Stranieri aradeni

În lipsa legendarului Buffon, banderola Parmei a ajuns la Man! „Este normal să fie răsplătit”





Dennis Man a fost în premieră căpitan la Parma în victoria din deplasare, cu Vicenza, scor final 0-1. Antrenorul emilianilor a argumentat decizia de a-i oferi banderola internaționalului arădean care se află într-o formă tot mai bună în returul din Serie B.


Giuseppe Iachini spune că Dennis Man a meritat din plin să fie căpitanul echipei, întrucât ultimele evoluții de la Parma au arătat dorința jucătorului de a se dedica în totalitate, astfel că merita să fie răsplătit.

Tehnicianul de 48 de ani a apreciat și aportul lui Man în defensivă. Chiar dacă s-a impus în duelul etapei 30, Parma nu mai are șanse la play-off-ul de promovare cu opt runde înainte de final. Ocupă doar locul 12 în cel de-al doilea eșalon al Italiei, cu 38 de puncte acumulate. Ultimul loc de play-off este ocupat Ascoli, pozția 8, cu opt puncte avans față de „crociati”.

Dennis Man a profitat de absența primilor doi căpitani ai formației, Gianluigi Buffon și Franco Vazquez.„Man a meritat să fie căpitan pentru felul în care a muncit în această săptămână, pentru evoluțiile sale în creștere. Crede cu tărie în muncă, atât pe faza defensivă, cât și în atac. Dă dovadă de personalitate și crede în asta. A arătat și atașament față de echipă, este implicat și este normal să fie răsplătit”, a declarat Giuseppe Iachini la finele partidei.

Fostul jucător de la FCSB a fost lăudat și de presa italiană pentru efortul său. TuttoMercatoWeb i-a acordat nota 6,5 pentru evoluția sa și a notat că Parma devine mai periculoasă cu Dennis Man pe teren. Jurnaliștii au apreciat și responsabilitatea de care a dat dovadă pe teren, fiind mai tot timpul în sprijinul colegilor în momentele dificile ale jocului.

prosport. ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button