), Westar – Oţelu Roşu (19 februarie), ProVolei – ACS Zalău 2015 (19 februarie), ACS Zalău 2015 – Westar (20 februarie) şi CS Oţelu Roşu – ProVolei (20 februarie). La categoria juniori, Westar Arad ocupă locul 4 în seria C, cu 3 puncte şi un bilanţ de o victorie şi cinci înfrângeri. În clasament conduc CSS Caransebeş şi CSS Blaj, cu 17, respectiv 16 puncte. La cadeţi, ProVolei Arad ocupă locul 3 în seria D, cu 5 puncte, după două victorii şi două eşecuri. Primele două în serie sunt CSS Viitorul Cluj, 15 puncte şi CSS Blaj, 6 puncte. Arădenii au meci în deplasare pe terenul viceliderului din Blaj, duminică, ora 12.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button