Gloria LT CermeiProgresul Pecica

Cermeiul și Pecica și-au împărțit punctele la revenirea în iarbă! Moisă: „Rezultatul este echitabil” v.s. Bozian: „La numărul de ocazii meritam mai mult” +FOTO







Mulți dintre cei care s-au duelat astăzi în Țara Sămădăilor au asistat la succesul de ieri al Dumbrăviței, contra Lipovei, care au anulat toate șansele la play-off al celor de la Cermei și Pecica. Prin urmare, a fost mai mult un meci al orgoliilor și a confirmării faptului că pregătirea de iarnă a fost bine făcută. A ieșit o remiză ce nu le prea convine oaspeților, care au avut ocazii mai multe și mai clare, dar există șansa revanșei în play-out.



Moisă: „Nu sunt mulțumit, așteptam altceva de la meciul ăsta”

Până la urmă, Flavius Moisă a fost inspirat prin introducerea pe teren a lui Marius Șimăndan, cel care avea să anuleze spre final reușita lui Bozian din prima repriză. „Cred că la final rezultatul este echitabil la cum s-au desfășurat ostilitățile în teren. Au avut probabil ocazii mult mai clare pe contraatac, au avut și o bară, noi am compensat cu un penalty ce putea fi acordat cu lejeritate. Am dus presiunea jocului pe ei și au apărut câteva acțiuni și faze în care puteam să marcăm, dar pentru un meci de primă etapă cred că am fost un pic fricoși, iar ei mai curajoși. După ce am luat gol am fost mai precauți în loc să avem reacție. Nu ne-am adaptat, să zic așa, la terenul de joc ce a fost impecabil, mingea a circulat frumos. Nu sunt mulțumit, așteptam altceva de la meciul ăsta, dar știu că așa e când iei un gol, se schimbă total ceea ce ai pregătit. Trebuie să treci la planul B cu aducerea mai multor jucători în benzi și prin introducerea lui Șimăndan am reușit acest lucru. A intrat extraordinar de bine în joc, am reușit să aducem acel plus, în schimb la alți jucători a fost o problemă de luciditate în fața porții. Săptămâna viitoare stăm, apoi în ultimul meci încercăm să oprim liderul. Cine a stat o etapă și a jucat apoi cu Ghiroda au cam pierdut, așa ne arată statistica. Sunt date care spun ceva și trebuie să le gestionăm și noi cu un pic de atenție. Să sperăm că o să fim victorioși”, spune tânărul antrenor al Cermeiului.



Bozian: „Cred că am fost curajoși și bine organizați. Se vede o schimbare, echipa nu avea motivația și plăcerea jocului”

Bogdan Bozian pare să fi adus un suflu nou la Pecica, echipa exprimându-se dezinvolt în ciuda câtorva absențe destul de importante, precum Țugulescu, Tambor și chiar și Dobre, care fusese internat în spital la începutul acestei săptămâni. „Chiar i-am felicitat pe băieți pentru modul cum s-au dăruit la acest prim meci. Am stat bine în teren, cred că am fost curajoși și bine organizați. Chiar le ziceam și la pauză că suntem șase jucători în primul 11 care am venit în iarnă și nu e ușor să legi niște relații de joc. Cu toate astea, pe tot parcursul jocului am avut ocazii foarte mari, puteam să facem 2-0 și poate mai marcam și mai mult dacă și gazdele erau obligate să se desfacă pentru a reveni pe tabelă. Așa am și pregătit la pauză, să îi lăsăm puțin să iasă la joc ca să avem spații. Știam că Borcea are o viteză foarte bună și am vrut să profit de asta și am avut acolo ocaziile mari de gol. I-am surprins pe flancuri, cred că am pregătit jocul ăsta destul de bine, știam cum joacă, unde au problemele și am știut că nu se vor aștepta la așa o replică din partea noastră. Nu țin minte să fii avut ocazii clare de gol, au cerut acel penalty, arbitrul era acolo. Așa a văzut, nu a dat nimic, așa și eu aș putea să mă leg de faptul că la golul lor a fost un fault clar. Ne-am oprit, așteptam să fluiere, dar nu vreau să discut probleme de arbitraj. Dacă ne uităm în contextul global, sunt alte probleme mult mai mari decât fotbalul. Le-am cerut înainte de joc să aibă curaj, să jucăm frumos, fără presiune, cum am făcut-o în amicale și am făcut-o foarte bine. Vreau să se bucure de fotbal, să intre în teren și să fie dezinvolți, să paseze. Cred că am reușit o schimbare și să mă bucur că se vede această schimbare. În rest, am găsit o echipă pregătită și tactic și fizic și deci nu a trebuit să mă implic decât la motivarea jucătorilor. Băieții nu aveau motivația, plăcerea jocului, asta a lipsit. Îi felicit, îmi pare rău că nu am câștigat. La numărul de ocazii meritam mai mult de un punct. Mai avem de reglat în continuare niște lucruri, mai aveam nevoie încă de o săptămână să mai fac puțină așezare în teren, să le insuflu băieților ceea ce cred eu despre fotbal. Totodată, aș fi dorit să facem mai multă finalizare, să ajungem la poartă mai ușor, să simțim poarta, dar în momentul ăsta sunt mulțumit de cum au decurs lucrurile, mai puțin faptul că nu am dat mai multe goluri și nu am luat toate cele trei puncte”, a declarat Bogdan Bozian, jucător și antrenor al celor de la Progresul Pecica.

Cermeiul are etapă liberă săptămâna viitoare și riscă să fie întrecută pe locul 5 chiar de Pecica, cu toate că Progresul are nevoie de victorie cu Lipova pentru a reuși acest lucru.

Galerie foto Gloria LT Cermei – Progresul Pecica 1-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button