Fotbal judetean

David Florea show la poalele Cetății: CSM Deva – ACB Ineu 2-8





În ziua în care Victoria Felnac a câștigat restanța de la Beliu și s-a apropiat la un singur punct în clasament, liderul Ligii a IV-a Arad a obținut un rezultat excelent, de palmares, la Deva. ACB Ineu s-a impus cu 8-2 (1-0) contra divizionarei terțe, chiar în orașul de la poalele Cetății. La fel de adevărat este că Marius Sârbu, ajutorul lui Ștefan Nanu, a folosit o „garnitură” secundă, dar zărăndanii au avut meritul de a fi făcut un joc bun deplasându-se la Deva chiar în dimineața amicalului.

David Florea a fost omul meciului, cu nu mai puțin de 6 goluri marcate, pentru trupa lui Cristi Sculici și Teo Mihuț mai marcând Dănilă și Rucăreanu. Gazdele au punctat prin Iștoc și Vasilescu. „Știm că nu am jucat contra celei mai bune echipe a Devei, dar pe noi ne interesa să avem un ultim test bun înainte de reluarea campionatului. Și am reușit, chiar sunt mulțumit de implicare, de atitudine, de disciplina tactică de care au dat dovadă băieții, dar și de realizările avute pe faza ofensivă. Sigur, au mai fost și greșeli, dar, în mare, suntem acolo unde mi-am dorit atunci când am demarat pregătirea. Sigur, mi-aș fi dorit să am tot lotul la dispoziție și aici mă refer și la jucătorii străini cu care ne-am înțeles deja, dar care nu au ajuns încă la Ineu. Eu sper ca maximum trei săptămâni să ni se alăture. E vorba despre trei fotbaliști camerunezi și alți trei senegalezi, care ar trebui să ridice mult nivelul echipei”, ne-a declarat „principalul” zărăndanilor, Cristian Sculici.

Contra devenilor, acesta a contat pe Merșca (Tulcan 60) – Spătaru (60 Răsvanță), Karmanoczky, R. Șerban, Hulbăr (50 Nica) – Zdrențan – Voștinar (46 Wilmer), D. Florea, Dănilă (60 Rucăreanu), Dan Mâneran (70 Zamă) – Bîrdan. Varga, Balaci și Păcurar au absentat datorită problemelor medicale. Ineul începe sezonul de primăvară cu o deplasare la Pîncota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button