Gloria LT Cermei

Au produs surpriza în fața divizionarei terțe din Țara Sămădăilor: Păulișana Păuliș – Gloria Lunca Teuz Cermei 5-1







Odată cu succesele cu 6-0 cu Frontiera Curtici și 3-0 cu Glogovăț, Cermeiul părea să-și fi revenit după „dușul rece” cu Dumbrăvița (0-8), însă astăzi a suferit o nouă corecție. Păulișana Păuliș s-a impus cu 5-1 în fața „sămădăilor”, printre eroii formației din Podgorie fiind și Dacian  Zubașcu, un mijlocaș ofensiv de 20 de ani din propria pepinieră.


Conturile au fost deschise după doar 6 minute de joc, din penalty, de Cristi Șulea. Iuga îl faultase în careu pe Brândușe. Un sfert de oră mai târziu, a ieșit la rampă pentru prima oară Zubașcu. Acesta a pus latul din numai 5 metri, după cursa lui Brândușe.


Repriza a doua s-a reluat de la scorul de 2-0 și cu al doilea gol al lui Zubașcu. De această dată, talentatul fotbalist a pătruns din stânga, a depășit doi adversari și a marcat plasat. După 68 minute de joc, tabela avea să arate un neverosimil 4-0. A fost rândul celuilalt mijlocaș de bandă, Laurențiu Berar, să scape singur după o serie de combinații ale gazdelor și să-l lobeze elegant pe Creța.

Tresărirea de orgoliu a divizionarei terțe a venit de la David Popa, care a beneficiat de pasa lui Vlad, l-a driblat și pe Brutyo și a făcut 4-1. Concluzia meciului au scris-o, însă, tot cei de la Păuliș, prin Șulea, excelent lansat în adâncime de Măgureanu. 5-1, rezultat final.

Chiar dacă a avut absențe importante, precum Mara, Blănaru, N. Marc, Ștefan și Maxim, Păulișana arată foarte bine sub comanda lui Vasilică Georgiu. „Bucuros de joc și rezultat, meritul e al băieților. Au muncit bine în ultimele săptămâni, sunt foarte receptivi, arătăm bine, dar sperăm să arătăm și mai bine odată cu începerea campionatului. Mă bucur și pentru jucătorii tineri, ca Rus sau Zubașcu, acesta din urmă având și realizări frumoase. Vreau să-i dau în continuare încredere, e un jucător extrem de talentat din pepiniera noastră care poate face diferența”, ne-a declarat tânărul antrenor al Păulișului, care-și va mai vedea echipa la lucru și sămbăta viitoare, cu vecinii din Vladimirescu.



Flavius Moisă susține că a primit indicații clare după acest eșec destul de usturător în fața penultimei clasate din Liga 4-a Arad. „Oricât am vrea noi să le dăm minute unor copii, aceștia ne demontrează că nu pot face față unui anumit ritm. Sigur, vor rămâne cu noi pentru a crește, dar, din păcate pentru ei, în campionat nu cred că vor avea multe șanse. Aștept să mă contrazică, dar după ce am văzut și astăzi…Nu e niciodată plăcut să pierzi, noi zicem că știm ceea ce avem de făcut pentru a arăta mai bine încă din ultimul amical al acestei ierni și apoi în campionat. Cu siguranță, contra celor de la UTA U19 nu vom mai face multe experimente”, a spus antrenorul „sămădăilor”.

Formații:

Păuliș: Brutyo – E. Calancea, Cernat, Pleșca, Volosciuc – L. Berar, Grigorean S. Rus, Zubașcu – Șulea, Brândușe. Au mai jucat: Palade, R. Petcuț, Măgureanu, Benescu.

Cermei: Creța – Șimăndan (60 Bortiș), Clipotă (60 I. Pop), R. Iuga, Rotar (60 Ursoi) – D. Lazăr (60 S. Pop), R. Țurcanu (46 N. Nagy), Salka (60 Vlad) – Bickling (60 Piț), D. Popa, Mateucă (60 Șimăndan).

 

2 comentarii

  1. Dom presedinte! Fa sa rasara soarele si pă ulița Cermeiului nu doar de la …. rasarit! Tat încercăm…. tat verificam…. si nu mai iese ……play-offu!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button