UTA Arad

CFR – UTA, al 12-lea meci în Liga 1 pentru arbitrul Costreie!







Deplasarea UTA-ei în „fieful” celor de la CFR Cluj i-a fost atribuită de Comisia Centrală de Arbitri lui Sorin Costreie (33 de ani). Vorbim despre un „central” fără prea multă experiență la nivelul Ligii 1, eșalon în care a condus doar 11 meciuri.


În două dintre acestea, a jucat și „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc, în deplasare (la Buftea) cu Chindia (scor 1-1) și acasă, cu FC Argeș, în toamna anului trecut. De fapt, conftuntarea cu „alb-violeții”, pierdută total nemeritat cu 1-0, face parte din seria neagră de zece meciuri fără victorie, ce s-a încheiat sâmbătă, cu Sepsi, la debutul lui Ionuț Badea pe banca arădenilor. Tot împotriva celor de la FC Argeș au jucat și cei de la CFR în acest sezon cu Costreie la centru, în Trivale, pentru un succes cu 1-0.


Costreie este chiar din Buftea (județul Ilfov) și mâine va fi ajutat de craioveanul Daniel Mitruți și Imre-Laszlo Flueran (din Sfântu Gheorghe), rezerva celor trei fiind tot un craiovean, Viorel Flueran. Obervatorul FRF ajunge la Cluj de la Satu Mare, în persoana lui Marcel Savaniu, în timp Cătălin Popa, din Vaslui, face „dubla” la UTA, în calitate de observator de joc.

3 comentarii

  1. ilfov-ul e leaganul marilor arbitrii ai fotbalului romanesc,,,,toti titanii arbitrajului se trag de acolo,,sper ca buruiana asta de buftea sa ne dea si ce vede nu doar ce i se spune cum a procedat pana acum…am emotii mari si o presimtire sumbra,dar poate ca-i da vecinu jiji un kil de branza si un miel de pasti,,,

    0
    0
  2. Să fie corect ca de aia e arbitru. Sa fie impartial și aproape de faze, ca Hategan. Atâta vrem! UTA poate veni cu 3 p de la Cluj.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button