UTA Arad

Autocarul UTA-ei, vandalizat de suporterii Universității Cluj + FOTO, VIDEO







La un an și jumătate distanță, autocarul UTA-ei a fost vandalizat de nou de suporterii rivali ai echipei arădene. În toamna lui 2020, susținătorii Rapidului au fost cei  care au vopsit în vișiniu autocarul „Bătrânei Doamne”, cu ocazia deplasării echipei lui Laszlo Balint la București, pentru meciul cu Dinamo, pentru ca în această noapte, să vină rândul fanilor lui U. Cluj să „picteze” peste folia „roș-albă”.


UTA joacă în această după-amiază (ora 17,30), la Cluj, cu CFR-ul, și s-a cazat de ieri la Hotelul Sunny Hill dintr-o zonă mai liniștită a orașului de pe Someș. În această dimineață, șoferul Sabin Faur a avut neplăcuta surpriză să găsească autocarului clubului inscripționat cu mesaje triviale vopsite în gri, plus cifra 1919, adică anul înființării Universității Cluj. Cele două galerii sunt vechi rivale, iar susținătorii lui U. nu au pierdut ocazia să facă o aroganță formației utiste, la prima deplasare a lui Ionuț Badea în calitate de antrenor al echipei.


Cazul a ajuns și în atenția Poliției din Cluj, care l-a audiat deja pe șoferul autocarului. „Din păcate, ne confruntăm din nou cu un caz de vandalism, am trimis deja toate pozele pe care le avem domnilor polițiști, care au și fost la hotelul nostru pentru a începe o anchetă. Ne dorim ca cei responsabili să plătească, fiindcă ne va costa ceva bani să acoperim toate urmele lăsate susținătorii iresponsabili ai une echipe rivale”, spune Dorin Stana, team-managerul „Bătrânei Doamne”.

 



16 comentarii

  1. Ce sa te astepti de la niste fustrati.Sunt la ani lumina de cfr cluj.Nu o sa ii mai egaleze la palmares in veci.Plus ei mai stau inca vreo 50 de ani in liga 2.Sper sa ii gaseasca politia dar la cum merg la noi treburile mai bine iar gasi baietii din galeria noastra sai invete minte :-))) HAI UTA!!!

    0
    0
    1. Daca erau de la POLI TM mai intelegeam, dar de la U Cj nu ma asteptam.Niste gunoaie de indivizi.Si culmea ,ei sunt cei sustinuti de Boc si de Primaria Cluj !
      Haide UTA, venim cu 3 puncte de la Cluj !

      0
      0
  2. Gest din secolul trecut,din pacate culegem roadele infratirii cu steaua.
    Am patit si eu cand am fost la mare mi-am gasit masina mazgalita cu un marker de cineva de la Petrolul.Din pacate nu mai poti merge cu insemnele UTA-ei prin tara,mai demult culegeai respecte si laude acum doar vandalizari .In Arad DOAR UTA!

    0
    0
    1. Lexicul si bagajul de cuvinte este limitat :M**E,P***A si cam atat ! Si vorbim de fanii unui club universitar renumit- Sepcile rosii.Vai in ce hal au ajuns si clujenii, sau poate sunt doar vinituri in Cluj

      0
      0
  3. Baaaa, nu mai dați ma vina pe U, sunteți tâmpiți rău, ziariști de doi bani, informați-vă înainte. Nu i asociați pe cei de la U cu țăranii de la cfr, U are suporteri nu țărani, iar U nu se semnează niciodată cu „1919”!
    V-a urma un comunicat din partea lor! Oricum, rușine celor de la cfr, o echipa mult prea mica, caracter 0!

    0
    0
    1. Ce suporteri?Despre care suporteri vorbesti?Despre cei care merg doar la meciuri cu rivale??Sau despre cei care omoara jandarmi,acel jandarm care era doar in timpul serviciului si acasa il astepta familia!

      0
      0
    1. Ai dreptate! Invidia si frustrarea e mare. Păcat că sunt si din ăștia care sunt pusi pe scandaluri si să facă rău. Sunt sigur că multi clujeni se dezic de asemenea specimene. Are șoferul iar de lucru.

      0
      0
      1. Vor mai sta mult ani prin Liga a 2-a..Apropo’s…E liber Falub….:-))))

        0
        0
  4. Să plătească tot ce a făcut, și sa depuncteze echipa u cluj din clasament, să depunteze 15 puncte
    Rușine huliganilor ?
    Haide UTA!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button