Cluburi polivalente

Suliţaşii Severin şi Both, pe podium la „naţionalele” de aruncări lungi!





Campionatele Naţionale de aruncări lungi, desfăşurate luni şi marţi, pe Stadionul „Nicolae Mărăşescu” din Craiova, au adus delegaţiei atletice arădene trei medalii, câte una de aur, argint şi bronz! După titlul şi recordul naţional bifate la aruncarea discului de Mihai Motorca (dublă CSŞ Gloria – CSM Arad) la categoria U20, juniori, în a doua şi ultima zi a competiţiei a venit rândul altor doi aruncători arădeni de la CS Municipal, de această dată de la suliţă, să iasă la rampă şi să urce pe podium.

Competiţia a fost şi criteriu de selecţie pentru echipa care va reprezenta România la Cupa Europei de aruncări lungi, programată la Leiria (Portugalia), în 12 şi 13 martie. Aşadar, la Naţionalele din Bănie, Denis Both (foto) a cucerit bronzul în proba de aruncarea suliţei la seniori, cu 65,92 metri, iar Andrei Severin a luat argint tot la suliţă, dar la categoria tineret, clasându-se pe 6 la seniori, cu 58,87 metri, record personal!

Argint cu record personal pentru Severin! Both a luat bronzul, dar s-a accidentat

Both s-a accidentat la cot şi va lua o pauză de o lună, el ratând primul obiectiv internaţional al anului, Cupa Europei de la Leiria. Antrenorul atleţilor arădeni este profesorul Constantin Miclea. Urmează în 2-3 aprilie, pe stadionul „Gloria” din Arad, Campionatul Naţional pentru copii şi juniori II la aruncări lungi, unde Mihai Motorca ţinteşte baremul pentru Europene, el având şanse să fie inclus şi în programul Federaţiei, de burse olimpice.

csmarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button