Gloria LT Cermei

Mercioiu a realizat „hattrickul”, iar D. Popa „dubla” în: UTA U19 – Gloria Lunca Teuz Cermei 4-4







Un alt meci spectaculos făcut de juniorii mari ai UTA-ei contra unei divizionare terțe arădene După 3-3 cu Frontiera Curtici, echipa pregătită de Sandu Gaica și Adi Ungur a ținut-o pe Cermei în șah cu un 4-4, deși lucrurile putea sta și mai bine pentru ea, din moment ce scorul primelor 25 de minute era 3-0.


Marcel Mercioiu (foto) a reușit „hattrickul” pentru utiști în urma unor atacuri rapide, în timp ce David Popa și-a lăsat golurile pentru actul secund. Șimăndan avea să stabilească scorul pauzei, 3-1 pentru UTA U19, după care R. Iuga și D. Popa au egalat la 3 până în minutul 65. Andreaș și-a adus echipa din nou în avantaj, dar D. Popa bifat „dubla” pentru remiza spectaculoasă din această dimineață, de sinteticul de pe „Motorul”.


Tandemul Gaica – Ungur continuă să se confrunte cu probleme importante de lot, din moment ce și azi au absentat Rigo, R. Pop, Popa, Iurasciuc, Chiș, Hrincescu și Șerăngău, iar duminica viitoare au meci important în optimile Cupei României U19, la Cluj, cu Universitatea. „Sunt mulțumit de joc, parțial și de rezultat, cu toate că nu prea ne convine că am luat patru goluri. Sigur, am întâlnit o echipă bună de seniori, de Liga 3-a, însă cu puțină atenție putea să fie și mai bine. Am avut o perioadă de pregătire bună, eu zic că echipa s-a legat destul de bine, deși, evident, principalul nostru scop este creșterea individuală a jucătorilor și intrarea lor în vederea primei echipe”, ne-a declarat Sandu Gaica.

1-5 cu Păuliș, 3-0 cu Glogovăț, 6-0 cu Frontiera Curtici, 0-8 cu Dumbăvița, 0-1 CAO Oradea, 2-2 cu Crișul, 8-1 cu Viitorul Pereg sunt celelalte rezultate din amicale iernii pentru cermeiani, care au derby județean cu Progresul Pecica la reluarea campionatului. „Mi-aș fi dorit cu totul altceva de la această ultimă partidă de verificare. Speram ca băieții să fie mai concentrați, să trateze cu mai multe responsabilitate ambele faze ale jocului. Am ratat mult, iar golurile le-am luat pe tranziții negative făcute foarte prost. Asta nu ia din meritele copiilor de la UTA, care au calitate și cărora le dorim să ajungă în număr cât mai mare să ne reprezinte în Liga 1. E clar că mai avem destul lucruri de reglat în săptămâna ce urmează, am luat exagerat de multe goluri în meciurile de pregătire, trebuie să ne conectăm rapid la miza meciurilor, căci altfel vom avea probleme în față oricărui adversar”, ne-a declarat Flavius Moisăm antrenorul „sămădăilor”.

Formații:



UTA U19: Rosca – Sarkozi, Bota, Roșu, Anișorac – Cibi, Mihai – Covaci, Bulza, Ronai – Mercioiu. Au mai jucat: Mănăilă, Bokse, Ekmecki, Andreaș, Călin.

Cermei: Creța – Stoianovici, R. Iuga, I. Pop (22 Șimăndan), Ursoi – S. Popa, D. Lazăr, Salka – Piț, D. Popa, M. Vlad. Au mai jucat: Rotar, N. Nagy, Țurcanu, Bickling, Gruiescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button