Fotbal feminin

Autoritare și în fața reșițencelor: Banat Girls – AC Piroș Security Arad 0-3





Echipa de fotbal feminin a Aradului a început play-outul la scoruri de forfait. De altfel, în prima rundă, Universitatea Galați a declarat forfaitul la Arad începând meciul cu doar 8 jucătoare, după care mai pierzând o fotbalistă arbitrul a fluierat finalul în minutul 42, la sorul de 4-0 pentru gazde. Comisia va da victoriae la „masa verde” pentru arădence, care s-au impus cu 3-0 și astăzi, dar pe teren, contra lui Banat Girls.

Pe terenul tare și denivelat din Comloșu Mare, „leoiacele” au controlat destul de autoritar confruntarea și aveau 2-0 la pauză. Egipteanca Sally Mansour a înscris prima, în minutul 26, cu un șut de la marginea careului în stânga portarului. 7 minute mai târziu a punctat și timișoreanca Izabella Varga, aflată la debut. Mijlocașul Aradului a pus capul la centrarea din corner a lui Tomescu. Conturile au fost închise defintiv în minutul 71, de Karla Kugler, care a înscris și ea frumos, de la 16 metri, după pasa lui Mansour.

„Leoiacele” ajung la 24 de puncte și, probabil, nu vor avea probleme să câștige play-outul Ligii 1 la fotbal feminin. Dar, arădencele s-ar putea să mai aibă un obiectiv și anume să dea golgheterul prezentei ediții de campionat, pe egipteanca Mansour, deși nici Eli Bozian nu stă rău la capitolul goluri marcate. „Un meci fără istoric pe un teren foarte tare și denivelat. Fetele au jucat bine în special în prima repriză, nu le-au dat nicio șansă adversarelor, după care am mai redus motoarele. Știm că nu stăm tocmai bine cu prospețimea fizică, dar echipa rezolvă de valoare meciurile. Ne bucurăm și pentru debutul cu gol al lui Varga, e o jucătoare ce a adus un plus evident la echipă. Bineînțeles, nu ne gândim să piedem primul loc din play-out, dar mai încercăm să dăm și golgheterul sezonului”, ne-a declarat Pavel Piroș, președintele fomației arădene.

Formații:

Banat Girls: Muntean – Gânju (42 Dărăban), Dumitru (73 Rotaru), Milagros, Chișe, Lazăr, Burdan, Ruvila, Andrei  (68 Stoianov), Crișan, Roksa. Antrenor: Daniel Amariei.

Piroș Security: Maha – Cauni, Granados, A. Ion, Tomescu – Bălaș (63 Vanu), Bozian, Varga (52 Stanoiev), Kugler (78 Jarnea) – Prună – Sally Mansour. Antrenor: Dan Cuedan

Arbitri: Claudiu Gaitin – Marius Talpoș, Alexandru Gherman (toți din Timișoara)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button