UTA Arad

UTA nu scapă de a doua cea mai lungă deplasare din Liga 1! Vezi clasamentul cu care se pleacă la drum în play-out!





În această seară, UTA și-a cunoscut și ultimul adversar din play-out, după confruntarea dintre FC Botoșani și FC Argeș. Moldovenii aveau nevoie de cel puțin o remiză pentru a-și apăra locul de play-off, păreau că dețin controlul după reușita lui Mihai Roman, din minutul 53, dar Dobrosavlevici (71) și Said (81) au întors meciul pentru echipa lui Andrei Prepeliță.

Prin urmare, Botoșaniul coboară în play-out, pe locul 7 și va porni cu 23 de puncte, cu  3 mai mult decât UTA, pe  care o va și întâlni în Moldova în cadrul rundei a doua, mai precis în weekendul 18-20 martie. Astfel, arădenii nu evită a doua cea mai lungă deplasare din Liga 1, după Constanța, conducerea clubului urmând să decidă pentru un drum din două, cu autocarul, sau un zbor privat cu avionul. În sezonul regulat, echipa lui Marius Croitoru le-au luat 4 puncte „roș-albilor”, după 2-1 în Moldova și 0-0 pe „Francisc Neuman”, dar între timp au pierdut jucători importanți, precum Edjouma, Racovițan sau Ongenda.

Cel mai probabil mâine, „Bătrâna Doamnă” va afla zilele și orele meciurilor cu Academia Clinceni și FC Botoșani. Apoi, în weekendul 25-27 martie, campionatul Ligii 1 se oprește pentru acțiunile echipelor naționale.

Așadar, programul UTA-ei în play-out arată astfel:

UTA – Academica Clinceni

FC Botoșani – UTA

UTA – Gaz Metan Mediaș

UTA – Rapid

Sepsi Sfântu Gheorghe – UTA

UTA – Chindia Târgoviște

FC U Craiova 1948 – UTA

UTA – CS Mioveni

Dinamo – UTA

Clasamentul cu care se pleacă la drum după înjumătățirea punctelor

  1. FC Botoșani 23 p
  2. UTA 20 p
  3. Rapid 20 p
  4. Sepsi 20 p *
  5. Chindia 18 p*
  6. FC U Craiova 17 p*
  7. CS Mioveni 15 p*
  8. Dinamo 9 p *
  9. Clinceni 7
  10. Gaz Metan 5

* Echipele au beneficiat de rotunjire și vor fi defavorizate în clasamentul final la dacă s-ar afla la egalitate de puncte cu echipele ce nu au beneficiat de rotunjire înainte de începutul în play-out

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct. Locurile retrogradabile 7/8 din play-out joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

Locurile 1 și 2 din play-out dau baraj, iar câștigătoarea va juca finala pentru un loc în Europa Conference League.

FOTO: Costel Șerban

12 comentarii

  1. In sezonul regulat au zburat cu avionul Timișoara-București, București-Iași nu a fost nevoie de charter de la Iași 2 ore cu autocarul pana la Botoșani. Sezonul trecut a fost nevoie fiindca meciul a căzut într-o etapă intermediară.

    0
    0
  2. dacă bat la scor clinceni charter la băieții, dacă iar chinuiala si lungă si pe a doua atunci cu tractorul

    0
    0
  3. ce era mai important de spus iarasi argesul a beneficiat de o gafa mare de arbitraj penalty clar neacordat argesul e o echipa care a fost retrogradata in trecut pt coruperea arbitrilor…

    0
    0
    1. Cand imi aduc aminte de meciul nostru cu argesul imi vine rau,am avut o caruta de ocazii,nici nu s-au apropiat de poarta noastra si au reusit sa ne bata.In privinta penalty-ului se stie bine pt ce e jean vladoiu acolo,campionatul trecut au beneficiat de cele mai multe penalty-uri dupa ce a venit vladoiu.Dintre primele 10 este cea mai slaba echipa.

      0
      0
      1. Drept îi. Argeșul e sub Botoșani, sub noi și sub Sepsi. Au avut un noroc fenomenal sezonul ăsta.
        La fel aș spune și despre Voluntari.

        Sunt două echipe ajunse întâmplător în play-off.

        0
        0
      2. Sa nu uiti ca Argesul a promovat din greseala..Doar,poate ca,initial condamnati la retrogradare,de fiecare data,au gestionat bine…Asta inseamna presiune pe antrenori si jucatori…Cine a pus presiune?Nici nu conteaza,la o adica!Primarul,pitestean,habarnist total in fotbal…A pus presiune?A pus!A si declarat de nenumarate ori,ca pe el il interseaza doar punctele!
        La noi,la UTA,cine a pus presiune?Absolut nimeni!Doar suporterii!I-a zguduit primarul,conducerea UTA-ei???Nicidecum!!!Pana nu intervin contra-premii,penalitati,UTA este si va ramane sanatoriu,mama ranitilor…Oferi-primesti proportional,nicidecum invers…Doar ca atunci cand vezi un jucator bun,de oarecare perspectiva,nu astepti ultimele 6 luni de contract…pierderi grele,gen Roger…dar pune-ti repede blocarea lui,cu absolut orice efort financiar,cu un Ottele..Gata!Si-a dat examenul..Nu lasati pasarea din mana,pe alta de pe gard…As face pariu cu oricine,ca Roger regreta plecarea de la UTA la KFR..Doar el stie…De la groapa nu se mai intoarce nimeni..
        Cand spuneam,ochii pe Yuri,nu de la confruntarile directe,a batut vantul…Pe maxim,cu indulgenta totala, 80-100.000,din timp,era la noi..Apostule..trezeste-te…Noua ni i-ai bagat pe gat pe Wagner,Dima,Laukzemis,Matei.Mai vedem si cu Ongaro,nevinovat in aceasta ecuatie…Porneste o totala alta competitie…Play-Out-ul care te poate duce de la agonie spre extaz,sau invers.Fiecare meci este o finala!Care pe care!!!!

        0
        0
      3. cu Matei ce ai?
        Are 5 minute jucate
        Atentie, nu a venit pe filiera Apostu

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button