UTA Arad

Giurescu s-a declarat fan al UTA-ei: „Îmi place atmosfera de aici, ni s-a schimbat strategia luând gol atât de repede”





Academica Clinceni nu a făcut pași în față de la precedenta vizită la Arad, cu toate că Constantin Giurescu susține că echipa sa a evoluat ceva mai bine decât în urmă cu două săptămâni. Cu siguranță, tabela a plâns mai mult în dreptul ilfovenilor, care după un 0-2, a încasat și scorul de forfait.

„Am trecut de la o echipă organizată la una ce vrea să joace”

Directorul tehnic al Academicii a devenit fan al publicului arădean, pe care i-a lăudat din nou, dar la un moment dat a spus că e susținător al UTA-ei. „Felicit din nou suporterii pentru atmosfera creată. S-au ridicat și restricțiile, a fost public numeros. Am încercat să motivez jucătorii, să creez o emulație printre ei, să le spun că suporterii de aici pot acționa ca al 12-lea jucător și pentru noi. Nu am reușit asta ca și rezultat, dar ca și joc s-au schimbat câteva lucruri față de meciul trecut. Am trecut de la o echipă organizată la una ce vrea să joace. Am controlat jocul, posesia, dar nu ne-am atins scopul de trei puncte sau cel puțin un punct. Ni s-a schimbat strategia luând gol atât de repede, tot din fază fixă. Știam că UTA e periculoasă, am încercat să prevenim acest lucru, dar nu ne-a ieșit. E clar că cu Rapidul am stat până în minutul 70 la 0-0, așa am vrut și aici, să fie presiunea pe UTA și să sperăm să luăm punct, dar din păcate nu am reușit asta. Mai avem mult de lucru, am încercat să nu luăm gol și acum va trebui să luăm puncte, să construim, să ajungem în faza porții, asta va dura puțin”, a spus Giurescu după disputa de la Arad.

„Sperăm să o băgăm pe Dinamo sub noi, chiar dacă azi trăim o dezamăgire mare”

Dacă Rapidul își respectă statutul de favorită contra celor de la Dinamo, Clinceniul rămâne la doar două puncte în spatele „câinilor”, aflați acum pe loc de baraj. „Nu mai facem calcule, nu sunt fan al Rapidului, sunt fan UTA. Îmi place atmosfera de aici, felicit Aradul. Doar noi trebuie să ne ajutăm. Poate jocul rezultatelor va schimba ceva, dar, dacă noi nu luăm puncte, putem să fi fanii oricui. Eu sper ca UTA să fie pe primele ouă locuri din play-out și mai departe nu știu, Rapidul, Chindia, mi-aș dori să fie acolo, cred că vor fi meciuri frumoase. Bineînțeles că noi sperăm să o băgăm pe Dinamo sub noi, chiar dacă azi trăim o dezamăgire mare. Dar, atâta timp cât suntem aici facem eforturi să creștem jucătorii, să îi antrenăm și să ne ridicăm în clasament. La fiecare meci sperăm mai mult, să ne antrenăm mai bine, să reglăm lucrurile care trebuie reglate. Să vedem minusurile noastre, plusurile celorlați și de unde putem să luăm puncte. Dușan Uhrin a avut momente bune la Dinamo, e o emulație, poate controlează altfel echipa. În plus, au fanii în spate, se pot mobiliza mai bine decât noi, dar pe teren vom vedea ce va fi”, a adăugat directorul tehnic al ilfovenilor.

După UTA, Clinceniul o va reîntâlni și pe cei de la Rapid la distanță de doar două săptămâni, dar de această dată acasă, pe stadionul „Dinamo”. Academica e penultima în clasament, cu 7 puncte, pe loc direct retrogradabil în Liga 2-a.

Un comentariu

  1. Multumim pentru aprecieri domnule Giurescu…Asa suntem noi,suporterii aradeni…mai cu naduf…Daca ar fi dupa noi,am vrea mereu in cupe europene…
    Va dorim sa treceti deasupra lui Minamo..Stiti unde aveti marele noroc?Cu primarul dvs patimas…Daca nu era ferm pe pozitii,cu toate ca a gresit maxim cu impostorul Chirila,prin tot feluri de tertipuri,dar legale,nomenclatura v-ar fi desfiintat in favoarea lui Minamo..Asa ca s-au reorientat si i-au omorat pe Medieseni..!Asta este realitatea, vizibila de pe Marte!Mi-e si groaza sa ma gandesc ce „manevre” pro Minamo se vor mai face!?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button